Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Class

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégi aktivitásunk után kicsit lusták voltunk írni, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem nagyon volt olyan idő, amikor ezzel tudtunk volna foglalkozni :) Elég gyorsan eltelt a hétvége és a hét eleje, a hétvégén a lakásban szorgoskodtunk, Máté szekrényt szerelt…..
Class 2009.05.20 15:29:25
Újabb hónap, újabb összegzés... magam köré gyűjtve a csipet csapatot (igen, ezeket nagyrészt együtt alkotjuk) jelentem átgondoljuk mi a francot csináltunk az elmúlt egy hónapban, ami vagy rövidített verzió volt, vagy csak nekünk nem tűnt fel, h ilyen gyorsan elment. A…..
Class 2009.05.20 15:24:26
Erasmus Valenciában Portoooo 2008.12.19 23:01:00
Hirtelen ötlettől vezérelve (meg mert nagyon akciós volt a repjegy) november végén kitaláltuk, h egy hétvégét Portoban töltünk. Most hétvégén tehát 4 napra elhagytuk Valenciát, hogy megcsodáljuk az óceánpartot és megismerkedjünk a portugál nyelv szépségeivel (?). A gép…..
Érzem magamban a potenciált, hogy írjak :) Máté is, így most ha minden jól megy két bejegyzéssel gazdagodik a blog :) Bár nem tudom, hogy ez jó lesz-e... :p Bár legalább nem vethetitek a szemünkre, h nem jelentkezünk :) De azt nem ígérem, hogy értelmes bejegyzés lesz :)Igazából…..
Class 2009.02.14 00:17:22
Class 2009.02.14 20:56:49
@MATEO: Hehe! :P ....hát lehet itthon is találni azért squass partnert! ;) Énis már kiakarom probálni 1 ideje....de még nem jutottam el odáig!
Kezdetnek: Boldog Új Évet mindenkinek aki olvas minket! Mivel már fényévekkel ezelőtt írtunk, ezért gondoltam most már itt az ideje, így amikor épp nem a multik nemzetközi piacra lépését vizsgálom akkor pötyögök ide is pihiként :)Szóval hogy mi is történt velünk? Nem titok, h…..
Class 2009.02.14 20:54:57
Megint eltelt egy hét, itt csak úgy rohan az idő. Most nagyon aktívak voltunk, minden tekintetben :) Pl Máté rendszeresen jár squasholni, és már mi is voltunk egyszer Anitával, kedden megyünk újra :) De csak mert még minden csontunk ép, és kék-zöld foltokat sem sikerült egyenlőre…..
Class 2009.02.14 20:20:10
Előző héten elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy főzzünk vmi magyar ételt az itteni barátainknak. Így szombatra összetrombitáltuk a legszűkebb bagázst és uccu neki megmutatjuk milyen a magyar virtus :) Máté bevállalta a paprikás krumplit, Anita a forralt bor gyártást, én…..
A mai napon, köszönhetően Rimányi Zitának és a Kisalföldnek, a győriek olvashatják az újságban, hogy milyen jó dolgunk is van nekünk itt :)Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni a lehetőséget! :)Akit esetleg érdekel, neten is elérhető a cikk ---> itt ..
Class 2009.02.14 19:38:10
Időjárásjelentés:Az utóbbi egy hétre beköszöntött a tél Valenciában (gyanítjuk, hogy a sok finn Erasmus-os hozta magával)... ugyanis 15 éve nem volt ilyen hideg, akkor még havazott is a környéken. Szóval már tényleg azt várjuk, hogy befagyjon a tenger is :p Nappal általában…..
Hétfő este csupán két órás zuhogó eső után, projectmeetingre menet arra eszméltem, hogy a kerületünk víz alá került. Lévén, hogy közel vagyunk a tengerparthoz, az alacsonyabb részeken hömpölygött a víz. Az utakon legalább 5cm vízben eveztek az autók, míg a metró…..
Eddig is tudtuk, hogy "egyetemistának lenni jó", de az itt töltött időnk egyre inkább rávilágít hogy mennyire is :)Rá kellett jöjjek, hogy szeretek itt egyetemre járni, megdöbbentő. Meg van az a légkör, hogy bármikor szivesen töltöm az időmet az UPV-n. Hiszen olyan…..
Class 2009.02.14 19:13:39
:)
Furcsa ez így. Nem titok, hogy egy hete itthon vagyunk. Ez az egy hét elég nagy rohanásban telt, így még nem számoltunk be a hazautazás körülményeiről, de most már erősen érzem a késztetést, hogy bepötyögjem.Bár hihetetlennek tűnik, de 5-én délelőtt végeztünk a vizsgákkal…..
