Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MATEO

60 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, elérkeztem (újra) erre a pontra, hogy le kell zárnom a blogomat. Kicsit megkésve, de jelentem hazatértem, Erasmus létnek vége, visszacsöppentem a valóság sivár talajára. Meg kell mondjam, nehezen viselem… hiányzik minden, a barátok, a nyüzsgő városi élet, a munkahelyi…..
Hola Barcelona! utolsó munkahét 2010.06.01 10:36:00
Az utolsó hetem gyorsan telik, lassan lassan búcsút kell mondani a cégnek és a kollégáknak. Ami kicsit különlegessé teszi a hetet, hogy a héten költözik az irodánk a városközpontból egy a tengerparthoz közeli irodába, ami elhelyezkedése miatt és mérete miatt is sokkal…..
Hola Barcelona! hétvége 2010.05.31 12:03:00
Ez a hétvége sűrűre sikeredett, mert szombaton tartottuk Martin lakótársam születésnapját. Ennek köszönhetően 5 látogatója érkezett otthonról, ami már majdnem eléri a magyar invázió 7-es számát... de bevallhatom, hogy ez az 5 látogató 5-ször annyi mocskot, rendetlenséget,…..
Hola Barcelona! ezen a héten 2010.05.27 10:32:00
Mikörben itt vannak a látogatóim Győrből, azért az élet megy tovább a munkahelyen. Szokásos pörgés, kedden előadást tartunk holland tanároknak - akik következő félévben diákokat küldenek szakmai gyakorlatra - hogy hozzánk is küldjenek néhány megfelelő diákot a megfelelő…..
nem kommentálnám, ezúton is köszönjük Kócos hogy megosztottad velünk ezt a remekművet :D..
 Hát hol is kezdjem a NEVER ENDING STORYT? Megpróbálom a legelején, vázolom az alapszituációt. Porpáczy Nóra Júlia 88as évjáratú, 1/12000as számú ügynök is lehetnék, de egyelőre csak Széchenyi István Egyetem hallgatója vagyok. Mátét, a jólfésült, jólszituált,…..
Hola Barcelona! eltűnve... 2010.05.25 00:00:00
Kicsit eltűntem az utolsó 1,5 hétre, mert kaptam itt a látogatókat nagy számban. Megvolt a kirándulás előző hétvégén, aztán multhéten meg várostnéztünk a győri látogatóimmal. Kedden volt prezentációm is, közben több napot is strandoltunk köszönhetően a jóidőnek.…..
Szakmai gyakorlatot keresel? Jelenlegi állásajánlatok: IT, marketing, értékesítő Kedved lenne spanyolországban szakmai gyakorlatot végezni egy ingatlanközvetítő cégnél? Akár értékesítőként, közvetítőként vagy online marketingesként... akkor látogasd meg a Casamona…..
Már régóta terveztem ennek a bejegyzésnek a megírását, de eddig nem vitt rá a lélek. Most viszont érzem az ihletet, hogy le tudom írni. Ugye sokan kérdezik, milyen itt? hogy tetszik? maradnál-e? honvágy? Aki ismer tudja, hogy elfogult vagyok Spanyolországgal kapcsolatban, mert…..
Hola Barcelona! Ezen a héten... 2010.05.05 20:45:00
  Ezen a héten kedden tartok előadást az elmult havi eredményeinkről a weblapunkkal és látogatóinkkal kapcsolatban. Szerdán pedig dán diákoknak tartunk a főnökömmel előadást a cégről és hogy miként figyeljük meg látogatóink szokásait és hogyan alkalmazkodunk az…..
A cégnél elindítottuk a YouTube videó-csatornánkat, melyre minden héten újabb videókat fogunk feltölteni, így szoban bemutatva a piacot, a céget, a vásárlás menetét vagy bármi érdekes témát ami adódik...   ..
