Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acc2s

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
acc2s 2021.03.11 19:43:21
True story: X oltásra regisztrált honpolgárt 3 hete este 10kor hívja a háziorvos, hogy rajta van a listán, Szputnyik vakcinával oltaná, akarja-e. X ijedtében nem vállalja. Megkérdezi, hogy 10 évvel idősebb és plusz rizikófaktorral megvert párja rajta van-e a listán? Háziorvos megnézi, nincs rajta. Elköszönnek.

X oltásra regisztrált honpolgár 1 hétre rá kap egy emailt, ismeretlen nevű feladótól, a levélben a háziorvos aláírásával az áll, hogy a címzett rajta van a Sinopharm vakcinával oltandók listáján. Tötse ki a levélben szereplő linken található internetes kérdőívet (noname free site), hogy akarja-e vagy nem (plusz adja meg email címét, telefonszámát). X megadja magát, ha neki nincs más lehetősége az egészsége/élete megvédésére, mint emberkísérletben résztvenni (és/vagy adathalász horgára akadni), akkor legyen így, beikszeli az igent.

Két nap múlva ismeretlen telefonszámmal (aláírás nélküli) SMS-t kap, hogy a kért oltást otthonában megkaphatja, jelentkezzen. X felhívja az ismeretlen telefonszámot, a háziorvos van a vonal végén. Nagyszerű.

Akkor mikor is legyen az oltás. Háziorvos elmondja, hogy kimegy és beadja. (Volt már korábban ilyen kör sima influenza oltással, kiment és az egy címen, egy háztartásban élő két személytől elkérte a kiszállási díjat kétszer...). X elmondja, hogy másfél utcára lakik a rendelőtől, homeoffice-ban dolgozik, bármilyen időponben be tud menni oltatni. Nade, az nem jó, a rendelőben olyan nehéz tartai a távolságot, meg várni is kell, jajjjmár. Jó, nem baj, majd kimegy addig a kertbe, okoskodik X. Háttttt, jó.

X megkérdezi megint, hogy párja vajon mikor kerül sorra. Háziorvos megnézi a listát, nincs rajta. De! "Kiszorítunk neki egy adagot!" (Öööö, kiszorítunk????) Ki, hozza le őt is! Jó. Akkor a visszonthall.... Várjon, várjon, ne tegye le!
???? Hát, az van, hogy ez az oltási kampány naggggyon sok adminisztrációval jár, meg nagyon nagyok így a praxis költségei,..., hogy esetleg nem tudnának-e hozzájárulni a költségek csökkentéséhez.

Tudtak. Van, aki profin szervez.
  .............................................  Tisztelt testvér! Hálás köszönet a lelkes üdvözlésért!Megtiszteléstek becsét sokszorozza az a körülmény, hogy én nemvagyok szövetségtek tagja, mely szövetségnek törvényeit, czéljait ismerem, helyeslem, méltányolom. Több év előtt felszólított…..
acc2s 2021.02.28 18:49:47
acc2s 2021.02.28 18:58:00
@Érvsebész: kicsit fura. Azzal kezdted, hogy kötelező olvasmány fronton senki nem foglalkozik a gyerekek szempontjaival. Aztán oda jutsz, hogy a gyerekeknek tulképpen tökmindegy, mi a kötelező. Most akkor mire gondolt a költő?
acc2s 2021.03.01 10:48:23
@Érvsebész: hogy álvitának tartod, műproblémának, azt el tudom fogadni, ez a véleményed, még akkor is, ha éppen most Te is beleszálltál.

Az érveidet nem értem.

A kötelező olvasmányok listája, annak megléte, értelme, szempontjai szerintem pont az irodalomtanítás céljával kapcsolatban merültek fel. Pl., hogy azok a célok amelyeleknek megfelelően Jókai sok évtizeddel ezelőtt felkerült a kötelezők listájára, azok most is érvényesek-e?

Azt írod, hogy a gyereknek tök midegy, hogy mik a kötelező, és ezzel egyidőben, hogy meg kellene őket kérdezni. Nade. Ha megkérdezed a gyereket, hogy szerinte legyen-e kötelező Jókai, akkor erre csak az tud válaszolni aki már olvasta. Akkor hogy?

