Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Poker Brat

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak”. – áll a mondat a törvényben amit Michl Ferenc a KDNP képviselője törölne. Természeten odáig nem merészkedik…..
The Poker Brat 2011.11.30 11:24:19
@kalapácstollú: teljesen egyet értek ... ki dönti el, hogy ez a koki még belefér, az a koki már nem ... ja ez a köcsög munkanélküli gyereke, ennek mehet a koki, ez meg a felsővezető gyereke, ennek inkább ne menjen, mert lehet, hogy kirúgnak érte
The Poker Brat 2011.11.30 11:34:35
@Amusing: a kommented alapján sajnos pöcs lettél ... de ha egy pofontól nem lettél lelkibeteg remélem ettől a kommenttől sem leszel az :)
The Poker Brat 2011.11.30 12:51:41
@KovA:

Sajnálom, hogy így látod!

"Annál egyszerűbb és hatékonyabb a testi fenyítés a maga helyén és idejében. Nem tönkreverésről, nem bosszúról, nem megtorlásról meg indulatkiélésről van szó, hanem adott esetben egy eszközről."

A maga helyén és idején ... ekkora demagóg szöveget rég láttam. Tehát alapelv, a testi fenyítés jó, ha a gyermek jobb lett tőle és nem sérült meg, de egyébként nem jó. OK!

"Az egész állatvilágban - beleértve az emberállatot is - az erőfölény a végső érv.
(A munkahelyen, a piacgarázdálkodásban és mindenhol egyébként - ez nem biztos, hogy igazságos - de tudomásul kell venni - és nem árt idejében hozzászokni - kezelni tanulni.)"

Nem vagyok sem liberális, sem széplelkű, de végül is a te gondolatmenetedből az is következik, hogy a diák is jogosan bánthatja a tanárát, ha sérelem érte és ő van erőfölényben. Mondjuk erősebb, a szülei befolyásosak ... szarrá veri a tanárt, aztán elsimítják az esetet ... persze ezt meg kell szokni, mert a végső érv az erőfölény.
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
A titkos háborúk sohasem érnek véget – csak az ellenfelek változnak. Mivel a lehengerlő Modern Warfare 2 folytatására még legalább egy évet kell várnunk, a World At Warral kissé felsült Treyarch csapata kapta a feladatot, készítsen egy másféle Call of Duty-epizódot. A…..
The Poker Brat 2010.11.15 11:42:32
@zseni: Pontosan! Mindenben egyetértünk!

CSAK AZ VEGYE MEG, akinek több haverja is folyamatosan játszik ezzel a játékkal és így csalók nélküli meccseket tudnak játszani.

A MW2-ben a Black Ops megjelenése előtti 1-2 hónapban már nem tudtál játszani egy rendes játékot. Ugyanis a csalók négyzetesen szaporodnak. Sok játékos ugyanis nem bírja, ha nem ő nyer, így egyébként nem csalna, de a sok csaló miatt mégis úgy dönt, hogy akkor inkább ő is csal.

És itt tényleg olyan dolgokról beszélk, hogy valaki egy pisztollyal 100 m-ről leszed vagy felmegy egy magaslati pontra és a mesterlövész puskával bárkit 1 lövéssel fejbelő 0.5 ms alatt. Persze amikor aimbot céloz semmi sem nehéz.

Engem nem zavar, mert amikor 8-18-cal zárok, akkor is játszok még egyet, mert csak kikapcsolódásnak tolom és elég idős vagyok már ahhoz, hogy elviseljem. De élve a játékos végső fegyverével, nem is veszek több FPS-t, amíg a neten azt nem olvasom, hogy kiszűrték a csalókat.

Másik megoldás persze, ha nem csaló játékosokat gyűjtesz magad köré, de sajnos az én haverjaim nem nagyon játszanak, főleg nem FPS-sel és annyit meg nem játszok, hogy vadidegenek bevegyenek a privát meccsükbe.

Nem koptatom tovább a billentyűzetet, a lényeget leírtam. Így mindenki megfontoltabb döntést tud hozni.
Legalábbis a The Amazing Race című, amerikai reality-vetélkedő szerint, aminek vasárnapi adásában bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit is gondolnak az erdélyiekről az amerikaiak. Maga a műsor, ha valaki nem ismerné, egy afféle Flúgos futam-80 nap alatt a Föld körül…..
Póker Razzia a Korda Pókerklubban 2008.08.04 06:00:00
A pókertermek jogi helyzetéről már nem kevésszer volt szó itt. A versenyek a szürkezónában vannak, a cashgame-ek pedig teljesen illegálisak, BTK-ba ütköznek, szervezésükért akár börtön is járhat. A hírek szerint múlt pénteken a Korda Pókerklubban (Nevada/Euro Vegas Casino)…..