Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinganéni

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg Deutsch Tamás gyanútlanul válaszol a NOLTV riporterének kérdéseire, számos híres gellértes bukkan fel a háttérben. Aki a legtöbb mindenkit felismeri (pl. 0:24 - Czikebácsi!!!), kap valami ajándékot, ígérjük. (A videót nyugodtan nézhetitek hang nélkül is, annyira nem…..
Mi már tudjuk, mit csinálsz augusztus második hetében. Szövitábor augusztus 6-tól 12-ig. További részletek hamarosan...
kinganéni 2012.03.01 20:20:17
Don Gerardino Hotyka '11 2011.08.02 20:38:00
  Kérdőív a táborról. Lécci, töltsd ki, ha velünk táborozgatuán. Éld át újra! Becker Domi percről percre blogja a rendezvényről. Vörös Doma fotói. Hol máshol, mint a fácsén. CzBalázs képei. Hamarosan, valószínűleg a fotogyüjtemény.hu-n.Denszfájt. Szerdán este a…..
Ezúttal Bécsből jelentkezik rovatunk. Hogy ne legyen poszt reklám nélkül, halkan megjegyezzük, hogy a 4 Akkord Show Kórus koncertje miatt kerültünk Ausztria fővárosába. Nektek persze nem kell ilyen messzire mennetek, hogy hallhassatok minket: május 29-én este fél 8-tól játszunk a…..
Idén a Zempléni-hegységben kerestünk táborhelyeket. Hogy a nosztalgikus érzések teljesen a hatalmuk alá kerítsenek minket, felkerestük a hétforrási rétet, 2006-os nyári táborunk helyszínét. Doma még fotosopolt is a képen, a még jelentősebb líraiság elérésének…..
Az egyeztetési folyamatok lezárultak, így végleges a 2011-es szövitábor és azt azt megelőző talp-a-ló időpontja.Talp-a-ló:2011. július 21. (csütörtök) - július 25. (hétfő)Szövitábor: 2011. július 25. (hétfő) - július 31. (vasárnap)A szokásoknak megfelelően a talp-a-ló a…..
Don Gerardino Fehérvár 2010 2010.09.20 19:39:00
Ismét közeleg vértanú SZENTünk nagy ünnepe, a Szövi pedig zarándokolni indul a sulival. Alább olvasható a szervezőbizottság szívhez szóló levele a tudnivalókról: Sziasztok! A szervezés első stádiumában az igényfelmérések azt mutatták, mindenkinek más lenne jó (mindenki…..
Rendesen megkésve, de a korábbi évek hagyományait folytatva interjút készítettünk 2010 Szent Gellért díjasaival. ..
Becker Domi balkáni körútján készített pár világkörüli szövis fotót. Csatolom a Josip Broz Tito sírjánál, a lelőtt F 117-es lopakodószárnyánál, és a lelőtt F 16-os vadászkép vezérsíkjánál és kabintetőjénél készített képeimet.Doma..
Ha voltál töltsd ki a kérdőívet, hogy segítsed a szervezők munkáját. Köszi...
Mivel a Szövi Bindzsin készült videóanyag önmagában nem volt elég ütős, belassítottuk és agyoneffekteztük a képsorokat. Az így elkapott tekintetekből mély mondanivalójú kisfilmet készítettünk. A történet megfejtésére ötleteket a kommentek közé várunk. ..
 A héten rendezték Portugáliában az öttusa Európa-bajnokságot. Szabi, "a mi világbajnokunk" megszerezte hazánknak csapatban az ezüstérmet...
kinganéni 2010.05.28 21:20:31
A Buják környéki kalandozást követően az Ipoly partjánál feszegettük a határokat. Szélesvásznű videó, debütáló táborhelynézőkkel. ..
Gáspárral azért jó természetközeli tájakon lájtolni, mert nem megy el úgy se növény, se állat mellett, hogy meg ne szeretgetné pöppet, vagy ne szólna róla legalább pár kedves és tanulságos szót. Táborhelynéző csapatunk gyakran érezhette úgy, mintha természetfilmes stáb…..
Utazó nagyköveteink most két félteke határát látogatták meg. Íme pár kép:                         Többiért klikk tovább.                            …..
kinganéni 2010.03.22 19:34:21
@F.dia: Hacsak nem veszik alulra a pulcsit, és rá a pólót...
Persze ezek a fotók megérnek egy kis fázást!!! :-)
2009. december 13-án, 19:00 órától koncertezik a Budapest Show Kórus a Szent Imre Gimnázium dísztermében (1114 Budapest, Villányi út 27.). A produkció nem csak amiatt érdekes, mert a Budapest Show Kórus a "show choir-műfaj" első képviselője Magyarországon, hanem azért…..
Akik nem tudtak eljönni,mert egyéb halaszthatatlan dolguk akadt,de mégis kiváncsak a vetítésre azoknak feltettem a talp-a-lós videót. ..
Iskolánk idei zarándoklatáról megjelent egy cikk az Új Ember utolsó lapján - Bókay Dóri tollából. Vedd és olvasd! ..
Don Gerardino Szept. 1. 2009.08.31 22:07:00
I  S  K  O  L  A Vajon van-e diák, ki úgy várja Szeptember elsejét, hogy augusztus végén a napok előrehaladtával vörös festékkel írja föl a falra egyesével az "I S K O L A" szó betűit?Aligha.Minden esetre elkezdődött idén is az iskola, jobb…..
Baranyi Andrea tanárnőtől kaptuk az alábbi fotót, az alábbi kísérőlevéllel:                                               Kedves Gellértesek!   Szeretettel gondoltam…..
Don Gerardino Szövi tábor '09 2009.07.19 23:52:00
Örömteli leányblogunkról számolhatunk be; a tábor ideje alatt állandó lelkesedéssel üzemel a http://szovi.blogspot.com/ oldal, ahol óráról órára, percről percre friss képes beszámolókkal követhetik végig a tábor eseményeit az itthonmaradottak, vagy akik haza kényszerültünk…..
A vasárnapi Te Deumon elméletileg mindenki megkapja (kapta) a táborevelet, melyben benne van minden fontos info a tábori oda-vissza útról, továbbá választ ad a mithozzak kérdésre. A Te Deumról lógók és mániákus papírcetli-vesztők kedvéért viszont ide is bemásoljuk a…..
Don Gerardino Körkérdés 2009.04.20 00:41:00
Láttunk már táborhelynéző videókat - nem is keveset - ahol a szövi vezetőségének egy része tehetségéhez mérten bemutatta a lehetséges táborhelyeket. De ezekből igazán még semmi konkrét nem derült ki. Ám hamarosan eljön az idők teljessége, amikor kikerülnek az első…..