Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunbow

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezüstérmes lehet a magyar ifjúsági válogatott a krynicai divízió 1-es világbajnokságon, kemény küzdelemben gyűrtük le az erős kazah szelekciót. A közép-ázsiaiak megszerezték a vezetést, az első harmadban a hivatalos statisztika szerint sokkal többet lőttek. Az egyenlítő…..
sunbow 2010.04.17 19:17:29
@zebi : Köszönjük az egész VB-röl a képeket... HAJRÁ MAGYAROK !!!!
Az utóbbi húsz év egyik legnagyobb utánpótlássikerét érheti el az ifjúsági válogatott. Ehhez nem kell mást tenni, mint legyőzni Kazahsztánt. A vulkánkitörés miatt a mérkőzés éppen a Szlovéniában bemutatkozó felnőttekével egy időben, 13 órakor kezdődik. A helyzet…..
sunbow 2010.04.17 15:02:57
sunbow 2010.04.17 15:07:16
Nem azt csináltunk, amit az edzők kértek, csak 15 percig játszottunk jól, a fejekben kell rendet tenni, mondták a játékosok a britektől elszenvedett kijózanító vereség után. A csapat az elképzelések húsz százalékát valósította meg, teszik hozzá az edzők. A sorsunk a saját…..
A britekkel nincs szerencsénk ebben a szezonban, a debreceni junior-vb-n a mi kárunkra jutottak fel a divízió 1-be, most pedig a krynicai U18-as tornán nehezítették meg a dolgunkat. Ellenfelünk gyorsan megszerezte a vezetést a második játéknap első meccsén, de még az első harmadban…..
Nem tehetjük meg, hogy húsz perc jó játék után leállunk, mondta Bob Dever, a magyar U18-as válogatott szövetségi edzője a vb első napja után. Azért sem, mert hétfőn egy órakor a britek ellen sokkal több kell a győzelemhez. Mindhárom előzetesen esélyesebbnek tartott válogatott…..
sunbow 2010.04.12 15:11:00
sunbow 2010.04.12 15:47:58
@taki17: Ne hogy kiessünk....
A lengyelek megszerezték a 2. helyet az U18-as világbajnokság minszki csoportjában, miután hosszabbításban 4-3-ra legyőzték az 5. pozícióban záró litvánokat. Guzikék két pontot szereztek, ezzel 10-nél tartanak, és a két hétpontos egyike sem foghatja be őket, mivel minket is…..
sunbow 2009.04.12 16:36:01
A lengyel válogatott megnyerte Ukrajna elleni mérkőzését, ezzel továbbra is jó úton van, hogy a divízió 1-es U18-as világbajnokság minszki csoportjának második helyén végezzen. Az első két harmad még szoros volt, az utolsó már nem annyira, a vége 7-3 lett. Nem véletlen, hogy…..
sunbow 2009.04.11 15:57:10
A téli szünetben nemzetközi utánpótlástornák tucatjai zajlanak Európában és a világban. Vannak helyszínek, ahol magyar résztvevők is bemutatták tudásukat. Három ilyenről számolunk be, a teljesség igénye nélkül, az interneten elérhető információk alapján.Wichtrach…..
Nem egész két hete írtuk, hogy a szlovák szövetség nem adott zöld utat annak, hogy a Lokomotiva Nové Zámky és a Bp. Stars fúziós csapata két bajnokságban induljon. Újabb fejlemények vannak az ügyben. A cikk végén szavazhatnak. A végleges döntést még nem hozták meg, húzódik…..
sunbow 2008.09.03 22:44:17
Tisztelt hoki "rajongók" !!!

Szeretném figyelmetekbe ajálani a MJSZ hírlevelét az utánpótlás csapatok 2008/2009 évi nevezéséről "NŐ AZ UTÁNPÓTLÁSI CSAPATOK SZÁMA"
www.icehockey.hu/index.php?pg=news_5_348

A serdülő bajnokságba már csak 7 csapat van bejelölve. Szeged visszalépet, Stars - Csíkszereda kérdéses, azzal hogy legalább a Csíkszeredai mérkőzések ha dátum nélkül is de szerepelnek a listán. A többi korosztályt még nem tudom mivel nem készült el még a MJSZ honlapján ezen csapatok kiírása. Tehát ebben a korosztályban a 26 mérkőzés helyett 18 lesz! "FEJLŐDÜNK"

Kicsinyesnek tartom e cikk kapcsán arról vitázni, melyik csapat, melyik korosztályban a legjobb, ki van többet a jégen, kinek a szeme kék.... Stars, Csíkszereda, de még a Szeged távolmaradásával is mindannyian veszítünk. A 46:0 -ás mérkőzésen is gyerekeink rengeteget tanulnak, tapasztalnak. Ki azt hogy így is lehet csinálni, ki azt hogy a "gyengébb" csapat ellen is a legtöbbet hozza ki magából. Gyerekeink a Stars elleni mérkőzést semmi pénzért ki nem hagyták volna, még akkor sem, ha legalább 20 gól külömbséggel zárult a 3. harmad!

Én inkább gratulálnék a Stars csapatának, hogy megpróbálnak tovább fejlődni, de a MAGYAR bajnokságot, vagyis minket se akarnak cserbenhagyni.