Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thisistruelove

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nárcisztikus emberektől való megszabadulás nagyon nehéz tud lenni. Ha ugyanis még nem végeztek veled teljesen, akkor könyörögni fognak, hogy maradj. Ha pedig már ilyen embertől függsz, akkor a hamis ígéretek és a könyörgések hatással lesznek rád. Nagyon sok erőre van szükség ahhoz, hogy elszakadj…..
Thisistruelove 2020.11.05 21:55:28
@KARAK TERi: Fegyvert tartottak a fejedhez? Nem, tények és az egyetlen valós megoldás.
Én például nem a partvonalról kiabálok és nehéz döntés volt az, hogy, minimalizálom az együtt töltött időt az anyukámtól, de ő tipikus nárcisztikus és ki tudja hova sodródtam volna, ha hagyom magam.

Kemény amikor az igazsággal szembesülsz, de nem a szerzőt, oldalt kell ócsárolni. Illetve tudod mit tedd meg az élet majd bizonyít.... és szintén nem a partvonalról.
Szerinted mi a siker legfontosabb hozzávalója? Emlékszem, amikor tizenéves kamaszként küzdöttem az élettel, a családi és személyes problémák miatt és láttam azokat az embereket, akiknek ilyenekkel egyáltalán nem kellett törődniük. Olyan munkájuk volt, amit szerettek, a családi és a társasági életük…..
A kihívást jelentő élettapasztalatok hozzájárultak a világ legbefolyásosabb és legsikeresebb embereinek kialakításához, ami alól John Paul DeJoria sem kivétel. 1944-ben született, szülei két éves korában váltak el. Kilencéves korától kezdve többek között újságokat árult, hogy talpon tartsa a…..