Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rdani

375 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 mérkőzést játszottak szerdán a labdarúgó Európa Liga csoportkörének ötödik fordulójában. Pályára lépett a magyar bajnok Debrecen is, hét csapat pedig az utolsó kör eredményeitől függetlenül bejutott a legjobb 32 közé. Az A csoportban négy kör után meglepetésre a Lech…..
Hét mérkőzést rendeztek kedden az Észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) alapszakaszának aktuális játéknapján. A címvédő Los Angeles Lakers két elvesztett mérkőzéssel a háta mögött lépett pályára Pau Gasol korábbi, testvére, Marc Gasol jelenlegi csapata, a Memphis…..
Öt mérkőzéssel folytatódott kedden az Észak-amerikai profi jégkorong liga (NHL) alapszakasza. A nyugati főcsoport legjobb mérlegével álló Detroit Red Wings ellenfele a tavaly remeklő, idén pedig a rájátszást érő helyekért küzdő San Jose Sharks volt, utóbbi hazai pályáján.…..
A krikett világának kiemelkedő eseménye az angol-ausztrál párharc, amelynek csúcsa a The Ashes sorozat, öt darab öt napos mérkőzéssel. A 2010-11-es, ausztráliai Ashes sorozat első mérkőzését Brisbane-ben rendezték, és döntetlen született. A harmadik napot követően pedig még…..
10 számban rendeztek finálékat péntek délután az Eindhovenben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság második napján.A program a nők 800 méteres gyorsúszásával kezdődött, amelyben magyar érdekeltség is volt, az ifjúsági olimpiai bajnok Kapás Boglárka révén. Az…..
Lamy nyerte a szezonnyitót 2010.11.26 21:07:00
Pénteken megkezdődött az északi összetett világkupa 2010-2011-es szezonja, a finnországi Kuusamóban rendeztek klasszikus formátumú versenyt, egy síugró sorozat után 10 kilométeres sífutás várt a mezőnyre. A síugrás során az összetett világkupa tavalyi győztese, Jason Lamy…..
Pénteken a nők és a férfiak számára is megrendezték az idei sífutó világkupa sorozat első sprintversenyeit, amelyeket a finnországi Kuusamóban klasszikus stílusban kellett teljesíteni. A nők versenyét nagyon magabiztos fölénnyel nyerte a norvég Marit Björgen, aki az elmúlt…..
Brady és Brees nagy napja 2010.11.26 15:01:00
Három találkozóval kezdődött meg az Észak-amerikai profi amerikaifutball liga (NFL) 12. játékhete csütörtökön. A Tom Brady vezette New England Patriots a liga egyik leggyengébb csapatához látogatott Detroitba, a Dallas új edzőjével fogadta a címvédő New Orleans Saints-et, míg a…..
Hazai győzelmek Hálaadáskor 2010.11.26 14:35:00
Két találkozót játszottak csütörtökön az Észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Az Atlanta Hawks keleti rangadón fogadta a Washington Wizards csapatát, míg két kaliforniai csapat találkozott Los Angelesben, ahol a helyi Clippers a Sacramento…..
Egy mérkőzést rendeztek Hálaadás napján az Észak-amerikai profi jégkorong liga (NHL) aktuális játéknapján csütörtökön, ezen az Edmonton Oilers a Colorado Avalanche csapatát fogadta. A hazaiak szerezték meg a vezetést a mérkőzés 2. percében Gilbert Brule góljával, majd alig…..
Csütörtökön megkezdődött a krikett világának egyik kiemelkedő eseménye, az öt darab öt napos mérkőzésből álló The Ashes sorozat. Az első Test mérkőzést Brisbane-ben rendezik, és az első napon az elsőként ütő angolok gyengén kezdtek, mindössze 260 pontot tudtak szerezni.…..
A B csoport második mérkőzését játszották kedden este Londonban a férfi teniszezők Mesterek Kupáján, amelyen a negyedik helyen kiemelt Robin Söderling ellenfele a hetedik helyen rangsorolt David Ferrer volt. Mindkét teniszező vereséggel kezdte a tornát (Andy Murray és Roger Federer…..
8 mérkőzést rendeztek kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójából. Két újabb csapat jutott be a legjobb 16 közé, három hely sorsa azonban csak az utolsó játéknapon fog eldőlni.      Az E csoport rangadóján a nehéz…..
