Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GioTrap

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átigazolási időszak utolsó napján a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy kölcsönben megszerezte a Palmeiras védőtehetségét, Pedro Felipét, aki a szezon második felét kölcsönben, a Next Gen-csapat játékosaként tölti majd Torinóban. "Pedro Felipe de Jesus Gomes a Juventus új játékosa, aki a…..
A Juventus számára tegnap este Adrien Rabiot volt a nyerőember, a francia középpályás gólja három pontot ért az év utolsó meccsén, s a találkozó után a játékos a DAZN mikrofonja előtt nyilatkozott. „Fontos mérkőzés volt számunkra a mai, láttuk az Inter meccsét tegnap, és szerettük volna csökkenteni…..
GioTrap 2024.01.01 17:40:22
@Rocky80: Én azt tudom hogy ebből a középpályáról csak Ő néz ki hosszú ideje huzamosabb ideig focistának. Bármikor azt mondanám hogy ő inkább mint Locatelli. Az olasszal kapcsolatban egyszerűen nem tudom elfogadni azt hogy azért ilyen gyenge mert nem a posztján játszik, hisz a mutatott hibái előrébb is ugyanígy meglennenek. Hisz nem a védekezése gyenge a 6os poszton hanem pont az ami 8as poszton fontos lenne a passzolása, gyorsaság, fordulás... Nálam HNC játszana.
GioTrap 2024.01.01 17:49:28
@Ethan Hunt: De ez biztos infó a részedről, hogy Ő akart csak egyéves szerződést?
GioTrap 2024.01.01 18:22:20
@Ethan Hunt: Nem tudjuk hogy miért nem jött össze az elvileg jóval kecsegtetőbb MU szerződés. Ha például az index cikkéből indulunk ki akkor a Rabiot a pénz helyett a hűség mellett döntött. Nem tudom ez mennyire hiteles... Igazából a Juve részéről is érezhető lehetne az egyéves szerződés hiszen nem fiatal,egyik legmagasabb bérü sokszor játékosról beszélünk. Én még mindig magam előtt látom sok társam írásait akik alig várták hogy menjen. Ha kapott volna egy hároméves szerződést abból kiakadás lett volna hisz ha szarul játszik rajtunk marad évekig, így meg lehet újra tárgyalni évente ha jól teljesít. Most ha elő szerződéssel távozik kapunk érte 15 milliót azzal sem vagyunk előrébb
A minap több lap is arról számolt be, hogy a Juventus vezetősége kész elengedni Dušan Vlahovićot nyáron, mivel a szerződéshosszabbítások nagyon lassan haladnak a játékossal, akinek a helyére a Bayer Leverkusen 2000-es születésű csatára, Victor Boniface érkezhet nyáron. A bianconero vezetőség…..
GioTrap 2023.12.15 13:56:04
@Victory7: Nagyon nagy butaság. Nézz meg akármilyen statokat. Vlaho semmivel sem kap kevesebb vagy rosszabb minőségű labdákat mint bármelyik center. Csak más le tudja venni,ki tudja cselezni, le tudja rázni és el tudja találni....
A Napoli elleni siker után a Tuttosport visszatért a mercato pletykákhoz, s örök téma a fiatalok kérdése. A torinói lap kiemelte, hogy Kenan Yıldız és Dean Huijsen nem kapott lehetőséget a címvédő ellen, viszont a Next Gen legutóbbi döntetlenje során már pályára léphettek. A két fiatal futballista…..
A Radio Serie A műsorában tegnap megszólalt Claudio Marchisio, aki a múlt helyett inkább a jövőről és a Juventus várakozásairól beszélt, és természetesen felmerült a szünetet követő Derby d'Italia is. „Amint azt Massimiliano Allegri mondta, fontos, hogy a Juventus az Inter farvizén maradjon, és…..
