Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rendes Zsolt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a KK's Priestre gondolok, nehéz elmenni a sok szerencsétlen körülmény mellett, melyek a zenekarnév kapcsán eszembe jutnak. Először is itt van az ohioi születésű Tim "Ripper" Owens, akit a '90-es évekbeli Judas-béli szereplése okán ismert meg a világ, és akit azóta több helyre is hívtak énekelni,…..
Kiadó:Die Hard Records Honlap: www.rygel.net Egy újabb brazil hentelőgép szabadult a világra, melynek, ha lenne kis igazság a Földön, nem csak pár száz arra érdemesnek kellene áldozatul esnie. Nyugi, nem ment agyamra az új Batman film, pusztán a Rygel nevezetű dél-amerikai…..
Új, Rock Nuggets névre keresztelt rovatunkban olyan albumokról írunk röviden, amelyek talán kevésbé jelentősek, vagy csak véges kapacitásaink miatt nem tudunk velük behatóbban foglalkozni, mégis úgy gondoljuk, érdekesek lehetnek számotokra. Ma a svéd underground mélyéről mutatunk egy lemezt, a Tad…..
Sam Peckinpah kivívta magának A vad bandával a zseniális jelzőt, ám néhány év alatt felégette maga mögött szinte az összes hidat. Alkoholizmussal párosuló nehéz természete okán alig maradt, aki hajlandó lett volna alkalmazni a rendezőt. Ekkor került a látóterébe A gyilkosok krémje, melyet jobb…..
Elvis Presley nem csupán zenéjével, hanem egyéniségével is maradandó nyomot hagyott az amerikai kultúrán. Sajátos öltözködése és beszédmodora életet adott az imitálásának, ami külön foglalkozássá nőtt. Számos film reagált a jelenségre a maga módján, de egy se különösebben, mint a Milliókért a…..
Jelen ajánlót sajnos nekrológként kell kezdenem, ugyanis a Worlds Of Horror a 2019-ben elhunyt Paul Konjicija gitáros posztumusz kiadványa. A 2018-ban rögzített hanganyag végül augusztus utolsó napjaiban kapott CD formátumot. A színtéren a 90-es évek első felében indult clevelandi Dark Arenának a…..
Alig hittem a szememnek, amikor néhány napja összetalálkoztam ezzel a lemezanyaggal, mely a borítóján látható ízléses koponyával riogatja a jóérzésű közönséget. Elképzelhető lenne, hogy ez csakugyan ugyanaz a Necronomicon zenekar, amelyikkel utoljára a nyolcvanas évek végén találkoztam, mint tágra…..
Most pedig veszek egy nagy levegőt és megpróbálom elmondani gondolataimat arról a nagylemezről, amely már június 4. óta elérhető a nagyközönség számára, így természetesen számomra is. Rövid magyarázattal tartozom a késlekedés miatt: sajnos az albumot még mindig emésztem. Kissé úgy érzem magam, mint…..
Az amerikai progresszív metal szupergroup, a Witherfall 2017-es bemutatkozó albuma elég nagy reményekkel kecsegtetett és többé-kevésbé be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, mert korrekt anyag volt, habár nem hibátlan (lemezkritikánk ITT olvasható). A csapat mostanában azzal került be a…..
A német Primal Fear a nagy metalújjászületés idején indult 1997-ben, akkoriban, amikor a '90-es évek grunge-indította totális lenullázódását követően a stílus megrázta magát és a tradicionális ihletettségű bandák újabb generációja próbálta ismét magasra emelni a metal kókadt, sáros, megtiport…..