Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chpatrik

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi van akkor, ha a társaid betojnak? Konkrétan beszarnak a helyzettől, nem akarnak veled tartani és inkább halottnak tetetik magukat. Nos, egy ilyenre bukkant "daneeca" a Chaser nevű játékban.  Chasert egyébként utóbbi hónapokban marha sokan ajánlották, tényleg olyan…..
Rossz PC játékok sorozat Wow 2009.02.06 09:28:00
Felhívták a figyelmem, hogy az Index bulvármagazinjában írnak rólam. O.o!Kérem szépen, tudhattam volna, csöcsökkel sokkal nagyobbak a lehetőségek ;)Csak még azt nem tudom, hogy olyan hírek mellett szerepelhetek, mintLábujjszopás: perverzió vagy művészet?Sorra vetkőznek a…..
Sokáig tartott, de sajnos a futárszolgálat nem volt éppen toppon...De végre valahára megérkezett és Drake küldött egy videót. Egy "apró" meglepetéssel ;)  Sajnálom, hogy így alakult, de nem volt rá befolyásom és remélem azért így is sikerült örömet okozni…..
Hát nemtudom nem let valami egetrengető bemutató. Hallatszik,hogy fáradt vagy. Unott a hangod ami mindenkire kihat :/Ha valaki igazán jó Off-Road játékot akar annak ajánlom az 1nsane nevű játékot!!!..
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.12.01 15:20:00
Nincs mese, egyszerűen nem akar összejönni a felvétel. Mikor korábban DOS-os játékokat vettem fel (Barbie SM, Flinstones...) azt ablakban játszottam és SnagIt-el gyönyörűen fel lehetett venni. Ennél hiába indítom el a játékot DOSBox-al, rettenetesen szaggat (4mp egy…..
chpatrik 2008.12.04 18:40:21
chpatrik 2008.12.04 18:47:25
chpatrik 2008.12.04 18:48:53
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.11.27 11:08:00
Most végre van időm, hogy a videóval foglalkozzak, úgyhogy a napokban érdemes a százalékokat lesni.Pár valós bejátszás már fel is van véve. Remélem majd átjön, hogy miért olyan epikusan rossz a játék. Törjön ki az anarchia, ha valaki erre azt mondja, hogy jó!Szerkesztve:…..
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
chpatrik 2008.11.21 18:56:54
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Emlékeztek a szilveszteri különkiadásomra? Akkor bemutattam gyermekkorom legfrusztrálóbb játékát, amely mai szemmel korántsem rossz (zenéje kifejezetten zseniális), de piszok nehéz. A játékot letölteni macerás, meg az emulátorokat kezelni sem mindig egyszerű, szóval itt egy…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
chpatrik 2008.08.08 20:20:52
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..