Azt is írod, hogy a lányok és a fiúk egyaránt megérdemlik azt a bizalmat, hogy képesek kritikusan viszonyulni egy olvasmányhoz, magukévá tenni, amire szükségük van, és elvetni, amire nincs. Aztán meg azt, hogy ugyanezek a bizalomra érdemes fiatalok, csak azért vetnek el értékeket, mert azokat kötelező elolvasni.

Azt írod, hogy a nemi szerepek kialakításánál sok minden más játszik szerepet, "... És nem, egyáltalán nincsenek ott mindenkinek az olvasmányok.", majd azt is, hogy "lányként is lehet férfi hősök által megtestesített ideálokért rajongani, mert ezek jobbára egyetemes ideálok". Khmm, szóval, az olvasmányokban idealizált szereplők szubmisszivitásból eredő tulajdonságaikat nem sikerül a kamaszlányokra indoktrinálniuk, de bezzeg a férfi hősök álta megtestesített ideálokat igen. Hátttööö...

Amúgy emlékeim szerint, egy hetedikes nem az esztétikai élményért (inkább a kaland, az izgalom, a romantika, az azonosulásra alkalmas karakterek, a happy end, stb. kedvéért) olvas és nem az olvasmány által eszményített nemi szerepek iránti kritikai attitűddel. Ha meg azt mondod, hogy pontdejóremek, mert ez alkalmat ad a múlt és a jelen nemi szerepeinek összevetésére, akkor megint ott vagyunk az irodalomtanítás céljainál, azaz, célja-e az irodalomórának a gender study? És ha igen, akkor azt miért egy elavult kötelező olvasmány "helyretételével" gondoljuk megtenni és miért nem egy korabeli, de már akkor is "genderhelyes" mű alapján (pl. Ch.Bronte: Jane Eyre)?

