Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsa.na

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang 35 2020.09.03 06:06:00
Ez most egy személyes megemlékezés, meg egy szerelmeslevél féle. Tegnap családi ünnepünk volt. 35 éves ismerjük egymást a feleségemmel. Ennek története úgy kezdődött, hogy 1985. szeptember 2-án elmentem a Havannai Egyetem Művészeti és Bölcsészeti Karának épületébe beiratkozni az első…..
A modern vegetárianizmus nem egyszerűen valamely ételtípus fogyasztásának ellenzése, nem a tabusított étel fogyasztóinak kirekesztése, erkölcstelennek minősítése. Ez egy sokkal általánosabb magatartás, hiszen léteznek bioétel hívők, vegánok (akik a vegetáriánusok radikálisabb változata), de léteznek…..
Zsa.na 2020.08.31 15:14:10
Max!

Ezt láttad már?

www.youtube.com/watch?v=SBG1DdjRvEk

A baloldali fenegyerekből lett milliomos repper, Majka és a balliberális rendszerváltó elitből megmaradt 1 azaz egy, magát baloldalinak valló filozófus, TGM showja.... Tanulságos... már csak a látványuk is...
  Ez az impozáns épület Tihanyban található, közel, nagyon közel a Balaton partjához. Még valamikor a múlt század '40-es éveiben épült. Az, hogy kinek a tulajdonában volt a villa a háború előtt, ma már nem tudható. A háborút követően azonban a Magyar Újságírók Országos Szövetsége lett a…..