Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unium

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezetés Régen, a magyar gyalogos turizmus hőskorában a turistautak jelzéseinek formáját ötletszerűen alakították ki különféle színeket, számokat és alakzatokat használva, ebben a dzsungelben 1929-ben vágtak rendet, amikor bevezette a Magyar Turista Szövetség a Dr. Strömpl Gábor által kidolgozott…..
Tiltott szavak törpe minoritás 2009.07.02 08:48:00
Kevés cikibb fordulat van ennél. Egyesek gyakran kerülnek abba a helyzetbe, hogy a saját álláspontukat azzal szeretnék alátámasztani, hogy az ellen-álláspont alacsony támogatottságát bizonygatják.De ők csak egy ~!A lendület, a vita heve, de gyakran csak a kellemetlen…..
Marcangoló Korelnök 2012.11.13. 11:02:21 @Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: hol a link? Tovább folytatod a süketelést, te troll? Fenti komment kicsit kicsapta a biztosítékot. Ekkora obstrukciós mellébeszélést blogunk szellemi alapítójától, Brendel…..
A Hunvald-per 146. Az utolsó nap 2012.02.26 15:57:00
Hunvald Györgyöt felmentették az ingatlan ügyekben - Február 24-én reggel nyolc órakor a Fővárosi Törvényszék második emeleti folyosója úgy nézett ki, mintha legalábbis Barack Obamát vagy XVI. Benedek pápát várták volna az épületbe. Ha valaki netán Hunvald Györggyel…..