Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levy

50 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 - Hun van a cucc? Azt a mindenit, de jó régen írtam már ide... Arra a kérdésre (ha bárki feltenné), hogy 'miért?', egy egyszerű 'nemtom' válasszal tudnék szolgálni. Gondolkodhatnék okokon jómagam is, de minek? A tényen, hogy szartam a blogomra - nem változtat. Érdekes, hogy…..
Csak szavak. Eszembe jutott, hogy a blogolást akkor kezdtem, amikor az előző olimpia kezdődött (pontosabban nem sokkal előtte), ami mindössze annyit jelent, hogy négy éve már, hogy első gondolataimat belevertem a billentyűzetbe, ami készségesen rögzített mindent. Sajnos lustaságból…..
Viszlát Diákhitel! 2004-ben végeztem a fősulin, most 2010-et írunk. Egyszerű matematika: 6 évig nyögtem a DH törlesztését, de ennek a mai nappal végre vége.Sajnos arra már nem emlékszem, hogy mennyit vettem fel összesen, de nem az egész főiskolai időszakom alatt volt…..
Fuss tovább. Nem lehet megállni. Mindig van valami és egyre csak több lesz, amivel meg kell küzdeni, figyelembe kell venni, nem szabad kihagyni, még nem csináltam meg vagy nem jutottam el odáig.Most itthon vagyok. Itthon és nem otthon. Kiszakadtam a mókuskerékből, de a lelkem még midig…..
Nyár vége. Méghozzá könyörtelenül. Az elmúlt nyolc napot Tunéziában töltve, majd onnan visszaérve ezt tagadni sem lehetne.A nyaralásról lesz videó, vannak képek (bőven), lehetne regényeket írni, hogy milyen jó volt, mennyivel lehetett volna jobb az idő még ennél is, hogy…..
Fél év... telt el azóta, hogy bármit is bejegyeztem itt a blogon. Fél év alatt sokminden történik, nehéz is lenne mindent felidézni, pláne, ha elég tartalmas időszakról van szó. A DVD-lejátszón nézett filmek jutnak eszembe, amikor képpel tekerek előre és csak képkockákat…..
wécésfüzet Vader everywhere 2010.09.09 07:49:02
egy párat azé' begyűjtenék ezek közül.... katt a képre! ..
wécésfüzet Na 2010.08.12 13:35:00
Zamárdi pontos cím itt3500/fő/ éjTulajdonosok nincsenek a közelben :DKépeket várom...Na a képekár: 3600/fő/éj --- 200al nő a 2napi alvás...Balatontól 800 méterre az Alsópincesoron található.   Fszt: 1 szoba dupla ágy, fürdő szoba kádas, konyha étkezővel,nappali, kamra.…..
wécésfüzet Kérdések- Válaszok 2010.08.10 11:45:00
Tisztelt Endre! Ezúton válaszolunk a kérdésekre. - Kutyát lehet vinni? /kisméretű törpetacskó/ - Nem mindenhol, de itt szerencsére lehet. - Pénteken mikortól lehet érkezni? - Az előző vendégek már nem lesznek ott, úgyhogy akár reggel. - Valaki csak egy napra tud jönni. Akkor a…..
HUrrá Hurrá nyaralunk!! Végre a kapcsolatok segítségével /köszi Koszta/ sikerült szerezni házat. Helyszín: Zamárdi- felsőMegye: SOMOGY :DÁr: 3500,- Fő/éj  A foglaláshoz 20% előleg befizetése szükséges. 1 nappali- (étkező, TV sat.), 1 konyha, 5…..
wécésfüzet Teszt 2010.07.22 14:36:00
Nézzétek meg legyetek szívesek, hogy fut-e "rendesen" az oldal nálatok, mert kaptam néhány negatív visszajelzést. A lényeg a nyitólapon lévő 3D-s képelforgatás/a képen is látni/, ami flash. Katt és köszi!..
wécésfüzet nyaralás 2010.07.07 00:32:02
na felhívtam a délipart nagyjából összes szóbajöhető szállást, ezt találtam, amit ki is adnak 3 naprahttp://www.zimmerinfo.hu/balatonkeresztur/ludas/hu.htma problematika itt a következő:Kedves Robert.A szállást csak 14.-től tudom biztosítani, mert az előző vendégek szombaton…..
Na azt kéne tudni, hogy pontossan kik jönnek  Endre, Kriszti, Sanyi, Orsi, Andris, Eszter, Robika, Petike, PetikeVikije, PallagiP, Levy, Zoli, Niki, Sári, Réka ???????????2 kérdésA fent felsorolt emberek közűl ki jön, ki nem jön... mivel PallagiP, Sári és Réka nem…..
wécésfüzet NYARALÁS 2010.06.11 08:26:00
Most, hogy itt a nyár valaki kezdje el szervezni a DSK találkozót de sűrgősen ám! Jó lenne ha a főszervező a kaposvári különítményből kerülne ki, hiszen eddig még nem nagyon voltatok aktívak e téren!..
Francia és amerikai kutatók felfedezték a korai öregedés, avagy Hutchinson-Gilford szindróma, progéria neveken ismert betegség kialakulásáért felelős gént. A kutatók azt remélik, hogy a szindróma genetikai hátterének felfedezésével felgyorsulhat a tesztek és terápiák…..
wécésfüzet Djuice 2010.04.10 09:09:00
Láttátok a 3 peces djuice reklámot? Szerintem nem lett rossz habár nekik a fiatal 26év alatt van...meg kicsit kamuzik is mert nem is lett független mert még mindig a pannon->telenor tulajdona a cucc..
A Beach Park vízividámpark őrülten kreatív plakátja, a 14 emeletes csúszdán való lecsúszás élményével. Gecijó. A képet a  tovább után teszem be mert nagyon nagy. ..
wécésfüzet Avatar II 2010.04.02 15:07:02
Pár ismerős arc és hely rengeteg bölcsesség minden jelenlegi és volt Laposvárinak...
Levy 2010.03.30 08:47:45
Zene a vízben. Egyes elektronikus eszközök bő víz hatására tönkremennek. Vagy mégsem?Sétálni indultunk, a kellemes tavaszi időjárás is erre ösztönzött. Gondolatok sora kezdett el cikázni a fejemben, hogy milyen jó lehet sétálni, vagy akár bringázni a friss levegőn, és…..
A mai napon válik (vagy már vált) publikussá, hogy a jó öreg Pannon megválik 16 éves nevétől és felveszi az anyavállalat 'Telenor' nevét.Vegyes érzések vannak bennem. Kicsit keserű a szám íze, és nem csak azért mert még zsibbad az új fogtömés miatt, hanem mert már félig…..
Új élet kezdődött. Pályafutásom a Pannonnál lassan egy hete befejeződött, új életet kell kezdenem.Egy picivel több, mint öt évet dolgoztam a kék propelleres cégnek, amikor is a tervezett létszámleépítés forró levesébe beleszórtak. Nem tudom milyen ízt adtam hozzá, de bízom…..
ez nagyon nagy!!!..
wécésfüzet A mi éveink 2010.03.12 10:19:00
Magyarország számokban. Szerinteg kurva jól megcsinálták ezt a kis videót. Website ..