Aztán, van az a gyakorlati kérdés, hogy ha valamilyen hosszabb lélegzetű, az órai fel/elolvasás keretébe nem beleférő olvasmány megbeszélése lenne az irodalomtanítás (ha nem is célja, de) eszköze, akkor az mégis hogyan lenne megoldható, ha annak elolvasása nem kötelező?
    A deputatio már ötödfél órára megérkezett a cultusministeriumba. Maga a titkos kamarás úr  fogadta őket, aki phlegmatikus ember hírében állt, de most izgatottan szítta az ángol burnótját. A legfontosabb financziális projectum volt a Kötelező Olvasmány, amiből százezer kópiát  rendeltek és egy…..
acc2s 2021.02.26 16:55:34
@ijontichy: amit írsz, az sokminden, csak nem szórakoztató vagy laza, hanem izzadságszagú erőlködés.
Peace&Relax! Rád fér!
        Az állampárti propagandaoldal "Nemzetközi nagyágyúkat igazolt le az MCC" címmel adott ki eszmei iránymutatást.      A nemzetközi nagyágyúk között van az a német Werner Patzelt, akit valamiért Patzelnek írnak, akit a drezdai egyetem nem foglalkoztatott tovább szélsőjobboldali kapcsolatai…..
acc2s 2021.02.06 12:53:54
@Ménkűnagy Bundáskutya: a pozsonyi csatáról mit mond a scopus? h-indexe van?
      Prof. Dr.  Lánczi András interjút adott az állampárt ideológiai blogjának.  A nagyra nőtt megadja megpróbálta elkápráztatni a kontrás verőembert azzal, hogy két percenként dobott be valamilyen fontos idézetet pl. a lengyel Lánczi Andrástól Legutkótól, és teljesen váratlanul hivatkozott az…..
       Eddig az történt, hogy az egykori reformkommunista Stumpf Istvánt, a Hazafias Népfront utolsó alelnökét, aki először alkotmánybíró majd egyetemi tanár lett a törvényes feltételek szelíd megkerülésével, Orbán Viktor nemdiktátor megbízta a magyar felsőoktatás maradék autonómiájának…..
     Remélem egyenesen ülnek az egyetemek, mert Prof. Dr. Stumpf István fogja felügyelni az átalakításukat, értsd örökös FIDESZ-tulajdonba vételüket.  Prof. Dr. Stumpf István úgy kutatóprofesszor, hogy az egyetemi tanárság minimálkövetelményének sem felel meg. Politikai hatalma volt, korábban…..
acc2s 2021.01.30 12:34:39
@kemény keleti kommentelő: ok, akkor ez az 1500 milliárd lehet a következő kormány aduja a kuratóriumok "felfrissítésére" indítható játszmában?
      Mitch McConnell a szenátus republikánus kisebbségének (oh, yes) vezetője, Trump egykori szövetségese. Felesége, Elaine Chao, Trump közlekedési minisztere volt.      Ezen a videón Mitch McConnell a következőket mondja:     "The mob was fed lies. By the President and other powerful…..
acc2s 2021.01.25 18:56:22
@Muad\\\'Dib: mintha azt mondaná, de nem azt mondta. Mint a dedóban.
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
acc2s 2021.01.16 13:06:59
@Igéző: azt írod ismered a srácot. Akkor esetleg tudnál valamilyen támpontot adni, hogy a felháztól hogyan fordult rá Sandhurst-re? És az érdeklődése Jézus gyermekei szeretetétől a legális gyilkolásra?
acc2s 2021.01.17 14:01:23
@Igéző: Értem, felületesen ismered Gáspárt.
Személyiségét, képességeit meg tudod ítélni, a motivációit nem. Katonai témákra nem látsz rá.
Ebben a keretben értelmezhető véleményed arról, hogy Gáspár a Top3 tagja volt-e, amikor Sandhurst-be küldték közpénzen.
     Az egymilliárd dollárral kitömött orbánista janicsárképző a Matthias Corvinus Collegium kutatási vezetője Surjányi Fanni soha életében nem publikált. Ha a Hit Gyülekezetének lapjait nem számítjuk... Azt állítja, hogy tanszékvezetője le akarta beszélni a tudományos pályáról, mert a…..
        Ez lenne az.         Nem hiszem, hogy Leonard Cohen rajongana érte, de ki kellett próbálnom. MP4 formátumban van fent, MP3-ban túl nagy volt a fájl. Tessék fülhallgatón fullra nyomva hallgatni, sajnos én vezényeltem a szimfonikus zenekart, miközben a gombocskákat nyomogattam, szóval nem…..
acc2s 2020.12.31 09:29:25
@jotunder: az alkalmazott tribalizmus csak egy eszköz, használják fociultráktól kezdve a haute couture tervezőkig, mégsem többségi demokrácia egyik sem. Sőt, gyúrt rá a létező szocializmus is (világ proletárjai egyesüljetek, legyőzzük a haldokló nyugatot, mi vagyunk a nevető barakk, stb., stb.)
acc2s 2020.12.31 09:52:04
@jotunder: a demokrácia mint fogalom (mert másképp nem létezik és nem is létezett soha) az autokrácia ellentéteként volt eddig használatos és nagyjából azt a politikai működési módot jelentette, amely a legkevésbé korlátozó módon tudta elérni a legkölönbözőbb résztvevőinek (békés és hatékony) együttélését.

Mi okod van devalválni ezt a fogalmat?

Ha a fogalom értelmezésébe belefér a többség által a kisebbségre kènyszerített életmódból következő "rosszlét", akkor az már nem demokrácia.
Nevezheted pamokráciának, pautokráciának vagy egyszerűen autokráciának.
acc2s 2021.01.01 18:37:09
@jotunder: Nincsenek illúzióim. (Plusz, nem ismerem eléggé Anglia történelmét. Sem.)

Amúgy meg, osztom Lukacs vélekedését a történetírás (értelmezés) irodalmi jellegéről, hogy aki belefog, az csak néhány szálat képes/akar huzogatni a történelem szövetéből, azokat, amelyek alkalmi mondanivalóját szolgálják.

Az Orbán rendszer cimkézésének rendszeresen visszatérő témája is csak abból a szempontból érdekel, hogy mi az alkalmi mondanivalód? Hogy a minden létező rendszer legkevésbé rosszabbika is csak a populáció egy része akaratának rákényszerítése a populáció másik részére? Hogy az erősebb akaratának a gyengére kényszerítése természeti törvény és fátum? Hogy belesímulni, megadni magunkat bölcs dolog?

