Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tönkre tették az életem

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A citált számok ugyan eltérnek, de évek óta halljuk, hogy óriási létszámhiánytól szenved a Magyar Posta. Az Mfor június végi cikkében azt írta, hogy 300 embert tudnának felvenni azonnali kezdéssel a céghez. A fizetések az emelések ellenére nem túl izmosak, a meló egy része bizony kifejezetten…..
Tönkre tették az életem 2020.08.09 19:55:19
@Tönkre tették az életem:

1. A feleségemet (aki japán nemzetiségű) véglegesen kitoloncolták Europából, így soha többet tudok vele találkozni, mert a bevándorlási hivatal leveleit nem kerestével visszaküldték

2. Most vonnak le többszázezer forintot a fizetésemből, mert a fizetési felszólításokat nem kaptam meg (egyúttal BAR listára kerültem és az ebből fakadó anyagi gondok miatt még ügyvédet sem tudok fogadni aki talán segíthetne az 1. pontban leírtakban)

Emiatt be fogok menni az illetékes 17. Kerületi postára és addig nem megyek el onnan amíg a postavezetővel nem tudok beszélni és nem ad róla igazolást visszamenőleg, hogy az ő hibájukból nem kaptam meg a leveleket.

Nem fogom annyban hagyni mert az életem múlik rajta. Ha kell erőszakkal is kiharcolom hogy beszélhessek a posta vezetővel.