GioTrap 2023.11.14 18:47:17
@xXPeiperXx: Mi a baj? Milyen hangvételt? Semmi bántót nem írtam. Igazából te kezdetél a családdal foglalkozni. De látom Te is azok közé tartozol akik ha nem tudják megvédeni az álláspontjukat akkor elkezdenek vádaskodni és kiforgatni a másik szavait. Arról nem is beszélve hogy szerintem egyikönk se isteniti Allegrit maximum megvédjük a gondolkodását illetve stratégiáját. Meg kérnék mindenkit aki olvasta az előző kommentemet válaszolja meg milyen sértő dolgot írtam kedves kollégának
GioTrap 2023.11.14 18:59:28
GioTrap 2023.11.15 13:19:49
@venember83: Köszönöm hogy eddig itt lehettem köztetek. De amit a Te képviselsz az számomra elfogadhatatlan.
Úgy beszélsz a Juventusról mint amelyik csapat húsz éve nem nyert semmit. Mintha nem tudná mindenki hogy sajnos a legutóbbi vezetőség és a szövetség milyen helyzetbe hozta a klubot tetőzve egy pár "beteg" játékossal.
Sziasztok!
A Juventus a Cagliarit két védő találatával győzte le, s a mérkőzést követően Gleison Bremer elmondta, már hiányolta a gólt. „A védekezés a legjobb támadásunk? Úgy tűnik, jól játszottunk hátul, de már 11 meccse nem lőttem gólt, és ez picit zavart, de ma kipipálhattam a szezon első gólját. Az…..
GioTrap 2023.11.12 08:10:00
@Andras74: Rugani klasszis védő lett volna ha folyamatosan tudott volna "fiatalon" játszani.
GioTrap 2023.11.12 09:58:58
@MarcoT: Igen? És amikor láttad játszani az hány hetente volt? Mert kb havonta egyszer kapott lehetőséget annó.
GioTrap 2023.11.13 10:52:12
@Leram7: Loca most is vakon volt szinte egész meccsen
Massimiliano Allegri a Cagliari elleni szombati meccs előtt a sajtótájékoztatón a meccs fontosságáról beszélt így a válogatott szünet előtti utolsó fordulóban. „Minden szempontból meghatározó meccs a szombati, zárul egy ciklus, illetve a bajnoki tabella tekintetében is. Pontokra van szükségünk,…..
Gianluca Di Marzio több értesülést is megosztott az elmúlt órákban a Juventus terveiről, és az újságíró szerint Giovanni Manna és Cristiano Giuntoli Londonba látogatott, a helyszínen tekintette meg a Tottenham és a Chelsea mérkőzését. Nicolò Fagioli és Paul Pogba hosszú kiesése miatt a Juventus…..
GioTrap 2023.11.08 12:02:31
@Thuglife!: Ezzel nem értek egyet bármennyire is szeretem Costa játékát és bármennyire is szükség lenne egy ilyen játékosra. Semmilyen mutatóba nem emelkedik MLS-s társai fölé. Liga kvalitásait inkább hagyjuk. Ennyi erővel jöhetne Gazdag vagy Sallói
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Next Gen-csapat két fiatal játékosa, Kenan Yildiz és Dean Huijsen mától az első csapat keretének tagja lesz. "Dean Huijsen és Kenan Yildiz a mai naptól, 2023 november 7-től, keddtől fogva hivatalosan is a Juventus első csapatának tagjai. Mindkét…..
GioTrap 2023.11.08 07:56:36
@Pilsnerurquell: Baromság!
A Tuttosport Samuel Iling-Junior helyzetéről írt, ami korántsem tűnik rózsásnak. A fiatal játékos szeptember 23-án kapott utoljára játéklehetőséget, azóta nem lépett pályára, és a jövője is kérdéses, mivel szerződése még másfél évig köti a Juventushoz. A lap szerint, amennyiben nem sikerül hamarosan…..
GioTrap 2023.11.02 12:47:13
@Rocky80: Azért az hogy mindenkinek az erős túlzás. Már rég nincs meg benne az a tűz mint tavaly
GioTrap 2023.11.02 13:09:11
@Leram7: A számokat,adatok tudjuk. Az okot nem. Lehet fegyelmi, lehet edzésmunka, lehet teljesítmény. Vagy akár Allegri is lehet ok.
