Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssd

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hej Hej! A cím az új századba való lépést ünnepli... Ez éppen a 100. bejegyzés, így egy-két bloggal kapcsolatos érdekességgel, statisztikával búcsúztatom a századot... Figyelem! Helyenként száraz és unalmas tények közlése következik! Csak ép elméjű embereknek ajánlott!…..
SvÉDország Életem sztorija 2009.10.09 14:48:00
Hej Hej!Aki nézte az utóbbi pár órában a blogomat, az láthatta, hogy ennek a bejegyzésnek a helyén egy teljesen másik bejegyzés volt... Azóta az idejét múlt és egy derék sztori kerekedett belőle, amit nem fogok most leírni... :P Aki ezt most látja elsőre az biztos nem érti,…..
ssd 2009.10.10 02:50:53
@Mokusmokkancs: Hát Reni, asszem ott a pont:) Te meg ne írj ilyen buzi bejegyzéseket, mert felkelti az ember érdeklődését:)
„Reakciójáték logikával ötvözve” – írja György a Merge-ről, és nagyon igaza van. Adott egy háromszögmezőkből álló mintázat, aminek sorait három oldalról egy-egy elem jelzi. A háromszögeket a bal felső sarokban megjelenő mintázatoknak megfelelően kell…..
A Hedgehog Launchot többen is beküldtétek, legutóbb Yarner kartárs. „A “lőjünk ki bármit, jó messzire” játéktípust keresztezi a menedzserjátékok stratégiai finomságaival, és egy olyan háttérsztorival, amitől a magunkfajta kelet-európainak kettéáll a füle a…..
ssd 2008.08.05 13:38:06