Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endoril

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MidiTom zenei blogja Szintisztán 2011.01.20 20:03:00
Az ország neve eredeti nyelvén: Synthystan Földrajz     Szintisztánt északról Dél-Piano, keletről Gitarisztán, délről Drumélia, nyugatról Basskyria, északnyugatról Provokália határolja. Domborzata eltér a környezetétől, mivel itt a magas hegyek feketék, az…..
Endoril 2011.01.26 09:15:43
    Csuka Attila, (aki egyébként bagodi), a fejébe vette, hogy bekerül a Guiness rekordok könyvébe. Mégpedig azzal, hogy a lehető leghosszabb ideig nyomatja lemezlovasként a zenét. A dolog nem annyira könnyű, mint amilyennek első hallásra tűnik, ugyanis kialalakultak…..
MidiTom zenei blogja Syncopatorta 2010.07.22 22:52:00
     Ezt is megértük! A Syncopa 18 éves lett. Igazából semmiféle ünneplést nem terveztem, de Gyuri kollégám és felesége, Mónika megleptek egy igazi Syncopatortával, amit aztán jó étvággyal el is fogyasztottunk szűk munkatársi körben.     Amíg…..
MidiTom zenei blogja Szintitörők 2010.05.21 16:39:27
    Zalaegerszeg belvárosában sétálgatva, vagy futkározva, mint ahogy én szoktam csinálni sok érdekességet láthat az ember. Például utcazenészeket :)     Az elmúlt napokban feltűnt egy reklám, és nem bírtam ki, hogy telefonnal le ne kattintsam. Erősen…..
A Zero-G árulja a Vocaloid Sonikáját, aki egy új virtuális plugin-énekesnő, és 200 dollárba kerül. A Yamaha legújabb éneklőmotorja van benne, angolul perfektül tud, más nyelvekre egy kicsit komplikált tanítgatni, viszont szépen lehet alakítgatni a hangszínét és a kiejtését.…..
Na jó, talán kicsit hatásvadász a cím, bár az is lehet, hogy a fenti mondat igaz, de a későbbiekben mégsem erről lesz szó. Másfele kalandozunk kicsit. A reklámok lényege, hogy feltűnőek legyenek, és vagy a látvánnyal, vagy a mondanivalóval beleégjenek a tudatunkba, hogy aztán…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 11. 2009.07.08 10:35:00
Ismét itt van egy tárgy, amelynek nem teljesen egyértelmű a funkciója. Az olvasónak ismét azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem feltétlenül a tárgy valós szerepére…..
Alcímnek adhatnám, hogy "titten, techno, trompeten" - ahogy a filmben is hallottuk. Kicsit sok a dolog mostanában, de azért lassan csak elkészült ez a beszámoló is. Szóval a péntek este az Uránia Filmszínházban indult, a Berlin Calling díszbemutatójával. Megnéztük a…..
2009.02.20-án a Tabulounge Music Club, a város legnagyobb februári partijára készül. Számos nemzetközi sztárvendég fordult már meg a Tabu falai között, minőségi rendezvények, magyar dj-k és még sorolhatnánk, de mostanra elérkezett a pillanat, amikor még magasabbra teszik a…..
Endoril 2009.02.03 15:43:14
Nézzük, hogy akarja az állam a jogkövető magatartást belenevelni az emberekbe. Csak egy példa:"A kormány a válságkezelés és munkahelymegőrzés jegyében a rendezett munkaügyi kapcsolatokról szóló törvény tavaszi módosításával egyes esetekben átmenetileg felfüggesztené…..
Az előző évhez hasonlóan ismét összegyűjtöttem az éves party-naptáramat. Biztos vannak sokan, akiknek hosszabb a listája, esetleg impozánsabb is, de én örülök, hogy a munka és tanulás mellett egyáltalán ennyi összejött. Kicsit változatosabb lett a tavalyinál, és volt pár…..
Alig hevertem ki az évtizedes várakozás után a hirtelen állapotváltozást, miszerint láthatom és hallhatom Jean Michel Jarre-t, erre tessék, itt egy újabb alkalom. Csak aztán nehogy megszokjam a jót, mert hát ugye azt nem nehéz. Igaz, hogy nem egy szabadtéri koncert lesz, mint amit…..
Értelmezném és kommentelném az Index egyik cikkét. A címe: 'Viperát találtak egy gárdistánál Borsodban' Dőlt betűkkel az Indexes cikk, bekezdésenként alatta a saját olvasatom.A miskolci rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint Gesztelyen egy fekete egyenruhába…..
Kissé csodálkoztam is, hogy miért kell várni ilyen sokat az első Kocsis-botrányig ... A BKV szolgálati járműparkja Renault Lagunákból áll, ezt használta Aba Botond is, Antal Attila pedig saját autóját használta. Nos, Kocsis István, az új BKV elnök egy harmadik utat választott.…..
Vastagbőr 1 évesek lettünk 2008.09.21 14:56:00
Perce, órára pontosan 1 évvel ezelőtt eric kipróbálta a blogmotort egy próba-bejegyzéssel, és ezzel megszületett a Vastagbőr blog. Nem semmi egy év volt, az biztos ... Sok energiát és sok-sok órát fektettünk bele a blogba, a szabadidőnkből és a munkaidőnkből (eric csak a…..
Vastagbőr Mégis lapos a Föld 2008.08.25 11:59:00
Az emberek számos dolgot elfogadnak gondolkodás nélkül, nem is kérdőjeleznek meg semmit, állítja John Davis, a BBC által megszólaltatott kanadai mérnök, aki szerint bolygónk lapos, vízszintes irányban a végtelenbe nyúlik, mélysége pedig legalább kilencezer kilométer. Másképpen…..
Endoril 2008.08.26 00:15:33
Megint csajoknak való izéket találtam. Illetve nem feltétlenül, elég megnézni a nagy rap mogulokat, miket aggatnak magukra: kilónyi arany, gyémánt, illetve mindenféle kő, ami drága; lassan felni méretű karórák, medálok, természetesen csak a fent említett alapanyagokból. De…..
         ..
Vastagbőr A nap ajándéktárgya 2008.08.15 12:25:00
Sziget, 2. nap megvolt. Jelentem: még élek. Bár nehéz józan életvitelt folytatni az asztalon bikiniben táncoló tini lányok ezrei mellett... :-( Nos, van sátra a Külügyminisztériumnak a Szigeten. Hogy miért, mi okból-célból, hosszas fejtörés után sem találtam ki. Promóció?…..
Endoril 2008.08.15 18:36:38
Vastagbőr Idióták 2008.08.09 09:00:00
Hétvégi értelmetlen minimálposzt :-)1. 2006. június 30. 14.23. Úton a Németország-Argentína negyeddöntőre, kézben a jegyekkel ...   2.  Cél előtt 10 méterrel karambolozni vezető helyen   3. Megállunk, veszük le egy kis pénzt az automatából 4, Ugorj!…..