A La Gazzetta dello Sport a Juventus januári középpályás célkitűzéseiről írt, és a milánói lap szerint Rodrigo De Paul az összes jellemzőt megtestesíti, melyekre Massimiliano Allegrinek szüksége lenne a középpálya megerősítéséhez és versenyképesebbé tételéhez. A játékos megfelelő korban van a 29…..
Az elmúlt hetekben több forrás megemlítette, hogy januárig a klub tisztázni kívánja lejáró szerződésű játékosainak a jövőjét, így a klub hosszabbításokról tárgyal, s Gianluca Di Marzio szerint a klub újabb fontos fiatal ügyét pipálhatja ki, mivel lényegében megszületett a megállapodás Nicolò Fagioli…..
GioTrap 2023.10.31 10:49:06
@Lanzafame: Beraradi! Soha
@Leram7: Souleból én nem nézem ki. Előrébb kellene már ahhoz tartania
A legtöbb lap Lazar Samardžić esetleges téli megszerzéséről ír, ám a Tuttosport egy másik opciót említ mai számában. A torinói lap szerint Rodrigo De Paulra kivetheti a hálóját az Öreg Hölgy. Az argentin futballista esetében nyáron felmerült egy szaúdi szerződés, ám a játékos végül inkább az…..
A vasárnapi meccsen Adrien Rabiot vezette a Juventust, hiszen Danilo sérülés miatt nem léphetett pályára, és eredmény tekintetében sikeres volt a premier, hisz a torinói együttes nyert Milánóban. „Ez a győzelem sokat jelent számunkra, bizonyítani akartuk, hogy hol tartunk. A célunk, hogy a legjobb…..
GioTrap 2023.10.23 18:38:46
@venember83: Allegri is fogadott?
Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus figyelemmel követi Lazar Samardžić helyzetét, akit Cristiano Giuntoli már tavaly is a Napolihoz akart vinni. A középpályás bére mindössze 425 000 euró, így a Juventusnak bőven van mozgástere, és a torinói klub kész megháromszorozni ezt a bért. A klubok…..
Nicolò Fagioli ügye kisebb erdőtüzet okoz az olasz válogatott körében, az Il Messaggero beszámolója szerint az ügyészség és a rendőrség tegnap kihallgatta Sandro Tonalit és Nicolò Zaniolót a válogatott edzőtáborában, majd a szövetség hazaküldte a játékosokat a válogatott kerettől. Nicolò Fagioli…..
GioTrap 2023.10.13 14:41:29
@Wizzurah: Ugye ez nem komoly? Amit írsz nagy része fikció. Honnan tudod hogy nem segít a klub rajta? Honnan veszed hogy nem állnak mellé. Nem tudhatjuk mikor történt ez az egész. Mikor kezdődött? Mikor tudta meg a klub? Csinálta e azóta?
GioTrap 2023.10.13 19:00:43
@Wizzurah: Érdekes nagyon sok forrás arról cikkezik, hogy a Juve amint tudomást szerzett Fagioli ügyről azonnal értesítette az egyezséget.
De lényeg az, hogy ítéljük el a klubot.
Lehet hogy én vagyok csak ilyen elvakult f. hogy nem érdekel hogy mit mondanak más szurkolók a csapatomról mit tesznek a játékosok, vezetők, hogy szerepel a gárda én akkor is szeretem és kitartok mellette. Ez egy örök szerelem
GioTrap 2023.10.13 19:47:09
@delpi0823: +++
Arról nem beszélve hogy pillanatról pillanatra egymásnak teljesen ellentmondó hírek jelennek meg, de egyesek egyből pálcát törnek a klub felett.
A La Stampa tegnap Nicolò Fagioli illegális fogadásairól írt, mivel a hírek szerint a Juventus fiatal középpályása illegális platformokat használt fogadásokra, és ha bebizonyosodik, hogy az FIGC, UEFA vagy FIFA által rendezett sporteseményekre fogadott, hároméves eltiltás és legalább 25 000 eurós…..
GioTrap 2023.10.12 12:51:55
@Attilio79: Szerintem nem rád gondolt Kukszi kolléga. Az első hozzászóló Butus
Tegnap több hírforrás is arról számolt be, hogy Paul Pogba B mintája is pozitív eredményt adott túlzott mértékű tesztoszteronra, Nicolò Schira tájékoztatása szerint ezzel megkezdődött előzetes vizsgálati fázis, amelyet Pierfilippo Laviani vezet, Paul Pogbának 7 napja van, hogy kidolgozza védekezési…..
