Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisCsigabiga

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Music Catch egyszerűsége ellenére nagy siker volt anno a KMK-n, és biztos vagyok benne, hogy a most megjelent második rész is sokak kedvence lesz. A feladat ugyanaz, mint az elődben: a kellemes zongorazene ütemére megjelenő színes bigyókat kell összeszedni a pirosak kivételével. A…..
kisCsigabiga 2010.02.23 16:47:11
@Johnibá\\\': olyan linket keress amiek .mp3 a vége én innen szedek: csuuzly. com/
Kedves exkollégám, a jó Navarro küldte el az Auditorium linkjét, és nem kellett csalódnom az ízlésében. Az utóbbi idők legzseniálisabb, egyben legszebb játéka ez a logikai program, aminek a lényegét talán a fenti képen lehet a legjobban megérteni. Adott egy fénycsóva, amit…..
Ettől a fehér tablettától fekete kígyókat fogtok látni. Avagy egy hagyományos iskolai kémiai kísérlet, némiképp felturbózva. A múlt heti adás után felvetődött a fórumban, hogy mi történik, ha egy diák megismétli, amit a suliban - netán a Szertáron (-ban?) - lát. A mostani…..
Szertár Hízlal-e az ásványvíz 2009.06.21 20:15:00
 Ha szeretnél vigyázni az alakodra, jobb, ha megnézed, mit iszol! Legalábbis erre végzett a Szertár állatkísérleteket.  A kétéltűekkel és emlősökkel végzett állatkísérletek úgy tűnik, már első blikkre igazolják, hogy a túlzott ásványvízfogyasztás hízlal.…..
Bigyóblog Karácsonyi giccsbomba 2007.11.20 18:46:00
Lassan elárasztanak minket a különböző karácsony díszek és az őrületből természetesen mi sem maradhatunk ki. A sort a giccsek giccsével kezdjük, egy karácsonyi torta. A tortán lévő eprek nem csak díszek, hanem 1GB-os flashdrive-ok is egyben. A csoda horribilis összegbe kerül,…..