Hola Barcelona! Most 2010.04.27 16:15:00
Hazatértünk szerencsésen Mallorcáról, nagyon jól sikerült... beszámoló hamarosan, csak a képeket várom a többiektől. Csütörtöktől-hétfőig Árpi és Niki az ESN ELTE képviseletében tesznek nálam látogatást :)..
Hola Barcelona! Mallorca 2010.04.27 13:05:00
Hirtelen ötlettől vezérelve lecsaptunk pár olcsó fapados jegyre Mallorcára, mert ha már egyszer ilyen közel vagyunk, meg kell látogatnunk ezt a kis szigetet! A Vueling légitársaságnál találtunk 40 euróért oda-vissza repjegyet Barcelona-Palma de Mallorca … hát nem bántuk meg,…..
Hola Barcelona! Ted búcsú bulija 2010.04.26 12:54:00
Ted, aki a kollégám a Casamonánál a legjobb haverom itt Barcelonában, de sajna lejárt a mandátuma, úgy hogy haza kell mennie Hollandiába. Szerdán csaptunk egy kis búcsú bulit a cégnél, sok kajával és borral, szokás szerint mindenki elbúcsúzott azoktól, akik elmennek. Utána pedig…..
Hola Barcelona! Mit csinálok épp 2010.04.21 22:03:00
Ma bucsubuli van Tednek es Adelinnek a munkahelyen :))) Holnap pedig repülünk Mallorca-ra, ugyhogy nem leszek elerheto szombat estig... drukkoljatok hogy jo ido legyen!!!..
Csütörtökön az a megtiszteltetés ért, hogy a főnökasszony, Tine elvitt egy üzleti ebédre, mert meg volt elégedve a munkámmal, és sikerült elérni amit kitűztünk márciusi célnak! Ez egy klub, Barcelonában tevékenykedő nemzetközi üzletembereknek (alapból angol üzletemberek…..
Szombat délután nem volt semmi programunk, azt idő is kellemes volt, úgyhogy úgy döntöttünk irány a szabadba, csináljunk valami izgalmasat J Már sokszor láttuk az utcán kis sárga autókkal vágtató turistákat mindenfelé a városban, hát itt volt az ideje nekünk is kipróbálni. A…..
 Gondolom mindenki hallott róla itthon is, igen, kitört az Eyjafjöll vulkán Izlandon (190 év nyugalom után), nem kissé taccsra vágva Európát (újra). Mint tudjuk, 2008-ban ennek a kis szigetországnak köszönhettük a válság indulását, bedőlt bankrendszer, eladósodott…..
Hola Barcelona! Munka 2010.04.15 20:47:00
 A héten pörögtek az események, most itt van a főnökasszony Tine Dániából, aztán ilyenkor mindig felpörög a csapat, mert nagyon motiválóan tud hatni mindenkire. A héten én vagyok a MiniManager, ami annyit tesz, hogy én felelek az iroda ügyes-bajos dolgaiért, legyen…..
Néhány unatkozó ember kitalálta, hogy mekkora móka lenne már, ha a világon egyszerre sok városban, egyidőben, sok ember, sok párnával jól meggyepálja egymást… hát ebből mi sem maradhatunk ki! Sok városban, köztük Barcelonában és otthon Magyarországon is sokfelé (Győr,…..
A valenciai félévünk véget ért, hazatértünk, azóta is szép emlékekkel gondulunk az ott eltöltött időre.Mi történt azóta velünk?- Anna Győrben dolgozik online marketing területen- Anita Pesten van szakmai gyakorlaton a Boschnál, marketinggesként- Máté (én) pedig hiányolva az…..
Az időjárás előrejelzéseket látva, úgy döntöttünk ezen a hétvégén, hogy le kell lépnünk Barcelonából, ha már egyszer 4 napos húsvéti szünetünk van, akkor ne itthon üljünk az eső miatt. Így hát fogtuk a cókmókunkat és irány délre, TARRAGONÁBA!!!     Mit…..