Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parasztbarack

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
parasztbarack 2021.04.13 13:37:04
@Neytiri1:

Hülye baszatlan szopóskurva.
Tegnapi hír, hogy az EU német vezetéssel dobta a jogállami klauzúrát a következő költségvetés feltételrendszerének kialakításából, és bár van erre hihető magyarázat, a mai német lapok egyértelmű ítélete szerint Orbán (ismét) legyőzte Merkelt. Az ember csak csodálkozik, hogyan lehet ez..., de ebbe…..
parasztbarack 2020.09.29 15:02:25
@ijontichy:

Szép kívánságlista. Majd küld el a mikulásnak.
parasztbarack 2020.09.29 15:23:57
@Reding Roli:

Egyet értek.

Minden parlamenti választást addig kell megismételni, míg nem a liberálisok nyernek. Mert csak akkor lesz demokrácia.

Igenis be kell tartani az eju közös alapértékeit. Már csak azt kellene tudni, mik azok, és hogy ezeket ki határozza meg. Mert legjobb tudomásom szerint nem gyarmatnak, hanem tagnak léptünk be.

Bizony meg kell határozni a demokrácia kritériumait. Természetesen az nem lehet a demokrácia kritériuma, hogy elismerjük egy szabad választás eredményét, ha azon nem a liberósok nyertek. Mert mint fentebb írtam, az nem demokrácia.

Vérlázító, hogy a közjogi méltóságok a kormány emberei. Ilyen 2010 előtt nem fordulhatott elő.

Borzalom, hogy ma már oda jutottunk, hogy a médiában nincs elsöprő liberális uralom, mint 2010 előtt. Igaz, van net, na meg lehetne egy kicsit vegyülni a plebsszel, de ugye a snassz, meg ahhoz ki kellene mozdulnia romkocsmákból. Micsoda dolog az, hogy vannak kormányközeli médiák! Médiája csak a progresszív talibán ellenzéknek lehet! Ha nincs rá pénzük, mert gyuribá' nem ad, akkor vegyen nekik a kormány.

El a kezekkel a civil szervezetektől! Mindenki civil, akit soros, vagy más külföldi szervezetek, kormányok pénzelnek.

Éljen az Európai Parlament! Kinek másnak lenne joga semmibe venni a magyar emberek választását, ki bírálhatná felül a magyar választási eredményeket, ki más büntethetne többmillió magyart, mert nem felet meg az európai alapértékeknek. Szerintük.

Éljen a liberális demokrácia!!!!!!!!!!!!
parasztbarack 2020.09.29 15:37:34
@Reding Roli:

És akkor röviden, hogy meg tudd érteni.

Nem az eju feladata "fölszabadítani" Magyarországot. Nem azért szavaztuk meg a belépést, hogy Brüsszelből diktáljanak nekünk.

Nem tetszik a patás? Nekem se. De akkor le kell váltani. Na ez sem az uju feladata, hanem a választóké. És a választók döntést el kell fogadni az ejunak is, meg a libernyákoknak is. És amíg ez a degenerált, töketlen, ezerszer lejáratódott progresszv talibán patyomkin ellenzék lesz az alternatíva, addig borítékolhatóan Orbán marad. Mert így döntenek a választók.

MERT ERRŐL SZÓL A DEMOKRÁCIA.
A várakozásoknak megfelelően Amy Coney Barrettet jelöli az amerikai elnök, aki az ötödik bírónő lehet a Legfelsőbb Bíróság (SCOTUS) történetében. Megválasztásával az eddiginél is konzervatívabb bíráskodás jöhet. Amy Coney Barrett katolikus, a bíráskodást tipikusan megosztó kérdéseket illetően: az…..
parasztbarack 2020.09.28 18:56:23
@Moin Moin:

Ennek a nőnek a körme alatt a piszok többet ér mint te.
parasztbarack 2020.09.28 18:58:22
@ijontichy:

Remélem a családod nőtagjait is hasonló jelzőkkel illeted.
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
parasztbarack 2020.09.28 18:14:12
@sanya voltam:

A tetkós sekkfej még mindig nem jött rá, hogy halottat próbál mesterségesen lélegeztetni.