Federer leiskolázta Murray-t 2010.11.23 17:53:00
Kedden a B csoport második fordulójával folytatódott a Londonban zajló év végi nem hivatalos tenisz világbajnokság, a Mesterek Kupája. A második helyen kiemelt Roger Federer és az ötödik helyen rangsorolt Andy Murray egyaráng könnyű győzelemmel kezdte a tornát David Ferrer és…..
Ugyancsak 8 találkozót rendeztek hétfőn az Észak-amerikai profi jégkorong ligában (NHL). A ligaelső Washington Capitals ellenfele a New Jersey Devils volt, utóbbi hazai pályáján. Már az első játékrészben majdhogynem eldöntötte a mérkőzés sorsát a Devils: Patrik Elias a…..
Nyolc mérkőzést játszottak hétfőn az Észak-amerikai profi kosárlabda liga (NBA) legutóbbi játéknapján. A remek formában lévő, 11-1-es mutatóval története legjobb szezonkezdetét produkáló San Antonio Spurs a 11. győzelmére készült zsinórban, az ellenfél azonban az egyik…..
A 11. játékhétig tartott ki a türelem az Észak-amerikai profi amerikaifutball bajnokságban (NFL) szereplő Minnesota Vikings csapatának vezetőedzőjével szemben: a csapat hetedik vereségét követően menesztették Brad Childresst. A szakember, aki az elmúlt szezonban…..
Az Észak-amerikai profi amerikaifutball bajnokság (NFL) 11. fordulójának hétfő esti rangadóján az AFC nyugati csoportjának két riválisa találkozott: a San Diego Chargers fogadta a Denver Broncos csapatát. Már a mérkőzés harmadik percben a vendégek jutottak vezetéshez, Moreno 4…..
Nadal 0-1-ről verte Roddickot 2010.11.23 12:47:00
A Londonban zajló tenisz Mesterek Kupája A csoportjában hétfő este a világelső Rafael Nadal ellenfele a tornára utolsóként bekerült Andy Roddick volt. Némi meglepetésre az amerikai kezdte jobban a találkozót, már az első fogadójátékát megnyerte, végigvitte az első szetten…..
Sporttörténelmi sikert aratott a túraautó világbajnokság szezonzáró futamán a Seat Leonnal versenyző Michelisz Norbert: első magyarként futamot nyert a sorozatban. A szezonzáró makaói hétvége első versenyének ötödik körében dőlt el, hogy Michelisz lesz az év legjobb…..
A svédországi Gaellivare-ben szombaton megkezdődött a 2010-2011-es sífutó világkupa szezon. Az első egyéni versenyek után vasárnap az első váltóversenyeket is megrendezték, a hölgyeknél 4x5, az uraknál 4x10 kilométeres távon. A szebbik nem versenyét Norvégia váltója…..
Murray nyerte a vb nyitómeccsét 2010.11.21 18:46:00
Vasárnap megkezdődött Londonban a férfi teniszezők nem hivatalos világbajnoksága, a Mesterek Kupája. A B csoport nyitó találkozóján a brit Andy Murray ellenfele az a Robin Söderling volt, aki éppen hétfőn előzte meg a skótot a világranglistán, és jött fel a negyedik helyre…..
...mit der Nummer Eins... KEAC 2010.11.18 13:30:00
 Gyors helyzetkép és beharangozó egyben a hétvégi meccshez.A tegnapi edzés jól sikerült, bár kicsit fáradtan értem le. Ati dezinformációs tevékenységének hála kibaktattam a Népfürdő utcába hatra, ahol megtudtam, hogy a PLER nem ott játszik aznap. Hopsz... Edzésre aztán…..
Számos válogatott felkészülési labdarúgó mérkőzést rendeztek szerdán, köztük olyan, hagyományos rangadókat, mint az angol - francia, vagy az argentin - brazil összecsapás.Utóbbi mérkőzésre egy mostanában egyre megszokottabb helyszínen, Katarban került sor, amely mindkét…..
Egy mérkőzést játszottak le szerdán a magyar válogatottat is tartalmazó E-csoportban a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői közül, ezen Finnország San Marinót fogadta. Elég sokáig húzták ezúttal kapott gól nélkül a San marinóiak, a 39. percben Väyrynen szerzett…..