Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskakukk

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÜNDÉRGYÁR bréking 2009.05.21 08:31:00
Tegnap pont nem sikerült gépközelbe kerülnöm. Szóval megy a csillagok.blog.hu néhány hiányosságtól eltekintve rendesen, és adtam interjút a könyvesblognak. Most pedig tekintsétek meg a rendkívül színvonalas reklámfilm-sorozatunk első részét!  ..
kiskakukk 2009.05.21 13:01:39
TÜNDÉRGYÁR reverzibilitás 2008.09.01 09:20:00
Rendes történetek úgy kezdődnek, hogy egy jelentéktelen ember egy jelentéktelen helyen talál egy jelentéktelennek tűnő tárgyat. Aztán a figyelmünk gyorsan egy indifferens családi drámára terelődik, és már nem is gondolunk a jelentéktelen tárgyra, ami persze az asztalfiók…..
Emlékszünk még három héttel ezelőttről Bodri Hepburnre? Té Rolandinho igazi gyorsreagálású hadtestként most küldte az ellencsapást, és őszintén reméljük, hogy ezzel új borzasztószóvicc-alműfajt teremtünk, a híresemberfejűkutyás…..
kiskakukk 2008.08.07 13:00:44
Úgy megy ez a médijában, hogyha egy szopósk hírességnek gyenge a sajtója, akkor kitalálnak valami tesztoszteronnal dúsított háttérsztorit, és lenyomják a nagyérdemű torkán. Itt valami olyasmit sütöttek ki, hogy az igen titkos rajongó csokival kedveskedett a művésznőnek, aki…..
Egy kis felnőtt sztori - ez volt a levél subjectje, a felnőtt tartalom kifejezésen egy csöppet mást értettem, mint ami következett: egyetem, diploma, házasság, egy gyerek, két gyerek, építkezés, ház, válás, szomorúság. Segítség: a levélíró nő, az ő a későbbi férjre…..
Volt már olyan sztorink, ahol a lány nem akart szexrabszolga lenni, most egy fiú sokallt be: neki nemcsak a szex mennyiségéből lett elege, hanem a helyszínek változatosságából is. Na igen én is eljutottam idáig, h kiöntsem nektek a szívem búját:). Na jó ez így túlzás, a…..