Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ESZA

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.youtube.com/watch?v=BoraDs89Q0g ..
Roppant kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a kutyakomédiából, amit a "felelős" miniszterelnök ránk zúdított! Túl sok jóra nem számítok, hiszen távozik a főgonosz, és majd valaki más veszi át ezt a szerepet. Igaz, politikailag öngyilkosság lenne, de az nem vitatott, hogy…..
Lemondott Gyurcsány, de mi lesz utána? Semmi. Most majd jön egy Szili Katalin vagy Kiss Péter, akik egy fokkal népszerűbbek, mint Fletó, és felhasználják a több milliárdos IMF-hitelt néphülyítésre: lesz újra 17. havi nyugdíj, tripla családi pótlék, 100 lépés, hosszúlépés…..
  Többszörösen megalázva, de emelt fővel énekelte Köztársasági Elnök Urunk a Himnuszt Erdélyben idén március 15-én. Megalázták külhonban és itthon is.Mert nem elég, hogy a román hatóságok megtagadták repülőgépének leszállási engedélyét, majd kiszállították…..
Történt ami történt szerencsétlen MDF-mal. Az ember már nemigen tudja követni, éppen milyen lehallgatási botrány miatt zárnak ki, és kit, miért támogatja elhívatott ellenzékiként a kormányt, ha "kőbe vésték, hogy nem segítik hatalomra sem Orbán Viktort, sem Gyurcsány…..
Az MDP - MSzMP - MSzP kontinuitása" Nem sokkal később Kádár János államminiszter tett hitet a forradalom mellett, s bejelentette, hogy a kommunisták új pártjaként megalakult a Magyar Szocialista Munkáspárt, az MSzMP. " (Salamon Konrád: Történelem IV.)"1989…..
Hát igen. Elkezdődött egy újabb Olimpia. Egy újkori Olimpia, tegyük hozzá, amely alapjaiban véve sem tartja be azokat az írott és íratlan szabályokat, amiért az ókori görögök életre hívták. Ez egy összhellén kultúrális-,vallási- és szórakoztató "projekt" volt,…..
Hányszor hallottuk azt az elmúlt(?) rendszerben, hogy "népi demokrácia", "demokratikus köztársaság", "kommunista demokrácia", stb.? Megszámlálhatatlanszor. És az embernek lassan az lett az érzése, hogy ez a demokrácia nem is jelent semmit. Maga a szó nem…..