Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mnmarcsi

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az egyik legtöbbet reklámozott "álláshírdetés" !! Igaz hogy szerencsétlen munkavállalóról csak néhány száz forintot huznak le, de muszáj fizetni a semmiért? Hírdetési formák: Dolgozz otthon saját számítógépeddel, könnyen megtanulható becsületes…..
  Az Otthoni internetes munka: fizess a semmiért?! című bejegyzésben leírt állás átverésnek, megjelent a Külföldi importált változata is, csak azzal a külünbséggel, hogy itt már egyből dollárban kérik a pénzt előre, és utána küldik a Riportokat!!…..
Talán azzal kezdeném, amit  már röviden leírtam, internetes fórumokon olvasom elkeseredett emberek írásait arról, hogyan verték át őket.Szomorú dolog, ha ilyenek megtörténnek, de észre kell vennünk, ez nagy részben a mi saját hibánk.Az interneten mindenki azt hirdet, amit…..
Végre egy valós állás gyüjtő oldal! Nos ez a blogbejegyzés is kicsit rendhagyó hisz most nem az állás átverésekről fogok írni, hanem arról a valós  állás gyűjtő oldalról amit tervezünk elindítani! Először is köszönöm a sok kommentet, mert így a félelmeiteket látva…..