Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zZ0Zz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Elkészült a legújabb óceánjárós képgyűjtemény. A képek kiválogatásánál igyekeztem ügyelni arra, hogy ne legyenek ismétlések, bár értelemszerűen néhány eseményt muszáj volt újra megemlítenem a leírásokban. Az előző részeket itt találjátok:  Első rész - Második rész - Harmadik rész.  Jó…..
zZ0Zz 2022.03.19 11:05:50
@walter sobchak: Nem vagyok hajóimádó, de ez a sorozat az egyik itteni kedvencem, köszönet érte, ezeket a képeket látva igazán meg lehet érteni, miért csavarodik rá valaki nagyon az óceánjárókra, remélem, lesz folytatása valamilyen formában (végülis a spinoffok korát éljük ;) ).

"A fekete brigádokban dolgozók nagy része teljesen írástudatlan volt, sőt, sokan még beszélni sem igazán tudtak; az angol-, walesi, ír és a skót nyelv egy furcsa keverékét használták egymás között, amit a kívülállók alig értettek." - Ezt hogy kell érteni? A különböző nyelvi hátterük miatt nem tudtak egymással normálisan kommunikálni, vagy olyan nyomorból jöttek, hogy egyszerűen nem tanulták meg rendesen használni a saját anyanyelvüket?

Illetve egy igazán lényegtelen pontosítás: II. Erzsébet királynő, ha minden igaz, nem királyné.
zZ0Zz 2022.03.19 11:40:04
@walter sobchak: Köszi!

És hopsza, ezt benéztem, köszi ezt is, így utólag visszagondolva, talán feltűnhetett volna, hogy nem II. Erzsébet van a képen... Biztos a kalap zavart meg. :)
zZ0Zz 2022.03.19 22:24:34
@walter sobchak: Ehhez a kommentváltásunkhoz már csak egy Benny Hill-es háttérzene hiányzik :D
1930. Fügekaktusz gyűjtése állati takarmányozáshoz a texasi szárazság idején..
zZ0Zz 2022.01.16 11:04:44
@fareszjó: A Paramountos fotó nem 1965-ös, hanem 1986-os, akkor festette a képen látható Dario Campanile
1982. A Sony vezére, Akio Morita egy walkmannel a kezében egy tokiói bemutatón. A hihetetlenül sikeressé vált termékből hét év alatt több mint 100 millió darabot adtak el..
zZ0Zz 2021.11.21 14:24:42
@Club Sandwich: Én többször voltam az országban, és Szöulban, Csedzsu szigeten, Kjongdzsuban és Buszanban is teljesen jól működött a Maps. Nem lehet, h a Pokémon Go-val kevered, ami viszont tényleg le volt tiltva, talán egy kisebb, dedikált terület kivételével?
Rövid pihenő után újra itt veletek, de mindenekelőtt: nektek. Mindjárt egy Napi érdekessel kezdünk, és kérünk, hogy olvassátok a következő bejegyzéseket is, mindennél jobban kell kitüntető támogatásotok ezekben a hetekben hogy így maradhassunk, és itt maradhassunk. Ha ritkábban néztek az indexre,…..