Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drukker!!

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai járványügyi központ, a CDC a COVID-19 áldozatainak komorbiditási statisztikáiról szóló közleményében megállapítja: mindössze 6%-nál mutatták ki, hogy a koronavírusfertőzés okozta kizárólag a halálukat, 94%-nál 2-3 másik betegség, meglévő egészségügyi probléma is tényező volt...
drukker!! 2020.09.02 14:29:43
@alöksz róz: Ok, mihez képest hisztizek? Mi az az állapot amihez képest hisztizek? Mi a valóság szerinted? Nem kell tartani a vírustól, komolytalan, az egész, sima influnza? Akkor írd le azt bmeg, de egyenesen, mellédumálás nélkül! Legyen gerinced hozzá, ne csak célozgass meg utalgass erre, írd le szépen a saját szavaiddal! Komoly dolog, tartani kell tőle, indokolt a védekezés? Akkor meg írd azt - ahogy én és még mások megtettük! Tudod így működik egy értelmes vita! De neked még az se megy, hogy egyértelműen állást foglalj, csak ugyanazt ismételgeted mint egy elcseszett magnó, hogy én hisztizek, de azt már fosol leírni, hogy mihez képest. Mintha az oviban lennél. :)

Addig nem jutottál el sokadik idehányt kommented alatt, hogy legalább az egyértelmű álláspontod leírd, nemhogy még érvelj is mellette. Minek szólaltál meg egyáltalán, ha annyira gyáva vagy, hogy el se mered mondani őszintén a véleményed?

Hogy mit vártam? Hát ennyire gyáva pisisek gyülekezetét azért nem. :)

De persze nyugi, megértelek. Szar lehet amikor befosiként tagadtál valamit és közben minden nappal nyilvánvalóbb lesz, hogy hülyét csináltál magadból minden ismerősöd előtt. Most még próbálsz pár utolsót rúgni, hátha meg tudod erősíteni a kamu világképed, csak hát személyemben most rossz fát hugyoztál le. :) Azt hitted, elég lesz a kis fél éves youtube videód és kipipálhatod, hogy jól megmondtad, franc se gondolta, hogy majd huszadszor is szembesítelek vele, hogy még felvállalni is gyáva vagy az álláspontodat. Nyugi, megteszem huszonegyedszer is, ha kell!

Egy rakás kétségbeesett szerencsétlen vagytok, akik okosabbnak gondolták magukat a szakembereknél és mostanra már csak sunyin célozgatni mertek, hátha bejön.
Hát nem jött be. :)