Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cringe

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az alábbi cikket Bayer Zsolt írta a Magyar Hírlapba 2008. március 19.-én, éppen annak évfordulóján, hogy az elvtársai bemasíroztak Magyarországra. Ebből a cikkből nemzetközi botrány lett, Orbán pedig nem csinált semmit.   Ez egy olyan ország, amikor egy szélsőjobboldali senkit egyetemi…..
       A  világ legismertebb egyetemi rangsorában, a sanghaji ARWU-n, már nincs magyar egyetem a legjobb hatszázban.      A legjobb hatszázban 154 amerikai, 84 kínai, 43 brit, 35 német, 26 ausztrál, 24 olasz, 20 francia, 18 spanyol és 17 dél-koreai és japán egyetem található. A franciáknál először…..
Cringe 2020.08.19 15:56:55
@fortin2: Ahogy hallottam a publikaciokon alapulo egyetemi rangsor erosen ferdito hatasu. Az USA-ban nagy problema hogy a jo nevu doktorok es kutatok gyakorlatilag semmifele oktatast nem vegeznek, a tevekenyseguk az egyetemen szinte kizarolag a publikalasra koncentralodik. Ugyanis az emeli az egyetemet a rangsorban es az hozza grant-eket. A tenyleges tanitast pedig sokszor posztgrad tanulok es hatarozott idore felvett tanarsegedek vegzik megalazoan alacsony fizetesert.