Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bropi

5 bejegyzést írt és 620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hopp, majdnem átsiklottunk bÉla sarkvidéki életképe fölött, amiben meggyőzően bizonyítja, hogy biztos kézzel ért az idegen szavak nyelvén.diszkontinuitás  ..
Mai beküldőnknek sajnos nem sikerült leírni Ybl Miklós nevét, de valószínűleg nem is akarta annyira. El Visco Stello képe azt sugallja, hogy a híres építész titokban sith-lovag lehetett. A rejtvény megfejtése: A Jedi visszatér..
Meg egyébként mindenki, mert nekem mindenki kedves. Sokszor, de egyébként nem ritkán.Ide összesen egy 556 pixel széles kép fér el. Ha a kép ennél nagyobb, akkor le kell kicsinyíteni, és nem kevés alkalommal át kell szabni, hogy kikerülhessen. Ez persze édes teher és szent…..
Hassler ezredes horgászni volt a hétvégén, fogott is egy szép méretes pontyot. Hazavitte, lerakta a tornácon, majd bement, üdvözölte kedves feleségét. Ahogy teltek a percek, órák, az ezredes elfeledkezett a zsákmányról. Felesége bő két nap után így hívta fel feledékeny férje…..
... mivel mi csak a beküldött olvasói remekművekből csemegézünk. Az alább olvasható sorok Sch idáig mellőzött levelével kerültek a postaládánkba: – Mit mond a másnapos alkoholista hímsoviniszta Kiszel Tündéről? – Valami rém lik.     (Kedves Tünde!…..
 Ez annyira szar, hogy hétfőre pont jó.            Abrakadabra..
Napi Borzasztó Szóvicc Penge tő 2011.10.05 06:40:00
Egyszerű és korrekten összerakott paint-gyönyör mára Zsolt tollából.        ha mégsem tűnik annyira egyszerűnek, itt a segítségTátrai Tibor..
Rövid, lényegretörő és kihagyhatatlan ajánlatot kaptunk Netudd Gi-től. Megfontolandó..."Alkalmazzuk önt kém és állatorvos beosztásban. Az lesz a dolga, hogy a titkokat és a teheneket ellesse."..
Napi Borzasztó Szóvicc Sportos 2011.10.01 14:19:00
 -Hogy hívják a röplabdázó patkányt?-???-RöpiratKiss Márton voltam:)..
 Kisfiam hányszor mondtam hogy ne öltögestd a nyelvedet!   ..
 Tegnap még fényes volt, mára mattul        a bácsi..
bropi 2011.09.18 14:22:48
Vannak még Ákos morbid képgyűjteményében kiadatlan darabok. ..
Mi lehet Pázmány Péter képén? A krokodilok földje? Lávafolyam? Nem, nem, csak egy… …Fényűző lakosztály ..
Napi Borzasztó Szóvicc Röpfi 2011.08.15 12:12:00
El nem tudom képzelni, hogy Béla még mi mindenre lenne képes egy disznóval.       ...ez nem reklám, csupán egy új faj jött létre, ugyanis mi lesz akkor, ha a disznónak adunk egy kis energiát, repülni fog, mert ő egy: pige-on..
Ani küldte, őt szidjátok...Tudjátok, hogy mi a Csendes éj eredeti címe? Hát ez:           A megfejtés németül: Stille Nacht..
Jézus mondá, ha megütnek, fordítsd oda a másik orcádat is! Ezért gondoltam, hogy mára egy pofapacsi nem elég...Az első arculcsapást ZYB követi el:Hogyan neveznéd másképp az 1514-es Dózsa György-féle parasztfelkelést? – PÓRSZÍVÓZÁS. ...a második pofont…..
Nem ragoznám túl a dolgot, egy az egyben idézem Kari király levelét:Szia!lenne itt is egy külföldiül odacsapós szóvicc:Mihez értenek a közgazdászok a legjobban?Hát a méhecskék térdéhez... megfejtés: biznisz  (bee's knees)bocs....:))Üdv:Kari király..
A héten poénos kedvükben vannak a sci-fi szereplők. Ma Ender mesél nektek: 2008. június 24-én küldtem nektek egy szóviccet. Nem közöltétek le. Ma, 3 évvel később elérkezett a bünhődés napja! Nyilászárok..
Nem is ragoznám túl, kaptok jó sok kérdést... kezdi levelét SereG, akivel ha találkozunk jól megkergetem. Én leszek a SereGhajtó! Mert összesen nyolcvannégy csapást merészelt mérni az amúgy is zsibbadt agyamra. Jószívű ember hírében állok, így megkíméllek benneteket a…..
bropi 2011.07.04 12:09:56
@BaaZooKaa: Haaat az orbitalis volt....de hogyis van az...kerdezzukk mekk Bérgyilkos Bohócot
bropi 2011.07.04 12:31:44
bropi 2011.07.04 12:45:31
@isssti: Ne csuggedj.....a fent emlitett beontesem utan nekem is eleg gyenge vot,de aztan.......
 Zsolt küldte be          Sobri Jóska fotóját..
bropi 2011.07.01 07:29:35
Először Ez kivan kétsoros, szűkszavú, ámde lényegretörő levelét idézem szó szerint, majd ivan - aki programozó és saját bevallása szerint rühelli a semmittevő kártevőket -kockaviccét publikálom. Fogyasszátok egészséggel!- Mit csinál a jövendőmondó kannibál?- Jósokat…..
Édi ötlet pici lurkóknak                                         a kulahopp karika..
bropi 2011.06.26 11:08:51
@ifj. Farkas Gyula:
Ket fizikus egy madar tetem felett:
- Te,mi az ott a madar vegen?
- Hat az a hullaszarkalika.......
Gunned Alf képe csak azoknak mond valamit, akik építkezés közelébe kerültek valamilyen módon, de számítok rá, hogy miattuk megérte kitenni. Másoknak marad az esztétikai élvezet.                           Lindab Rainline..