(Btw. Igazából Neked nem frusztráló, hogy a blog minden kattintással a NER-nek hajt hasznot?)
    "A Magyar Tudományos Akadémia-BME Morfodinamika Kutatócsoport 3 és fél év alatt bizonyította be Platón ókori filozófus elgondolását, amely szerint a világmindenséget alkotó négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő mindegyike szabályos testekből épül fel; ezek közül a Föld hexaéderekből,…..
acc2s 2020.12.25 23:03:08
@rdos: hátttö, az IT-nak csak egy része a programozás. Méghozzá, a legegyszerűbb része.
acc2s 2020.12.26 13:26:18
@rdos: Jól mondod, nem tartom programozásnak és igazam is van. ;)

Az IT messze több, mint programozás. Pont ezért vesznek fel akár irodalomtanárokat is, mert egy adott környezet, keretrendszer, alkalmazás, adott (akár speciális) fejlesztő eszközeit használva programozásra bárkit gyorsan be lehet tanítani.

Amikor üzemeltetői script-eket írsz, akkor abban nem a programozói tudás a teljesítmény, hanem az operációs rendszer, az alkalmazás, a hálózati kapcsolatok, a biztonsági követelmények, a logok, stb., stb. ismerete, az üzemeltetési probléma detektálása és a megoldás kitalálása. Ha ezt valaki más már megfejtette, kitalálta, akkor a scriptet egy betanított jómunkásember is meg tudja írni.
       E sorok írója a vakszerencsének köszönheti, hogy most nem egy géppuskafészkekkel diszkréten díszített ingatlanban lakik a parókás feleségével és kilenc gyerekével közel Nabluszhoz, mely kilenc gyereket már rég megtanította volna arra, hogy Júdeát és Szamáriát  .sten (ilyeneket is mondana,…..
acc2s 2020.12.22 14:00:00
@cvsvrs: OkOk. Nézz be az asztal alá! Oda gurult...
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
acc2s 2020.12.12 20:49:59
@paragrafus: szóval, szerinted rémhírterjesztés, mint olyan, jogilag is nem létezhet? Fura. Mert a való világban, szabad szemmel láthatóan létezik.
       A huszadik század első két évtizedében egy magyar hírlapírónak nem volt diplomája, kevesebben érettségiztek, mint ahányan ma master degreet szereznek. A köz ügyeiről való beszéd kávéházakban folyt és még létezett a közbeszéddel kapcsolatos decorum, megadták, egyáltalán meg tudták adni a…..
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
acc2s 2020.12.02 08:19:45
@combo:
1) abból, hogy örökbefogadáskor egyik kritérium szubjektíven vagy objektíven ítélhető-e meg, nem következik, hogy prioritásban az objektíven megítélhető kritériumnak meg kell előznia a szubjektívet.

2) azt is elengedném, hogy egy gyereknek azért van szüksége mindkét biológiai nemű szülőre, hogy megtanuljon az XY kromoszómával rendelkezőtől forrasztópákát használni, az XX-estől pedig főzni. (Lásd csonka családok, stb., stb. Én speciel anyámtól tanultam meg forrasztani.)

3) az meg enyhén szólva ereszcsatornás hozzáállás, hogy a Bölcs és Törődő Társadalom összehúzott szemöldökkel és csücsörítve ellenzi a meleg szülők örökbefogadását, merthogy ő, az amúgy derék Társadalom az örökbefogadott _gyereket_ majd kicikizi, megszívatja, megalázza a _szüleik_ miatt.

4) de ez itt teljesen OFF.
acc2s 2020.12.02 14:36:15
@Muad\\\'Dib @combo: "Mivel a fajfenntartás a biológiai létezés alapvető célja" És erről tud a fajfenntartás? Hogy neki célja van? És egyáltalán a fajfentartás az valami entitás? Vagy nem inkább egy emberek alkotta fogalom?