Class 2009.02.14 01:37:39
:)
Szombaton felfedeztünk egy blogot a neten, amiben volt egy útleírás képekkel Sagunto-ról. Ez a kisváros 30 km-re található Valenciától, vagyis a tőlünk nem messze lévő vasútállomásról kemény 20 percig tartott a vonatút. Ami a vicc része a dolognak, hogy a vonatjegy…..
Nos igen, amikor otthon már a vizsgaidőszak végét ünneplő bulik is véget értek mi még akkor is vizsgázunk. Nesze neked elcsúsztatott kezdés, ennek is van hátránya. Szóval jelenleg ott tartunk, hogy 3 álatti nehéz vizsgán túl, eredmény hetek múlva, legnagyobb esély arra van, h…..
Hagyományt teremtve, nézzük hát mi mindenben asszimilálódtunk az itteniekhez az elmúlt hónapban :)megtudtuk, hogy az itteni tűzijátékok hosszabbak, mint nálunk aug. 20-án, csak itt minden héten van, hol éjszaka, hol nappal :)Anita és Anna kis csipetcsatban képesek lehengerelni…..
Spanyolországban kicsit különböző a karácsony, mint otthon, ezért utána kérdeztünk meg keresgéltünk egy-két további infót, és lám ez az eredmény:December 22-én a Karácsony ünneplése a Karácsonyi Lottó (La Lotería de Navidad) vásárlásával kezdődik, minden négy…..
Találtam valamit a neten amit egy itteni ismerősöm ajánlott, és gondoltam hátha valakit érdekel rajtam kívül is, így most felteszem ide. Készült egy új "város imázs" film előző év végén Valenciáról, és sztem pont eléri azt, ami a célja, felkelti az emberek…..
Class 2009.01.26 18:00:14
Sajnos mivel nekem itthon is van 7 tantárgyam, ezért időbe haza kellett jönnöm Valanciából, hogy az ottani 5 tantárgy teljesítése után az itthoniakat is letudjam.Utolsó napomom, január 16án szerveztünk egy kis házibulit, ahova eljöttek ismerőseink, hogy egy utolsó bulival…..
Erasmus Valenciában Ünnepek 2008.12.28 11:00:20
Minden kedves blog-olvasónak BOLDOG KARÁCSONYt és SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!  ..
Class 2008.12.28 15:19:28
Nagy focirajongásom hiányában, csupán a kiváncsiságtól vezérelve meglátogattam Filip, Franz és temérdek német társaságában a valenciai 55.000 fős stadiont, a Mestalla-t.A Valencia CF játszott a Brugge KV belga csapattal. A meccsen nem volt nagy kűzdelem, láttunk már izgalmasabb…..
Class 2008.12.06 23:23:11
:D
  November 16:Spanyolország túlnyomó részén erősen napos az idő, Valenciát messziről elkerülik a felhők. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20°C, legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C. Páratartalom: 65%.A tenger vize szintén 20°C...tesztelve, valóban kellemes…..
Class 2008.11.21 09:55:27
;)
Ha egy magyar lemeznek Ben Watt, az Everything But The Girl férfitagja az "atyja", akkor ott már nagy baj nem lehet. Pláne akkor, ha Tracey Thorn is feltűnik rajta. Megjött az év legőszintébb, legtörékenyebb lemeze! Havasi Balázs a The Unbending Trees-zel tette jóvá a…..
Class 2008.11.05 23:31:40
Kedves blogolvasók! Mielőtt azt hinnétek, hogy elfeletkeztünk rólatok, ne aggódjatok... de mostanában beköszötött errefelé a tél, lassan már a tenger is befagy, ennek köszönhetően megcsappant az ihletünk a blogírásra. Fölös energiánkat inkább arra fordítottuk hogy ne fagyjunk…..
Az utóbbi időben úgy alakult, hogy mindegyőnknek van legalább egy kedvenc száma, amit ha meghallunk a rádióban/utcán/buliban...akkor már kívülről fújjuk. Szóval kedves blogolvasók, ime egy kis izelítő az itteni slágerekből. VIGYÁZAT, függőség veszély áll fenn!!! Anita…..
Class 2008.11.02 11:12:03
Jelentem december 19én már újra lehet személyesen is találkozni velünk, mert megvettük a repjegyet, 18án éjfél körül érkezünk Pestre. Vissza pedig 30án jövünk, így a kettő között a vizsgákat leszámítva elérhetőek vagyunk igény szerint :) A januárt még itt…..