Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitaminum

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
103km, 10:10-17:45, max: 64km/hHasználható-e egy országúti keró mérsékelt teherszállításra hegyi körülmények között anélkül, hogy üstökösként alkatrész-felhőt húznánk magunk mögött? Ezt a tudományos igényű kérdés empirikus vizsgálatát végeztük el Lapu kollégával…..
vitaminum 2020.08.24 14:27:23
Bevezetés A bioaktív kiegészítők piacán egyre nagyobb népszerűségnek örülnek a kollagénnel járó vitaminok, amelyeket nemcsak a fiatalosság és a bőr szépségének helyreállítására terveztek, hanem ezen fehérje hiányának kompenzálására a kötőszövetben, amely lehetővé teszi az ízületek, ízületek,…..
magnézium: miért olyan fontos? A testünknek több tucat ásványi anyagra van szüksége a működéséhez, mint például a vas, a kalcium és a magnézium. De mit csinál pontosan a magnézium, és miért olyan fontos a magnézium? Milyen természetes formában van, és melyik magnézium formája szívódik fel a…..
Mi a B12-vitamin?A B12-vitamint 1928-ban fedezték fel, és ez a B-komplexből nyert 8 vitamin egyike. A B12-et kobalaminnak nevezik a kobalta anyag után is, amely a vitamin része. A kobalamin egy vízoldható vitamin, amely nélkülözhetetlen a test számára. A B12 esetében az a különleges, hogy más…..