Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Franzi_51

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Neo FM már elkezdte felkészíteni a hallgatókat a változásra, hogy november 19-én ne minden betelefonáló azt kérdezze, hogy miért nem játszottak már két órája az Eye of the Tigert. A Kreatívhoz eljuttatott játszási lista alapján a Neo FM inkább a Petőfit utánozná, de 15-20…..
Franzi_51 2009.11.13 04:11:31
@tomekka@index.hu:
Na látod, ez az, ami nincs. Ha Te a Boros- Bochkort szereznéd hallani, akkor meg kell várnod, amíg egy másik rádió "le nem csap rájuk", és el nem kezdi a finoman szólva is csak legföljebb köcsögölésnek tekinthető, teli gépiröhögős szarsággal.
Nem akartam, hogy megszünjenek, de a rádiómon nem is volt beprogramozva a frekvenciájukra. Innentől fogva meg következik, hogy nem fogok sírva fakadni, hogy a korábbi baromság nem hallható.
Franzi_51 2009.11.13 04:07:43
@tomekka@index.hu:
Na látod, ez az, ami nincs. Ha Te a Boros- Bochkort szereznéd hallani, akkor meg kell várnod, amíg egy másik rádió "le nem csap rájuk", és el nem kezdi a finoman szólva is csak legföljebb köcsögölésnek tekinthető, teli gépirögögős szarsággal.
Nem akartam, hogy megszünjenek, de a rádiómon nem is volt beprogramozva a frekvenciájukra. Innentől fogva meg következik, hogy nem fogok sírva fakadni, hogy a korábbi baromság nem hallható.
 Jönnek haza az iskolából a lányok a napokban, mutatják az üzenő füzetet, hogy hozzájárulunk-e az új influenza elleni védőoltás beadásához. De már rögtön mondják is, hogy ők nem akarják, mert úgy hallották az iskolában osztálytársaiktól, hogy az oltásba bele lehet…..
Franzi_51 2009.11.13 02:27:22
Föl szeretném hívni T. hozzászóló anti-MSZP-seket, hogy Dr. Mikola István (akik nem emlékeznének rá, az Orbán-kormány EÜ-minisztere volt) az első FIDESZ-sajtótájékoztatóján elitélte a "kormányközeli" oltóanyagbizniszt, majd másnap arra hivatkozva, hogy részletesen tájékozódott a témában, azt nyilatkozta, hogy egy nagyon jó dologról van szó, annak ellenére, hogy az állam támogatja. Erről az jut eszembe, hogy az első hozzászólása előtt elfelejtették tájékoztatni, hogy egy "mi cégünk" a gyártó, ezért aztán többet egy jó darabig nem is szólt semmit, viszont szerintem nem véletlen, és az sem, hogy mintegy "suttogó propaganda" alapján terjednek a legképtelenebb baromságok az országban ezzel a "csippkelődéssel", és egyéb kitalált, vagy feltételezett szakmaiatlansággal, ami természetesen a Bjnai-Gyurcsány "banda" ármánykodása, és eklatáns példája, hogy bizony az MSZP ismét a magyarságra ront.
Na és ha igaz lenne a "csipp", akkor ha elrabolnának mondjuk a tálibok, (bár ma már lehet hogy ők a "barátaink", legalább is addig mindenképp, amíg "az országot meg nem tisztítjuk.) akkor lehetséges, hogy könnyebben megtalálnak, hacsak közben a komcsik el nem adták Izraelnek a "csipp" álcázási technológiáját, akik meg jó pénzért továbbadták Indián keresztül a táliboknak. Na innentől kezdve már gáz van - és sajnos nem Ukrajnával, hanem máshol, ami talán még súlyosabb következményű, mintha az oroszok elzárják a csapokat
Franzi_51 2009.11.13 03:16:48
@porthosz:
Nekem erről az a véleményem, hogy az egész világban igaz az ami Magyarországon is van, csak nem ugyanazokkal a színekkel jellemzik egymást, mint nálunk, és az adott helyzetben nem ugyanazok állnak nyerésre, mint nálunk, viszont ezek a helyzetek változhatnak is.
Nem biztos, hogy minden jónak látszó dolog mögött Izrael csapdáját kell keresni, viszont szerintem mértékadó véleménylént mégiscsak a virológusat kellene meghallgatni, és nem a politikusokat, hacsak nem ők is a téma szakemberei.
Franzi_51 2009.11.13 03:29:57
@Gugyo:
Azért, mert amcsi, nem is tudom hogy írjam "site"-okra hivatkozol, azért miért is kéne igaznak tekinteni az onnan jövő információkat. Azok sem különbek, mint mint pl. a magyarhoni Sláger Rádió, ami hamarosan megszűnik, és helyére ehy igazi magyar zenei rádió kerül. Most elárulom neked, de azért maradjon közöttünk, hogy nem biztos, hogy sírva fogok fakadni, ha elhalllgat a "Sláger Rádó", de legalább volt egy olyan mérce, ami alá merülni, azért minimum gázos volt, bár azt a bizonyos szintet megtartva is. Most az a baj, hogy a legaljának nincs mértékegysége, az ORTT döntése alapján.