Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyümölcs

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is” – Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is. Levélírónk megtapasztalta, mennyire így van ez: túl sokáig hagyta magát kihasználni. Ez az a bizonyos rózsaszín…..
Érdekes kérdést vet fel következő posztunk, melynek szerzője ugyan megállapodott már, mégsem tud szabadulni egy srác emlékétől, a mindent elsöprő orgazmusoktól, az együtt töltött szép időktől. Míg a többi pasija békésen belesimul az emlékkönyvbe, ez az egy nem hajlandó,…..
„Nem tűnt szomorúnak, inkább mintha belelkesült volna az ötlettől, hogy élheti tovább a helyi parasztok alkoholista életmódját” – újabb sziporkázó történet következik, melynek során ismét átlépjük a határt. Nem megyünk messzire, csak újra a szomszédos…..
Gyümölcs 2010.08.17 15:12:53
@dex.ion:
na de mindet? :)
Gyümölcs 2010.08.17 18:22:58
@jka001:
te férfikén mondjuk ráérsz, de azért nem sok jót mutat a közös jövőre nézve :)
Gyümölcs 2010.08.17 18:33:49
@jka001:
mármint már vannak gyerekeid és veled élnek? Úgy valóban más.
„Tudni akarom, mit csinált 10 napig! Nem kellett sokat győzködnöm. Végig sírva mesélte, hogy élete legnagyobb hibáját követte el.... akkor már tudtam, hogy baj van” – nincs annál bosszantóbb, ha riválisod, akivel barátnőd megcsalt, egy budai ficsúr, aki ráadásul…..
Gyümölcs 2010.08.16 17:12:08
@Piszok Alfréd:
szerinted attól hogy valaki jó nő, abból következik hogy legyen pasija?
Ez ennél sokkal összetettebb: igények, önbizalom, lehetsőség, kitartás szerencse kell hozzá, hogy megtalálja valaki a számára aktuálisan megfelelőt, ami aztán kérdés hogy a kapcsaolat végül mennyi ideig tart.
Gyümölcs 2010.08.16 18:02:54
@Piszok Alfréd:
az előbb elszállt a kommentem, de valami ilyesmit írtam:

Nekem is vannak ilyen barátnőim, sőt a legjobb barátnőmet is ide sorolhatom. Viszont közelről és jól ismerve őket, látom, hogy miért nem állnak sorban náluk a pasik (míg rondább csajoknál meg simán), és ez kívülről nézve nem feltétlenül látható.
Persze nem akarok általánosítani, de azért legtöbbször kettőn áll a vásár.
Gyümölcs 2010.08.17 01:22:06
@V+P-T:
"3. Az olyan melók, mint a hostesskedés, éjszakai melók, más életritmust követelő beosztások, mint a napi 8-16 óra, alapból rontanak az esélyeken. Még akkor is ha a lánynak nincs rossz előélete ebből kifolyólag. A hostess -lehet csunyán hangzik- mégiscsak a kinézetével keresi a pénzt, muszáj vigyorognia. Sokáig ezt nem lehet csinálni. Kiégnek."

Ez így önmagában hülyeség. Ez személyiségtől függ és nem állásfüggő. Én pl folyton vigyorgok, amikor olyan munkám volt, ahol folyamatosan mosolygnom kellett akkor folyamatosan mosolyogtam, nem okozott extra megterhelést, utána otthon is mosolyogtam, max a közeli emberek tudták, hogy melyik minek/kinek szól és melyik az amelyik szívből jön.

Az tény, hogy idegenek könnyebben félreértik ha a munkájából adódóan kedves, udvarias, vidám, mosolygós egy lány velük, de ezt a lánynak kell tudnia kezelni, és ha erre nem képes, akkor 1: az a munka tényleg nem neki való, 2: problémaforrás a párkapcsolatára nézve, hiszen nem fogja tudni kezelni az esetlegesen munkától függetlenül csak szórakozóhelyen vagy máshol előforduló udvarlókat sem.

A többi ponttal sem értek egyet feltétlenül, ugyanis szerintem ezek külön-külön nem feltétlenül problémásak, egyben inkább és függ azok súlyosságától és attól, hogy vagy képes kezelni egy ilyen partnert.
Paris Hilton népszerűsíti a Guess tavaszi/nyári kollekcióját.A kampány szánalmasan rosszra sikerült, némelyik fotón rá sem lehet ismerni Parisre, sokkal inkább hasonlít egy útszéli, szakadt kurvára semmint önmagára.Én a photoshop-szakembert páros lábbal penderítettem volna ki,…..
Mivel nem igazán követem nyomon Lady Gaga pályafutását, nem vagyok 100 százalékig meggyőződve arról, hogy most szerepel először címlapon - méghozzá a Parlour magazin boritóján - mindenesetre eddig még nem volt "szerencsém" belefutni, de akár az első, akár nem -…..
Giorgia May Jagger-ről az orosz Vogue áprilisi száma közölt le egy fotósorozatot. Háát.. ööö... azt eddig is tudtuk, hogy nem a legszerencsésebb géneket örökölte... már ami a külcsínt, de legalábbis a száját illeti... de azt leszámítva, valószínűleg valamilyen -…..
Gyümölcs 2009.04.07 17:41:51
 Űj szabály: ha két fiatal között felmerül a szexológus, akkor ott komoly baj van. Sziasztok! Elég hosszú ideje olvasom már a blogot... Jókat derülök, vagy épp' ámulok, gondoltam leírok egy régi történetet. Kamaszkorom legszebb éveiben játszódik, ha jól emlékszem 18…..
Brian Atwood tavaszi/nyári cipőit és kiegészítőit Rene Russo és Jon Kortajarena népszerűsítik. A fotókat Tony Duran készítette. ..
Gyümölcs 2009.03.11 11:43:33
Végre, ilyen már rég volt: lányszopat, lányszív. Én, mint a fentiekből is sejteni lehetett, mondhatni hogy ferde hajlamú vagyok, bár ez nálam annyit jelent, hogy akibe beleszeretek, az lehet bármilyen nemű, ha valamiért jön az a szikra.   Kedves Szakítósok! Elnézést…..
Gyümölcs 2009.02.24 13:18:20
Gyümölcs 2009.02.24 13:43:58
@majompásztor:
Minek házasodnak egyáltalán az emberek, hisz ígyis 50% hogy elválnak, akármekkora is volt a szerelem. Sőt, minek is kezd bele _bárki_ bármilyen párkapcsolatba, hisz valószínű, hogy 2-3 éven belül szakítanak...
Gyümölcs 2009.02.24 14:03:07
@Lord Eatalott:
ezt nem jó embernek címezted :)