Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sohaország

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Palindróma Változunk 2008.11.23 14:59:00
Lassan egy éve, hogy megnyitottam a blogom. Még mindig tisztán emlékszem minden akkori gondolatomra. Hogy is lehetne azokat elfelejteni!?De most már nyugodtan tekintek vissza rájuk, mert okultam belőlük, végre föléjük kerekedtem. Nem gyűrnek maguk alá többé.Az ezredik seb után az…..
Tévelygéseim Milyen áron? 2008.11.10 08:30:00
Azt hiszem mindenért meg kell fizetni valahogy. S hogy ezt tudjuk, ugyan változtat-e a döntéseinken? Szerintem igen!Gyakran csak a cél lebeg a szemünk előtt, gyakran csak a hasznunkat, az előnyeit nézzük egy döntésnek, egy választásnak, és elfeledkezünk arról, hogy az árát is meg…..
Bár gyerek lehetnék még, és azt hihetném, hogy az élet csak játék, és felhőtlen nevetés! Odabújnék édesanyám karjába, mikor fáj, mikor félek. Bárcsak érezhetném megint azt a semmihez sem fogható biztonságot, azt a minden kétséget eltörlő bizonyosságot! Bárcsak…..
Palindróma Egy életforma 2008.08.11 13:11:00
Josef Gigler-Bütler: "A depresszio nem egy allapot. Akinek adott pillanatban rossz kedve van valamiert, mindent sötetnek lat, az nem feltetlenül depresszios. A depresszio egy eletforma, egy strategia az elethez. A magat allandoan tulterhelö, folyamatosan szorongo, felö ember eletenek tulelesre…..