A melegek általi örökbefogadáskor pont a faj egyik egyedének fenntartása (gondozása, nevelése, stb.) történik.
       "Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok.…..
     Narendra Modi és Erdogan cégéres fasiszták, de senki sem tagadhatja, hogy többségi elvű fasiszták. Törökországban a katonai kaszt mindig tényező volt, kormányfőt akasztottak, puccsok sorát hajtották végre, és Erdogan nem a katonai kaszt támogatásával, hanem éppen a kaszt ellenében került…..
acc2s 2020.11.25 12:22:58
@Muad\\\'Dib: Érdekes. Azt írod, hogy legyünk elnézőek a megalkuvással (azaz, tűrjük a rajtunk elkövetett aljasságot), máshol meg azt, hogy ne legyünk elnézőek a bosszúvággyal (azaz, ne büntessük meg a rajtunk elkövetett aljasságot, lásd aljasok földönfuttatása).

Ez úgy kábé a birkanép alapvetése, nem?
acc2s 2020.11.25 12:38:13
@Muad\\\'Dib: És melyik rendszerben tartanak vissza az aljasságtól ideák, megtapasztalt kockázat nélkül?
(Pl. a vallási türelem sem ideaként pattant ki valaki fejéből, hanem abból a sajátbőrű megtapasztalásból, hogy b+ én is járhatok rosszul.)
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
acc2s 2020.10.27 22:57:49
@látjátok feleim szümtükkel: szombaton még úgy volt (konkrét eset), hogy a mentő döntötte el, hogy melyik kórházba viszik a fulladozó beteget.
Covid gyorsteszt alapján döntötték el. Ami negatív volt, holott a beteg az összes covid tünetet produkálta. Igaz, a mentős is mondta, hogy a gyorsteszt 60%-os megbízhatóságú. (Ami ugye 10%-kal több, mintha random mondanánk valakire, hogy fertőzött.) Be is tették a beteget a "nem covid-osok" közé, 4 ágyas kórterembe.
Utána (ugyanaznap délután) a "lassú teszt" már pozitív lett, vitték is rohanva a fertőző osztályra.
acc2s 2020.10.28 20:16:09
@tonuzobakerdez: A leeső csapadékviz mennyisége azt mondja meg, hogy egy adott időszakban, egy adott területre eső víz, egy négyzetméteren hány miliméter magas "vízoszlopot" jelentene. Ezt lehet mérni.

Azt senki sem tudja, hogy ebből hol, mikor, mennyi jut a szennyvízbe. Pl. a falvakban kevesebb, mert ott az útmenti vízelvezető árkokban gyűlik és elvezetik ide-oda, patakba, folyóba, szennyvízcsatornába, a városokban több, mert ott az útszéli lefolyók nagyobbrészt be vannak kötve, de még ott is nagy az eltérés a bel- és külvárosok között.

Már az is probléma, hogy hogyan rendeled hozzá a csapadékvíz mérésének vízgyűjtőterületét egy adott szennyvíztározóhoz, ahonnan (vélhetőleg) a mintákat veszik.

És azt sem lehet tudni, hogy egy adott eső okozta "szennyvízárhullám" mennyi idő alatt "vonul le" egy adott szennyvíztározón, azaz, mennyi ideig torzítja a koncentrációt.

