Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joya1984

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudok és nem is akarok más nevében beszélni és a szexuális bántalmazásnak is sok féle formája van. Gyerekek is különbözőek és másképp élnek meg dolgokat. Az erőszakos és fájdalmas bántalmazás, sokkal intenzívebben hat ki a gyerek viselkedésére, hisz ez még egy felnőttnek is komoly trauma. De mi…..
Joya1984 2020.08.17 17:52:27
@MAXVAL bircaman közíró:

Ne haragudj, de pont olyan érzéketlen emberek miatt mint amilyen te vagy, nehéz az áldozatoknak megnyílni és beszélni a traumáikról, és ezért is nehéz megbecsülni, hogy mennyi a tényleges bántalmazottak száma! Itt a blog írója súlyos dolgokról beszél. Legyen már benned annyi, hogy ha együtt érzően nem tudsz kommunikálni, akkor ne bagatellizáld el a dolgokat olyan megjegyzésekkel, hogy mennyi az esélye az ilyen esetek előfordulásának. Már EGY bántalmazott gyermek is sok! Ja és főleg úgy, hogy a barátod is pedofil. Na ehhez kérem pofa kell.
Joya1984 2020.08.17 22:43:06
@inkábbkeddenvásárolj: az, hogy az egyik könnyen elvezet a másikhoz. És ne keverjük össze a vágyakat az aberrációval. Mert míg egy átlag ember arra vágyik, hogy olyan örömforrásokat éljen meg, ami számára öröm és más számára nem káros, addig a pedofil "vágyai" károsak.
Ha neked a szomszédod azt ecsetelné neked vagy ismerőseidnek, hogy szíve szerint hogyan ölne meg és ezt részletgazdagon el is képzeli/elmeséli, akkor ez már semmiképp nem a vágyak, hanem szintén az aberráció kategóriába tartozik és gondolom te is sürgősen kérnéd valamilyen hatósági szervnek a beavatkozását. Akkor mi a különbség e kettő között?
Nem is értem ezt miért kell ecsetelni... minden ide kommentelő felnőtt ember volt gyermek, vagy meglehet van saját gyermeke. Én nem szívesen hagynám a gyerekem egy
olyan ember társaságában, aki a 3 éves fél pucér gyermekem láttán szexuális fantáziája támad.