Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miruska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viki szép találatához nem sokat lehet hozzátenni. De mégis hány emberen mehet keresztül egy ilyen ablakfólia? Hányan nézték át, mielőtt felkerült a helyére?Én csak annyit üzennék, hogy TESCO marketing rulez, mégpedig a Soroksári úton. Ja és légyszi a barátnőm fejét…..
Miruska 2009.05.25 16:47:40
@hagyma: jó neked, mert az USA-ban nincsen TESCO.nem tudod, milyen jó, hogy nincs!jó grillezést!
A 69 Ft-os százas csomagolású, ismeretlen márkájú zsebkendő legalább nem 90-es. De jelen esetben szinte mindegy is, hány darabba nem tudjuk belefújni az orrunkat a kezünk összetaknyolása nélkül. A képen látható termékre a CBA-ban sikerült ráakadni. 69 HUF-ért osztogatják. Nem…..
Miruska 2009.05.25 16:38:55
@hagyma: és ha nem vagy otthon?az utcán előkapod a guriga WC papírt?vagy mi?
Emelkedik a hangulat. A követető sztoriban már felkészült társasággal van dolgunk, de a kiszolgálás és az ellátás a Planet Sushi-ban sem volt zökkenőmentes. A levél a TGI Friday, Il Patio és Planet Sushi marketing vezetőjének ment el ma reggel.Update: újabb Planet Sushis és Il…..
Tudatos Fogyasztó röpke másfél év után most már tényleg szeretné letudni néhai anyósa UPC Direct-szerződésének felmondását. A sajnálatos esemény után fél évvel jutott eszébe a UPC-nek, hogy szerintük még hibádzik 24 forint. A Homár még mindig nem tud napirendre térni…..