Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dænerys Targaryen

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés…..
Dænerys Targaryen 2024.02.25 16:10:13
@Vén motoros: ezek a mongolojev féle perturbáció határponti számai. Véletlen!?? aligha!
Túl hamar, kb tíz évesen olvastam el a Kis Hableány történetét, ami aztán később  a férfiakhoz való hozzáállásomat egész életemre meghatározta. Végig zokogtam a történetét, annyira sajnáltam Kis Hableányt, amiért az mindent ( az életét és családját is )  beáldozva és őrült fájdalmakkal táncolva a…..
Dænerys Targaryen 2023.10.05 08:13:13
@F.M.J.: nem nem, hibás a történeted. Simicska "zsenije" építette fel a fideszt gazdaságilag/pénzügyileg. Amikor orbán elment oroszbarátnak, putyincsicskának akkor fagyott meg köztük a levegő, mert simicska oda már nem követte az elborult diktrátorát.
"nem állhat adótörvvények felett" te megint alternativ mesében élsz: az adótörvényeket ő hozta: dimicska+orbán+akkori fidesz slepp. Ők maguk csinálták. Teljes kómában vagy te szegénykém.
Dænerys Targaryen 2023.10.05 12:59:38
@F.M.J.: Nam a reklámadó volt a szakitás. Hanem hogy az RTL klub már nyiltan ellenzékivé vált és orbán meg akarta vásároltatni orosz pénzből a tévét. És ehhez be kellett nyalnia putyinnak. Ez sikerült is. De a német multik meg nem engedték az rtl klubot elhallgattatni.
Amit te tudsz az az orbán propaganda hazugsága. Ezzel etették a fideszeseket, hogy váljanak simicska ellenségévé.
Te jól megtanultad a leckét.
Dænerys Targaryen 2023.10.05 13:01:22
@Diorella Queen: Simicska volt a fideszben az ÉSZ. nagyon nem volt hülye. Ő épitette fel ezt az egész rohadt rendszert aminek a tetején most orbán trónol. és simicska helyett sikerült egy kezesbárány csicska lölőt megszereznie. még az andit is megszerezte neki hálából.
Filmajánló! Elképesztő színészi alakításokkal teletűzdelt, fordulatos, nehezen abbahagyható, koreai film. Mondtam hogy jönnek fel a koreaiak mint a talajvíz! Szuper jó színészeik vannak, simán verik a hollywoodi színésztársaikat. Nagyon jó és valósághű , azaz akár teljesen hihető történeteik…..
Dænerys Targaryen 2023.10.03 19:03:23
@Diorella Queen: Felveszi? Még van VHS kazettája? Vagy Bartók Béla gramofonjával?
                       Az, hogy öt év kevés, vagy éppen elég ahhoz, hogy a közös jövőt mindkét fél egyformán lássa, minden kapcsolatban máshogy alakul. Posztolónk barátja olyanokat mond, hogy nem biztos a közös jövőjükben, pedig a barátnő mindent megtesz, és semmiben sem korlátozza párját.      …..
Dænerys Targaryen 2022.10.14 21:52:59
@body_andras: a poszt a bullshit, rosszul megirt fake.
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
Dænerys Targaryen 2022.10.14 14:17:10
@Egon, az egér: Az enyém is a cinizmus :-)
...37 éves pasi, intelligens és tanult, anyagilag is rendben van, jól öltözött, ápolt, korrekt, férfias, humoros, de Posztolónk minden jelzése ellenére is képtelen lépni. Ma megtudhatod, milyen az, amikor a pasik már zavarba ejtően úriemberek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Dænerys Targaryen 2022.03.22 20:49:21
@Almandin: Egy ilyen csalogató cím után nem szabad valódi tartalmat várni. A legfontosabb, hogy sokan látogassák ezt az oldalt és elolvassák ezt: "Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog..."
Dænerys Targaryen 2022.03.23 11:47:47
@body_andras: újabb férfikönnyekkel telesírt párna.

