Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PIi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Szmogriadó-riadó 2009.01.11 16:42:00
Valahol réges-rég egy másik galaxisban"Amíg a szálló por koncentrációja nem csökken 100 mikrogramm/köbméter alá, a páros napokon a páros rendszámú, páratlan napokon pedig a páratlan rendszámú kocsik közlekedhetnek csak. Mivel azonban a szankcionálást szabályozó KRESZ…..
PIi 2023.03.17 15:12:18
@Hz: Hatalmas baromságot írsz. A többiekkel elhitetheted, hogy nagy eszed van a téren, de velem nem. Azonban úgy látom jól behúzod a nyakad ha kiokít valaki. Nem fogod elkönyvelni magadban, hogy igazad volt, miközben eltűnsz a felelősség elől. Amennyiben nem válaszolsz erre a kommentemre akármi érdembelit három napon belül, akkor kijelentjük mindenki előtt, hogy tévedtél, és nem volt igazad.
PIi 2023.03.20 08:38:50
@Hz: Visszaírtál három napon belül, úgyhogy kijelentem, hogy tévedtem, és neked volt igazad. Elnézést a feltételezésért, ezután távozom megszégyenülve.
Tiszteletem!
Amikor ez a poszt megjelenik, én most valahol a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban kisvonatozok a többiekkel, hacsak épp nem szakad az eső. De igazából valószínűleg akkor is, legfeljebb ha szélvihar is van, akkor beleborul az egész kemény mag a Fertő-tóba. De térjünk a tárgyra, mert…..
PIi 2021.07.08 12:47:12
@amatőr: Hatalmas baromságot írsz. A többiekkel elhitetheted, hogy nagy eszed van a téren, de velem nem. Azonban úgy látom jól behúzod a nyakad ha kiokít valaki. Nem fogod elkönyvelni magadban, hogy igazad volt, miközben eltűnsz a felelősség elől.
Amennyiben nem válaszolsz erre a kommentemre akármi érdembelit három napon belül, akkor kijelentjük mindenki előtt, hogy tévedtél, és nem volt igazad.
PIi 2021.07.13 11:08:12
@amatőr: Mi a faszt mondtál nekem, te kis kurva? Tudatnám veled hogy a legjobbak között végeztem a Magyar Honvédség osztályában, részt vettem számos titkos bevetésen az Al-Quaeda ellen, és több mint 300 halálos lövést adtam le. Kiképeztek gorilla hadviselésből, és én vagyok a legjobb mesterlövész az egész magyar fegyveres erőkben. Te nem vagy nekem semmi, csak egy újabb célpont. Olyan precizitással foglal kiirtani a gecibe amilyet még nem látott a Föld, jegyezd ezt meg. Azt gondolod megúszod hogy ilyen faszságokat mondtál nekem az Interneten? Gondold újra, seggfej. Miközben beszélünk, épp felveszem a kapcsolatot a Magyarországot lefedő kémhálózatommal akik pont most nyomozzák le az IP-címed úgyhogy készülj a viharra, te féreg. A viharra ami eltörli ezt a szánalmas dolgot amit te az életednek hívsz. Kibaszottul halott vagy gyerek. Bárhol lehetek, bármikor, és több mint hétszázféleképpen tudlak megölni, csak a puszta kezemmel. Nem csak fegyvertelen harcban vagyok kiképezve, hozzáférésem van a Terrorelhárítási Központ teljes arzenáljához, és ezt teljes mértékben használni is fogom hogy eltöröljem a szánalmas segged a kontinensről, te kis pöcs. Bár tudtad volna micsoda szentségtelen megtorlást szabadít rád az "okos" hozzászólásod, talán befogtad volna a kibaszott pofád. De nem tudtad, nem tetted, és most megfizeted az árát, te istenverte barom. Úgy telifoslak dühöngéssel, hogy bele fogsz fulladni. Kibaszottul halott vagy, öcskös.
PIi 2021.07.13 12:07:46
@amatőr: Amúgy csak viccelek. Válaszoltál úgyhogy úgy látszik igazad van. Ezek szerint én tévedtem... száműznöm kell magam a világból, a tévedések földjére.
Ezt a videót Drake küldte be, Köszönöm szépen. Ezen a videón egy kislányt lehet látni. De egyszer megáll az arca a tükörben, Vajon szellemkislány, vagy csak Fake? Döntsétek el ti... :) ..
PIi 2020.08.25 10:15:34
@br1Koo: De amúgy ha figyeltél volna, akkor láttad volna, hogy a tükrökről van szó...