Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hannah

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Hannah 2010.12.13 19:35:01
@hazug fidesznyik: tudjuk már rég mi a tv2 (IS): fosgeciszar amit rákennek a sok fosgeciszart habzsoló butaságba taszított szerencsétlen húsdaráló-töltelékre ebben az önmagától szédelgő sztálinista gyökereit nyíltan valló gyurcsányorbán országban
Mégsem Új idők lesz a megszüntett Kultúrház után ősszel induló kulturális műsor címe, hanem Aranymetszés. Mint azt az MTV sajtósától megtudtuk, a stáb egy részét megtartják, de hogy pontosan kik maradnak és kik jönnek, arról egyelőre még nem tudtak nyilatkozni. Az augusztus…..
Hannah 2010.08.17 21:49:01
@yaksi76: köcsögkirály ez nem az a fórum húzzál a vérbe zsidózni innen!!!
Nem krimi, nem is szappanopera, és mégis a Másfélmillió lépés Magyarországon az egyik legismertebb és legkedveltebb magyar sorozat. 1996-ban Magyar Örökség-díjjal tüntették ki, de születése nem ment könnyen, és a forgatást is hosszú munka előzte meg. Az…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..