Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gianduja

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A ruhavásárlás általában jó móka, de pár idegesítő apróság elég lehet ahhoz, hogy az emberből a baltás gyilkost hozza elő az elégedett fogyasztó helyett. Mindenkit más kerget igazán a plafonra, így az egyenlőség nevében nem rangsorolunk, csak a hajtás után felsoroljuk…..
Általános, első osztály. Gimi. Srác 7 évvel idősebb. Egyetem. Viccesen szánalmas arc.-Általános, első osztály. Verekedésekből szerelem, majdnem házasság is lett, csak a nővére késett (ő lett volna a pap). Úgy tudtam meg, hogy ejtve vagyok, hogy a szalvétából hajtogatott…..
Gianduja 2011.02.08 10:09:56
@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
nekem még több idő alatt még kevesebb ilyen gyenge sztorim van.
Azért azt hiszem ez nem minősít semmit :)
A Füles rejtvénymagazinnál követték el, és ugyan biztosak vagyunk abban, hogy nem szándékosan, mégis üt akkorát, mint az RTL Klub hisztis riportereinek angoltudása. Fanyűvő nevű olvasónknak jár a köszönet a találatért...
A rapid randi mellé be kéne vezetni a rapid brékápot: elég az egyiknek elmondani a telefonba, a másik hallja úgyis melletted az autóban.  A héten a szép képeket NAK blogjából lopom Kedves szakitos,   nincsenek sajnos ekezetek...   Ez nem igazi szakitos stroy,…..
Végre valaki megértette a szakítósblog és a szakítóskönyv üzenetét! Soha ne adjam ki magam, mert ha így teszel, véged. Ahogy megkapja a szíved, kifacsarja, és eldobja, mint egy használt zsebkendőt. Hinnem kell neki, és átgázolni rajtuk úgy, ahogyan ők gázoltak át rajtam. A…..
1. Rondákkal ne ismerkedjünk, teljesen felesleges. És szépekkel se. Mi megmondtuk.  A héten a képeket NAK blogjából lopom Üdv. Éppen egy új párkapcsolat építgetésébe szerettem volna belefogni, mikor a következő történt. Volt egy "kedves" évfolyamtársnőm az…..
Hobbizenészek hobbiköltőkkel járnak, az életnek ez a rendje, amikor a busz után integetnek, akkor is mindig esik az eső, csak az olasz bőrpapucsot nem értem. A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítósok! Gimibe kerülve az évfolyamról elsőként nekem…..