A szomszédban meg valódi háború van, ott élessel lőnek.
Ott biztos végetér a hópehely generáció nyafogása.
Dænerys Targaryen 2022.03.23 16:29:28
@body_andras: Ebből sajnos azzal egyet kell értenem, hogy kasztrálva lettek a férfiak. És sajnos önként mentek tököt levágatni, mert ezzel tudtak behízelegni a nőknek, ez volt a kulturális mérce.
Durva példa, az a vinnyogó feminin hiszti, amit Schilling Árpád leművelt, amikor e felesége elindította a magyar metoo mozgalmat. És utána egymást licitálták túl az értelmiségi férfiak, hogy melyikük megértőbb a hópihékkel.
Szóval a kasztrálásban a férfiak is partnerek voltak sajnos.
  Stephen Kingnek hosszan kellet a drogot felszívnia és mélyen letüdőznie ahhoz, hogy meg tudja írni a legújabb horror történetét. De minimum segg részegnek kellett lennie hozzá rendszerint. És még úgy is, volt hogy évekig írt egy- egy könyvét. Mert elfogyott a történet. Jött volna Magyarországra…..
Dænerys Targaryen 2022.03.22 20:56:02
@Diorella Queen: ma végigjátszottam egy csomó automatánál azt hogy felvegyem a max.összeget és nem sikerült. Elméletileg 800 ezret tud kiadni, mert 40 db bankjegy fér ki az atm nyílásán. De sok hely van ahol 10 ezresekkel töltik fel és ott csak 400 ezer jön ki. De csomószor eljátszotta, hogy kiírja, hogy a megadott összeget nem tudja kiadni de 200 ezret kérhetek. Rányomok, hogy igen, és erre közli hogy a megadott összeget nem tudja kiadni. Ostoba állat, aki programozta az is.
Egyébként kiürítem a forint számlámat ezért megy a sok tranzakció.
A Nap melege végig égette a föld göröngyeit, a táj remegve lebegett a horizont felett, és kövér izzadságcseppek öntözték az utcákat, és én neki kezdtem a munkának. Azon reggelen nem sejtettem, hogy találkozom azzal az emberrel, aki megmenti a lelkem. Az életem unalmas folyóként lassan hömpölygött, a…..
Dænerys Targaryen 2021.10.06 14:25:16
@Puerto Prince: Te mindent elnézel mert ti szerelmesek vagytok egymásba :-)
Ami tökjó érzés lehet.
Ettől még a helyesírási hiba sajnos műveletlenségi benyomást kelt.
Az igekötők különírása ez alatt a felcsúti lumpenproli uralom alatt meg különösen divatos lett.
Dænerys Targaryen 2021.10.06 18:53:51
@Peni a Valdes: Szép példázat ez a három stáció egymás után, ahogy fokozatosan felhúzod magad és feltolod a iróniát a maxra.
Nem okosabb kijavítani a posztban és a reklamáló kommenteket meg törölni?
Dænerys Targaryen 2021.10.07 08:43:05
@Peni a Valdes: Nem vagyok az.
Én felőlem bárhogy írhatsz.
Csak arra akartam utalni, hogy műveletlen tuskó benyomását kelted ha átveszed a lumpenprolik írástudatlanságát.
De lehetsz bátran ilyen is.

