Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár P. Krisztián

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbb embernek nagyon negatív a véleménye a randizásnak nevezett népszokásról. Merthogy ez egy életforma, és kifejezetten a nagyvárosi környezetre jellemző: ott van értelme, ahol az ember nem ismer mindenkit és ahol nem ágyazódott be annyira a társadalom szövetébe, hogy készséges családtagok és…..
Molnár P. Krisztián 2020.07.18 12:23:17
@lobaszopiatej: érthető a globalizáció miatt. Az arabok talán az egyetlen kivétel (jöhet a kövezés), de becsülöm bennük a kitartást. Nyilván ha nem PUA-ként hanem Chad módjára kereshetnék nőt más lenne a véleményem.
Molnár P. Krisztián 2020.07.18 14:18:08
@AlexAston: te most arról beszélsz, hogy egy nőt meg tud szerezni egy nem omega férfi. Ez nyilván igaz, hiszen néhány nőnek ez is elég.
De azt írtad "Ha valaki elhiszi magáról, hogy meg tudja szerezni a szíve választottját, akkor meg is fogja"
Vagyis bárkit aki tetszik neki. Ez nagyon nincs így. Triviális (szándékosan túlzó) példa: Palvin Barbinál a Föld lakosságának kimutathatatlanul kevés egyede esélyes bármennyire is szeretnék milliók szívből. De bármelyik szintben feljebb lévő nőre igaz, hogy sosem lefelé tekint.
Molnár P. Krisztián 2020.07.18 14:49:20
@AlexAston: ez már egészen más azért lássuk be mint ami az előző szövegből lejön. Ha azonos szinten vannak a híres 10-es skálán akkor nagyjából igaz lehet (idővel, kamaszként semmiképpen), de akkor is érvényesül a hipergámia.
incels.wiki/w/Hypergamy