Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ttom2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
Ttom2 2018.04.09 22:50:58
@élveteg: Hadd gratuláljak a tökéletes életedhez és a "jól" fizető állásodhoz! Elárulom, hogy Tbrcz "fckn" Stvn-nek a Microsoft botrányban kb. 3 telefonjába került, hogy többet húzzon be mint Te egész életed során fogsz. Az ám a nettó órabér... De ne zavarjon, véletlenül se nézz távolabb a gépsor végénél! Habzsi dőzsi van: visszaadtak 12 ezret a gázszámlából (igaz, hogy közben 70 ezerrel többet fizettél mint kellett volna), szüleid/nagyszüleid kaptak 12 ezer erzsébet utalványt, a migráncsok meg csak csurgatják a nyálukat a kerítésen kívül...
Ttom2 2018.04.10 12:51:47
@abcdefghijklmm: 1 millió feletti részre lett volna 24%, alatta csökkent volna 15%-ról 12-re a kulcs.
Pár hónapja teljesen váratlanul felhívott Szilágyi János, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele egy sort, magamról és a korábbi foglalkozásomról. Van abban valami végtelenül mókás, amikor az öreg vizsla faggatja a drótszőrű tacsit, hogy mikor határozta el, hogy…..