Regisztráció Blogot indítok
Adatok
April7

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Flirt-ös monoszkóp 2008.05.06 09:32:59
Tényleg nem szükséges kommentár. halihó BP-Déliből mentünk május elsején Dunaújvárosba (9:50) a csodálatos (és fura módon még mindig tiszta) FLIRT vonattal, de amint leállt az ajtó sípolása egy másik furcsa hang ütötte meg a fülünket: valami éktelenül zavaró sivítás…..
Légy boldog MA! =) Fontos, hogy ma és most nem pedig tegnap vagy holnap. Mert ma nem mondhatod azt, hogy "majd holnap boldog leszek" mert nemtudhatod azt se, hogy egyáltalán lesz e holnap. Ezért kell boldognak lenned MA. A jelenben :). A boldogságunk sokban függ az…..
Szépjóreggelt kívánok mindenkinek. Neharagudjatok, hogy az elmúlt pár napban nem írtam csak vagy időm nem volt vagy fáradt voltam. De most itt vagyok és írok:DAmint a cím is mutatja IIIIIIIIIIGEN. Ma megyünk/repülünk Essenbe(Németo.) és nagyon remélem, h tök jó lesz:D . De…..
Rétes blogja Álmos vagyok... 2008.03.27 21:04:00
Álmos vagyok, mit tegyek?Elmondok egy regét NEKED.Volt egy gyermek, nagy álmokkal,szeretettel, Barátokkal.Útra kélt, hisz nem tudta Ő.Mit tartogat néki, az a bizonyos jövő.Ment mendegélt, át falvakon,nagyhegyeken, s kis patakon.Betért jobbra, és balra is,De nem tudta, hogy mit keres…..
Hajnal vaaan. Lassan negyed kettő felé jár az idő. És mivel én még nem aludtam legutóbbi alvásom óta ezért most írok és még ma van pedig már holnap:P xD...Hát ma volt Mama szülinapja aztán hát így felköszöntöttük meg örült mindennek meg ilyemsik:D Aztán Mikiéknél…..
Az emberek balgák, s ostobák. Mondá ezt egy való diák ki él való világt. Furcsa dolgok mennek végbe. Fut az ember fut a végbe. Rajta van az életen. Mégis csak előre tekint. Pedig az élet nem előtte vagy netán mögötte leledzik. Hanem körülötte van. Valahogy ez senkinek sem tűnik…..
Persze, nem egér, hanem valamelyik másik típusú szőrös kis vacak. Ettől függetlenül milyen cuki, amikor fejreesik!..