Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bjuli

34 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenőrző Iskola=bolondokháza 2009.09.15 14:03:00
  Ehhez az elkeseredett hangú levélhez nem fűzünk kommentárt, csak közzétesszük, ahogy kaptuk. Örömmel olvastam az eddig megjelent írásokat, sokukkal egyet is értettem tanárként, vagy szülőként- de a mai nap -ami egy átlagos idióta nap az iskolában-…..
bjuli 2009.09.15 19:57:14
@Nádasi Balázs: "Ha műkörömépítő az anyuka, az apuka meg kigyúrt csávó, akkor a szülő pedagógussal való kapcsolattartása az lesz kb., hogy "Ne basszá' má' fő' mer' berúgom az arcodat!" -- Ugye azt is szokták mondani, róluk, hogy "és ezeknek lesz gyereke!?"

Műkörömépítő anyuka és kigyúrt apuka nem egyenlő az érzelmi intelligencia hiányával. A szeretet elég sok dolgot felülír, és bár egyetértek a háttér fontosságával, a háttér azt is jelentheti, hogy szeretnék, ha a gyerek azt csinálná, amit szeret. A tanár azt akarja, hogy sokat tanuljon, a szülő meg azt, hogy tegyen meg mindent, amit csak tud. Sok szerencsétlen háttérrel rendelkező gyerek épp a szülők támogatása miatt képes kilépni a szülők számára is élhetetlen környezetből. Szóval nem biztos, hogy szerencsés ítélkezni (ahogy általában nem az).
bjuli 2009.09.15 21:35:12
@kegyetlen: 10 pont, igaz.
A Schwarzkopf Professional elkészítette a 111.éves szülinapot ünneplő második, őszi-téli kollekciót is. Szokás szerint négy trend van, nekem a legjobban a 40's Romance jön be.                       Az Eighties Luxe kicsit…..
Eszembe jutott a véget nem érő téli hóesés. Meg az, hogy mennyire utáltam. Színek nélkül szar az élet. A tél ilyen, ezért (sem) nagyon  birom.Azért így, hogy érezzem a különbséget.  ..
bjuli 2009.07.31 10:41:32
Garancsvidék Nyeregbe! 2009.07.21 12:41:00
Egy cuki lánynak, Hédinek köszönhetően jól indult a hét a Garancson. Szerintem nincs ember, aki ne utálná a hétfőt (és ez igaz a macskákra is, lásd: Garfield), nos, ezzel én is így vagyok. Kivéve most! Mert ha nem kell dolgozni menni, akkor minden nap szép.:) Pláne, hogy nyári…..
A nap, amelyen megtudod, hogy rákod van, életed talán legnehezebb napja. De nem az utolsó! - ezzel a mondattal indul a "The day I found out" című szájtnak a bemutatása, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az internet tele van a rákkal kapcsolatos információkkal,…..
Julikakast megkértem gyógyítsa meg a blogot, és ő egy pillanat alatt visszafújta a felhőket, épített kerítést, házat, visszacsalogatta a cicát, a madarakat, és a baglyot is.Szép az élet újra!S bár nem ide tartozik, mégis kapcsolódik: Budán, a II. kerületben, egész pontosan a…..
bjuli 2009.07.20 22:01:48
A napfényvédelem apostolaként (nem vicc, hülyét csinálok magamból bármikor érte) kiállva nap mint nap kicsit elgondolkodtam az egyik kutatás eredményén. Igen, igen, klasszikus, tehát: kanadai tudósok felfedezték, hogy a majom nem ceruza a nagy napfényvédelemmel, ami jogos,…..