GioTrap 2023.10.07 15:43:28
@Gaben Smith: Ezt komolyan kérdezed? Miből fog olyan életet élni? Az egyik legjobban fizetett sportoló volt 15 évig. És ehhez hozzá jött a rengeteg milliós szponzori pénz. Az unokája is jól fog élni. Amúgy nem hogy kapóra jött a Juvénak hanem ebben benne volt a keze
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Jude Bellinghamért a Juventus is versenyben volt, ám az angol szupertehetséget végül a Borussia Dortmund szerezte meg, és több eredményes szezon után most már a Real Madridnál csillogtatja tudását. A milánói napilap szerint a játékos családjával…..
A Juventus a Lazio elleni bajnoki mérkőzéssel tér vissza a válogatott szünet után, s Massimiliano Allegri mai sajtótájékoztatóján szó esett a klubbal perre menő Leonardo Bonucciról és a doppingvétsége miatt alighanem eltiltás elé néző Paul Pogbáról is. "Már több alkalommal elmondtam mindent, amit…..
GioTrap 2023.09.16 10:42:44
@Shyr Kahn: Amúgy az valami előírás, hogy mindenkinek ki kell tölteni a szerződését?
A Juventus számára Leonardo Bonucci távozásával véget ért a mercato, állítja Giovanni Albanese, ám ennek ellenére még lesznek bizonyos változások, legalábbis a pletykák ezt jövendölik. Mirko Di Natale a West Ham érdeklődéséről írt Filip Kostić kapcsán, és fejlemények várhatók a következő órákban. A…..
GioTrap 2023.09.01 13:33:52
@venember83: Jó lenne ha valaki elvinné. De szűkek a lehetőségek. Nem akar visszamenni Németországba pedig onnan keresték.
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
GioTrap 2023.08.27 17:32:16
@KokoSRB: Az ő szerződése valószínűleg Allegrivel egyszerre jár le
A La Gazzetta Dello Sport több Juventus vonatkozású pletykát megosztott ma, az egyik szerint a Juventus szeretné meghosszabbítani Federico Chiesa szerződését, mivel az aktuális kontraktus 2025 júniusában lejár. Federico Chiesa szeretne maradni, azonban a milánói sportlap szerint 7 millió eurós bérre…..
GioTrap 2023.08.24 11:25:09
@Kives: Yildiz nem csatár főleg nem befejező. Sokkal többször játszott szélső támadót mindkét oldalon illetve támadó középpályást illetve SS pozícióban. CF 9 és pozícióban sosem
GioTrap 2023.08.24 15:50:53
@Kives: Igen én is örülök ha megtartják a fiatalokat. Yildiz, Kaio nyugodtan maradhatna. De én nem értem a csatár keresést. Itt van Vlaho,Milik,Kean teljesen felesleges még csatár
A Juventus keretének az átalakítása folyamatosan zajlik, nemrégiben hivatalossá vált Félix Correia kölcsönben való átigazolása a Gil Vicente csapatához, miután az elmúlt félévet a 22 éves balszélső a Marítimo keretében töltötte, ugyancsak kölcsönben. Portugáliában a játékos formába lendült,…..
GioTrap 2023.08.24 09:43:19
@ZED!: Szerintem eddig is ez volt az elvárás, hiába szidjuk Allegrit. Csak Cambiaso meg tudja csinálni amit Kostic nem és Pumukli inkább rombolta már a támadást mint építette. És azt se felejtsük hogy van a pályán egy Chiesa.
GioTrap 2023.08.24 09:43:42
@venember83: Szánalmas
A Juventus újabb fiatal játékos továbbadásával szűkítette keretét, a nagy reményekkel Torinóba visszatérő Nicolò Rovella két évre szóló kölcsönszerződéssel, kötelező kivásárlási opcióval igazolt a Lazio együtteséhez. "Nicolò Rovella pályafutása Romában folytatódik, a Juventus középpályása két évre…..