Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virágszív

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virágszív Hát akkor műtét... 2020.12.27 18:24:11
Ok! Tényleg rég írtam utoljára, de valljuk be, hogy a magyar egészségügy malmai időnként nem a leggyorsabban őrölnek, és a covid sem teszi ezt a folyamatot könnyebbé. De hát olyan környezetben küzdünk, ami megadatott... Mint emlékezetes, a nyáron lett egy ascus H-sil nőgyógyászati cytológiai…..
Bár azt ígértem, hogy a szabadság ideje alatt nem osztok meg veletek bejegyzéseket, de a fotós múltidézés sikere arra buzdított, hogy gondoljam újra ezt a tervemet.Szerencsére régi fényképekből nem szenvedünk hiányt, így egy újabb adag régi fényképpel tudok nektek kedveskedni. Remélem ezúttal is…..
Virágszív A méhnyakrák 2020.08.02 12:01:05
Most nézzük a méhnyakrák témáját nem csak az én szemszögemből, hanem általánosságban.  A MOK tavalyi írása szerint  1000-1200 esetet regisztrálunk, és körülbelül 500 nőt el is veszítünk évente emiatt a dög miatt, pedig rendszeres szűréssel akár 100%-os lehet a gyógyulás. Ennek ellenére…..
A padon sírás nem megoldás. Meg az sem, hogy akkor most menjünk innen el valahova, akárhova, ha lehet szaladjunk ki a világból. Pont nem old meg semmit, mégha az orvostól kijőve úgy is éreztem, hogy mindenképpen ezt szeretném megtenni.  Az Édesanyám azt szokta mondani, hogy nincsenek véletlenek,…..
Az élet ugye megy a maga medrében: meló, gyerek, férj, kutya, mit főzzek, hova megyünk, kik jönnek, mosni kell, éjjelek, nappalok, reggelek, esték, szóval csak a megszokott.  Járok évente szűrésekre: mammográfia, méhnyakrák szűrés. Az idei dátum még el sem jött, de szerettem volna spirált, ahhoz…..
Virágszív Bemutatkozás 2020.08.01 18:36:16
Kedves Mindenki aki idetévedt! Tudom, hogy van aki szerint már unalomig lehet olvasni, hallani a méhnyakrákról, meg a megelőzésről. De nem baj, mert még sem elég! A nők kis hányada jár csak az évenkénti szűrésre, miközben ez életet menthet.  42 éves anyuka, feleség vagyok, évente járok…..