Garancsvidék Blogbosszú 2009.07.08 09:00:00
Úgy látszik, a blogom megelégelte, hogy mostanában felé sem nézek.Ezért bosszúból lenyelte a fákat, a cicákat, a madarakat, a kerítést, a házikót, a bagolyot, és minden szépségességet az oldalról. Nem tudom mi történhetett, de vissza akarom kapni őket...
bjuli 2009.07.08 09:57:18
Realistic Crew – Freedom Eats the Soul (Szerzői kiadás) Az ember a sok sikertelen próbálkozás után hajlamossá válik a pesszimizmusra. Ez az állítás a magyar könnyűzenére vonatkoztatva hatványozottan megállja a helyét: őszintén, tudunk olyan hazai produkciót mutatni, ami…..
bjuli 2009.06.15 21:24:04
Az ausztrálok nagyon komolyan veszik a fodrászatot, nem csoda, hogy egyre több európai kezd inkább ott új karriert, mint pl a hazánkban jól ismert ifj. Gellei András.A HairExpo Australia gigantikus rendezvény, igazi sztárfellépőkkel, szemináriumokkal, óriási vásárral. Persze hiába…..
Nyilván túl nagy a kísértés, hogy másnaposságunk nyomait sminkkel leplezzük, de ez bizony vékony jég, és könnyen megeshet, hogy a végén gázosabban nézünk ki, mint amikor nagy nehezen kikapaszkodtunk az ágyból. Aranyszabály (és ezt minden olyan 30 feletti nő tudja, akinek néha…..
Ahogy azt már ígérgettem itt korábban, most arról fogok zengedezni, hogy miért a fodrászodtól, a szalonban vegyél sampont, balzsamot, hajápolót. * Mert jobbak. * Mert - bár drágábbak - hosszú távon kifizetődnek, ugyanis jóval kevesebbet kell használni belőlük, ráadásul azt a…..
Reckl Amál blogja Hála 2009.06.08 16:31:00
Akármit is mond Pozsgay Imre, a többpártrendszer legnagyobb magyarországi híve (hiszen már több pártot is megjárt a kedélyes reformkommunista), a hálának mégiscsak a politikai kategóriának kell lennie.A Jobbik sikere ugyanis sok-sok a párttól független ember együttes segítsége…..
Megcsaltalak Pénz, pia, pina 2009.06.07 09:09:00
Szerintetek is minden férfi gyáva és hazug és csak a címben szereplő triumvirátus érdekli őket? Sziasztok!A házasság a jó magyar felfogás szerint a nő és gyerekei számára megaláztatások és sérelmek sorozata.Én ebben nőttem fel mint gyermek és az én házasságom is ilyen…..
csox Magtalan, málnás 2009.02.18 00:42:00
A málna a rózsafélék családjába tartozik, és ez a csoki illatozik is, mint egy éppen termő málnabokor. Elég picit feltépni a belső alufóliát, és már érezni is. Különlegessége még az, hogy igaz, nagyon kis százalékban, de kandírozott málnát is tartalmaz. Ez több okból is…..
bjuli 2009.06.07 19:18:48
Nagyon, de nagyon tud bosszantani, ha valaki tart kutyát, macskát, házi bármit, és szarik rá.Van lehetőség megoldani a problémát: barátok, ismerősök, azoknak az ismerősei, internet, örökbe lehet adni valaki olyannak, akinek örömet okoz egy állat, és nem csak nyűgnek éli meg:…..
bjuli 2009.06.07 18:38:03
Láttál már drámai sminktetkót? Persze hogy.Ez azért van, mert a piac 70%-át hazug szarháziak uralják. Vannak jó sminktetkósok. Csak velük kezdj, ha már valamiért erre készülsz. De szerintem csak vészhelyzetben tedd.Viszonylag alacsony összegért kapja meg bármelyik félidióta a…..
           Az Alternative Hair Show hosszú évek óta a Salon International kiállítással egyidőben kerül megrendezésre, az elsődleges cél a leukémiás gyerekek gyógyítását segítő kutatások támogatása. A kezdeményezés Tony…..
Munkámból kifolyólag elég gyakran hallom ezt a kérdést, így most néhány részre bontva itt is megpróbálok válaszolni.Sok jó fodrász van Magyarországon, de mivel én budapesti vagyok, jobban ismerem a főváros menőkéit, ezért itt többségben lesznek, úgyhogy a…..
Immár két olyan magyar szájt is van, mely a könyvolvasóknak kínál közösségi teret. Az egyik ugye a Moly.hu, a másik pedig a Könyvkolónia. Mindketten a saját eszközeikkel kommunikálnak online. És mindkét magyar startup a magyar online közösséget hívja segítségül ehhez.Utóbb…..