Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rage5

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik nem csatlakoztk elegen a Vodafone MobileWeb Basic akciójához a nyáron, mert elkezdték "ajándékba" szórni "hűséges" előfizetőiknek. Amennyiben naiv ügyfél nem mondja le smsben, seperc fizetheti is új korlátlan hozzáférését: Az alábbi sms jött a…..
w Europa Social Club 2008.11.21 08:30:00
Hát mekkora egy vacak ez az Európai Unió, ugye. Abcug. Mi hasznát vesszük ennek? Mit kapunk cserébe azért, hogy ööö… felveszünk tőlük egy csomó pénzt? Egyáltalán hogy működik? Hogyan tudunk mi beleszólni, hogy mi történjen ott? Megszólal-e a magyar honfibú…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
rage5 2008.02.20 14:14:13
Itt egy kis ajánló azoknak, akik nem olvasnak Indexet, vagy nem szúrták ki, hogy négy virtigli (és ráadásul érdekes) Homár-témát is címlapon futtatnak a kollégák e pillanatban: Az aktuális vezető anyag arról szól, hogy áfát csal-e az Electro World azzal, hogy egyes…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
rage5 2008.01.11 08:37:53
Közigazgatásban dolgozom (egyelőre). Mondjam el, miért tart 3 hétig elintézni a legegyszerűbb ügyet is? :D

Amúgy ez az autószerelős sztori meglepően aktuális számomra. Szarakodik a bal első index, hol jó, hol nem (és nem úgy mint a rendőr viccben). Elvittem a hivatalos márkaszervízbe, megnézték aztán jött a válasz: hááááát ez sajnos típushiba, gyakran előfordul, cserélni kell az egész fényszórót (60e Ft). Természetesen nagyon sopánkodtak. Tegnap elvittem egy ismerőshöz, aki egy másik autómárka márkaszervízét vezeti. Megnézték, megjavították és fizettem 2800 Ft-ot alkatrészestöl, munkadíjastól.

A dolog pikantériája, hogy a saját hivatalos márkaszervízemnél elvileg ismernek és -tudtommal- jóban is vagyunk, több autót is vettünk náluk, cégeseket is, és mindegyiknek a szervizelését ott végeztetjük. Namost 2 dolog merül fel bennem. Az egyik természetesen, hogy a képembe mosolyognak és lehúznak évek óta. A másik, hogy oltárira nem értenek ahhoz, amit csinálnak, és így kényelmes nekik. Bármivel bemegy az ember: "csere". Volt már többször hasonló, nem csak a most leírt eset, arról nem is beszélve, hogy a 100e Ft fölötti nagygeneráloknál kimarad néha egy-két dolog.
"Te figyu, szétfagyott a hűtőm! Feltöltöttétek ti fagyállóval?"
"Persze, hiszen most volt itt nagygenerálon, azért hozd be"
Hopp hát ebben nem volt egy csepp fagyálló se, csak sima víz, bocsi o.O
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
w Kinek fütyül? 2007.11.16 11:00:00
A mozdonyvezetők sztrájkja tök érthető és logikus, ahogy a BKV-soké is az volt. Ők a saját érdekeiket nézik, és nekik az az érdekük, hogy ne rúgjanak ki közülük egyet se csak azért, mert senki nem utazik az ő vonatán. Az a kérdés, hogy a mozdonyt nem vezetők érdekével…..
Elég pozitív visszajelzései voltak annak, amikor két hónapja egy héten keresztül csak retrojátékok kerültek a blogba, úgyhogy megpróbálom megismételni ezt a produkciót, mert még maradtak frankó linkek. Kezdetnek itt a Prince of Persia flashverziója, ami inkább a nehézsége, mint…..
Subba Ess el Jézusért! 2007.07.17 14:41:00
Nem minden nap találkozik az ember a Youtube-on az amatőr videós népművészet olyan remekeivel, mint a Drowning Pool és Benny Hinn randevúja. Az előbbi egy teljességgel jelentéktelen amerikai együttes, az utóbbi viszont már érdekesebb jelenség. Amerikai prédikátor ő, aki…..
rage5 2007.07.17 15:37:19
Egyszer majd a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. ..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..
Subba Érettségiző Nemzedék 5. 2007.05.21 12:21:00
A múltkori összeállításnál a lelkünk mélyén már reméltük, hogy legyen végre vége, de nagyon úgy tunik, hogy a magyar kamaszokra 18 körül rátör valami megmagyarázhatatlan, megállíthatatlan viccelodési kényszer. Ahogy a mostani eresztést elnézzük, teljesen egyértelmu, hogy…..
- "Szegény lány, de csúnya", és kiderül, hogy fiú. Óriási díva! Kitalálta, hogy melyik az előnyösebb profilja, és akár hat embert is képes egy vonatozó sorba állítani ezért. - A meghasonlott, személyiségzavaros, ámde a leghosszabb wiwes adatlappal rendelkező…..