Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drukker! !

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai járványügyi központ, a CDC a COVID-19 áldozatainak komorbiditási statisztikáiról szóló közleményében megállapítja: mindössze 6%-nál mutatták ki, hogy a koronavírusfertőzés okozta kizárólag a halálukat, 94%-nál 2-3 másik betegség, meglévő egészségügyi probléma is tényező volt...
drukker! ! 2020.09.03 14:17:09
@Wildhunt:

Magyarázod te a bizonyítványt, azt... Látod ez is mutatja, hogy mennyit érsz. Más simán beismerte volna, hogy "jólvan elbasztam, write only-t akartam írni", de te inkább "elmagyarázod" (=hazudsz).

Pontosan ennyit ér minden más is amit idehánytál, meg ennyit ér a jellemed is.
drukker! ! 2020.09.03 17:13:54
@fáskerti elvtárs:

Olyan aranyos, amikor a narrativátokhoz igazított tévképzeteiteket, bármilyen kézzelfogható bizonyíték, igazolható forrás, vagy bármi nélkül, egyértelmű, megcáfolhatatlan tényként közlitek, kijelentve, hogy így van és kész. :)

"valóság elsősorban nem a járványügyi, hanem a politikai valóság volt"

Forrás, bizonyíték?

"döntést azért hozták meg, mert a zemberek (akik persze egytől egyig járványügyi SZAKEMBEREK, sőt több évtizedes FELSŐVEZETŐI!!!!! tapasztalatuk van) féltették a gyerekeiket"

Forrás, bizonyíték?

Ja, hogy a kis buksidból ez jött ki, oszt akkor onnantól így volt?

"március 13-án született meg, akkor a napi új esetszám 3 volt (vagy ha már ismerték a másnap közzétett adatokat, akkor 6)"

Az is megvan, hogy az az esetszám hány tesztből jött össze akkor és hányból most?
Az is megvan, hogy akkor az elején járunk kb mindennek, nem volt felkészülve senki semmire, nem voltak bevezetett óvintézkedések (mint most a maszkviselés egy rakás helyen), protokolok?

Az iskolák márciusi bezárása egy tökéletesen helyes, abban a helyzetben maximálisan megalapozott, megelőző jellegű óvintézkedés volt. Az azóta megtett óvintézkedések, felkészülés jelenleg nem indokolja a teljes iskolai zárlatot, ha majd fogja, nyilván újra lesz.

Nem tűnt fel egyébként, hogy a gyárak se zártak be most? Ja, hogy közben "covid ready" üzemmódra álltak át minimalizálva a kockázatokat.

Nem a veszély múlt el, csak megtanultuk kezelni. Mármint mi, az értelmes emberek, mert ha rajtatok múlott volna, már Mad Maxesdit játszanánk.
drukker! ! 2020.09.03 20:58:33
TávozóIndexesek: "Tényleg 94%-kal félremérték a koronavírus áldozatainak számát?
Nem, még akkor sem, ha nagyon látványos statisztikai adatok utalnak ilyesmire a laikus szem számára. A kulcs az, hogy a statisztikát értelmezni is tudni kell."

www.facebook.com/tavozoindexesek/posts/140087601121470

Ennyit erről a hulladék blogról.

Szerencse, hogy vannak még igazi újságírók, kár, hogy jelenleg lap nélkül, remélhetőleg már nem sokáig. Na ilyen elemző cikkek a büdös életben nem lesznek a Z listás senkikből verbuvált NER Indexen... Itt meg pláne nem, ezt nevezik ugyanis újságírásnak.