Szóval, szerintem ez annyira faszán innovatív, hogy használhatatlan. Tavasszal, nyáron lehetett korrelációt találni, nade akkor épp szárazság volt.
acc2s 2020.10.28 21:50:01
@tonuzobakerdez: A városspecifikus epszilont nem tudom elképzelni. A csapadékmennyiséget még egy kisvárosban is (gondolom) több helyen mérik és szennyvíztározóból is van több (gondolom). Jó kis mátrix lenne az, hogy ha alsófaluban n miliméter eső esik, akkor a Ló utcai szennyvíztározóban epszilon1, ha alsófaluban és felvégen m miliméter, akkor a Kecske utcai szennyvíztározóban epszilon2, stb., sőt mindezt idősorosan is, azaz ma az alsófaluban, de tegnap a felvégen is, és akkor a Kakas utcában...
Plusz, az örökítőanyag koncentrációja esetében nyilván meglehetősen kis mennyiségek méréséről lehet szó, ilyenkor az epszilonok bizonytalansága meghaladhatja a mérések hibahatárát.
Pluszplusz, az alertre okot adó növekedés nem csak két egymást követő esős/száraz napon következhet be, hanem akkor is ha egy száraz nap után pont esik. Ilyenkor a csapadék elfedi az alert-et. Az alert megbízhatósága pedig nem csak attól függ, hogy előrejelzi-e a gebaszt, hanem attól is, hogy _mindig_.
        Mielőtt leukránoznák és hazaküldenék (annyira magyar, mint bármelyikünk, amúgy Demeter és Vidnyánszky is az, csak kettejük lelkében van valami az óromán, ószovjet  bolsiortodox világból) Trill Zsoltot, aki tényleg nagyon jó színész...       Ő úgy érzi, hogy Vidnyánszky nyitott ember, hát…..
         Tudomásom szerint a European Research Council pályázatain összesen 38-szor nyertek magyar egyetemek. Ebből 17-szer nyert a CEU, kétszer a csúcskategóriás Synergy Grantben voltak nyertes pályázók (egyszer a St.Andrews egyetemmel, egyszer a Károly Egyetemmel és az MTA-tól elrabolt Rényi…..
acc2s 2020.10.06 23:38:33
@Kettes: Te írtad nemrég, hogy a vincent terápiás blog, ahol a NERáldozatok ventillálhatnak kedvükre. Hát, erre most lesz igény.

Mert most ott tartunk, hogy ülünk a családi asztal körül és egyre szűkülő szemmel és gyomorral nézzük, ahogy a kőgazdag és befolyásos Jancsi bácsi egyre csillogóbb szemekkel és vörösebb arccal ölelgeti 12 éves, szőke, kékszemű Juliskánkat. Aki könnyes szemmel és egyre ijedtebben tekinget körül és próbálja elkerülni a polip karjait. Mi meg közben lesütött szemmel tárgyaljuk az indirekt bizonyítást és várjuk, hogy valaki hozza az ebéd után a lekváros buktát, mert az nekünk jár.

Miközben mindannyian tudjuk, hogy igen, Jancsi bácsi nemsokára berántja Juliskát a kisszobába és gombolni kezdi a sliccét. De ez még mind előttünk áll, ezt még mindannyiunknak át kell élni. És akkor majd jöhet a kognitív disszonancia redukciója. Pl. Juliskának rövid volt a szoknyája, meg eltávolította magától a politikát és nem sütötte el az Auróra ágyúit.
acc2s 2020.10.13 21:44:11
@labrys: Nem jósolok, abban van bizonytalanság.
És nanáhogy nem először történik. Csak szólok, hogy nehéz ezt a szégyent megint, megint és megint elviselni. És perszehogy nem segít rajtunk ez a "civil vagyok nem propagandista" kényszeres libikóka, csak egyre mélyebbre sűllyedünk.

Nyugodt lehet a NER, nem fenyegeti semmi, amíg ez a menő.
(Extra hab a tortán, hogy közben minden kattintás a NER-nek fial :))
        A magyar miniszterelnök ma aljas módon a neonácik oldalára állt, belehazudott az egész ország arcába és uszított a meleg polgártársaim ellen.        Ezért én most a lehető legegyszerűbb és leggyermetegebb módon, matematikus olvasóink valószínűleg nem fognak megdícsérni érte, el fogom…..
      Ma a legfontosabb nemzeti érdekünk  az, hogy azt a szörnyű válságot, amelyet a koronavírus idézett elő, Magyarország a lehető legkisebb veszteséggel vészelje át.  Magyarok ezreinek élete, magyarok százezreinek munkája, egzisztenciája a tét.      Fél évig is eltarthat, amíg vége lesz ennek a…..
acc2s 2020.09.27 15:45:37
@látjátok feleim szümtükkel: És tényleg! Akkor India szuperül megússza! Oh wait...
      Hörcher Ferenc professzor az Orszagút című folyóirat legutóbbi számában szemlézi Yoram Hazony izraeli filozófus frissen magyarított könyvét a "Nacionalizmus erénye"-t, ami  The Virtue of Nationalism címmel jelent meg 2018-ban Amerikában. Hörcher cikkének címe: A nemzeti konzervativizus nem…..