Egy élmény volt veled... pá!
Új paradigma István, a sirály 2021.08.22 01:02:36
   Ööö…izé. a sólyom… vagy nem is, a turul. De végül is egyre megy. Valami magas bábu meg egy nagy szárnyú madár. Erről szól augusztus 20-a. Esetleg még új kenyér, alkotmány(!), tűzijáték. Felkészül: II. Szilveszter. A magyar mondavilágot nem kötelező ismerni. Miként a magyar történelmet sem. A…..
     Bizonyára nem könnyű tízmillió embert rávenni arra, hogy maradjon otthon a seggén és ne mászkáljon, ha nem muszáj. De még egy laikus is szembesülhet sűrűn a ténnyel, hogy mi van elrontva a járványkezelésben.  -- Az egyetlen mentség annyi, hogy  a világban régen volt már ekkora járvány, így…..
Dænerys Targaryen 2021.06.03 13:44:34
@Pangloss: Nem hiszem! Bizonyítsd be!
Ma negyed százados az én gyönyörű,okos fiam! Racionálisan tervezett,örömmel várt gyermekként született. Tervezett császármetszés lett volna,ha nem dönt ő a napról és az óráról. :) Mint mindenről az életében… Mi nők sokan bizonyossággal tudjuk a fogamzás pillanatát.Én is tudom.Velence,nyár…..
Mindenki szingli Piszkos anyagiak 2021.01.28 14:00:00
Hagyományos felfogás szerint attól fogva, hogy két ember együtt él, de legkésőbb akkor, ha már össze is házasodtak, közös kasszán lesznek egészen a házasság végégig. Vagyis elvileg nem dönthetnek a saját pénzükről, mert már nincs saját pénzük, csak a párnak van vagyona, bevétele, adóssága, és így…..
Dænerys Targaryen 2021.02.04 21:04:04
@Neytiri1: Bármikor csinálhatsz új nicket ám!
Deansdale Sorosozzunk egy kört 2020.09.18 09:24:05
Íme egy régebbi balos(!) cikk ami azzal dicsekszik, hogy Soros ügyesen megtalálta a kiskapukat az amcsi igazságszolgáltatás "megreformálására". Nem nagyon kell a sorok közé olvasni hogy átjöjjön a lényeg. Ha ezt az USA-val meg tudta tenni, és látjuk az eredményeit, plusz azt is hogy a hagyományosan…..
Dænerys Targaryen 2020.11.04 08:44:43
@Gazellla: Olvastalak. Igazad van, hogy az iszlám alapjaiban harcos vallás. Viszont azt elfelejted, hogy 4-5száz éve a katolikusok is milliónyi gyilkosságot elkövettek a vallás nevében. Te megkülönbözteted, hogy a vallás ellen vagy mellette gyilkolnak. Szerintem meg mindegy. A vallás "nevében" tették, ezáltal felhatalmazva. Mint mondtam ez az ötszáz évnyi tudati fejlődés az iszlám elmaradása.

Miért gyülölnélek??? Ahhoz hogy ilyen komoly érzelmeket kiváltson valaki ahhoz kevés egy blogon kommentelni.
Én csak simán nem értek egyet veled. És itt a kommentjeidben semmi kedvesség, szeretet nincs benned. Pont ezt hiányolom a katolikusokból a gyakorlati életben. Ugyanúgy üvöltenek velem a postán sorbanállás közben, mint akárki.
Dænerys Targaryen 2020.11.05 08:11:52
@Wildhunt: ó hát én elismerem, ha tévedtem. Ezúttal is!
Kösz a részletes leírást. Már csak reménykedem benne, hogy az úgy igaz, ahogy leírtad. Mert annyira nem vagyok a téma fanatikusa hogy mindennek utánajárjak.
Dænerys Targaryen 2020.11.05 08:15:27
@Wildhunt: Erről viszont olvastam könyvet, hogy Nagy Károly egyáltalán nem is létezett, a kódexekben belehazudtak plusz 300 évet a történelembe. Most 1720-at írunk valódi földtörténeti mértékkel.

hu.wikipedia.org/wiki/Kital%C3%A1lt_k%C3%B6z%C3%A9pkor
Yrénke blogja A ribanc kalkulátor 2020.07.07 23:22:31
Ki számít ribancnak?   Technikus úr blogján olvastam erre a kérdésre egy nagyon figyelemre méltó számítást:   "Egy nő akkor ribanc, ha a jelenlegi életkorából kivonjuk azt az évet, amikor elveszítette a szüzességét és ha a kapott szám kevesebb, mint ahány szexuális partnere volt." (a teljes…..
Dænerys Targaryen 2020.07.24 11:01:08
@Womb Rаider: Igen! Lannister leánykori neve Matisz volt. Mi tanítottuk meg beszélni rendesen.