Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyula Fűri

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából eltelt egy év, amióta legutóbb használtuk HP-t (már ha a lassan legendává nemesült Microsoft Éjszakákat nem számítjuk), szóval itt volt megint az ideje, mert nagyon szeretünk vele beszélgetni. Akár fps-ekről, akár a Resident Evil-szériáról, akár a Dreamcastról vagy a Call of Dutyról van…..
Gyula Fűri 2021.03.18 04:08:33
Mit szóltok az Amiga-n játszható Take 'Em Out c. játékhoz?
www.youtube.com/watch?v=JPaY6flTznU
Én azt ismertem gyerekként, mert Amigánk volt. Játékterembe keveset jártam, meg ha igen, akkor csk néztem, ahogy más játszik.:) A favicc legyen Veletek. :)
Mind tudtuk, hogy eljön a pillanat, amikor adást készítünk korunk egyik legnagyobb hatású és legnagyobbat bukott játékfejlesztőjéről, Peter Molyneux-ról. Csak azt nem tudtuk, hogy annyit pofázunk majd róla, hogy azzal rekordot döntünk - ugyanis bőven két óra fölött fejeztük be a beszélgetést…..
Hát ez is eljött az ötödik évadban: összesen kétszázadszor ültünk össze a Checkpoint podcastcsalád médiaportfóliójának keretein belül, hogy valami retrós meg videojátékos témáról beszélgessünk. Az alkalomnak élő felvétellel adtunk rangot, a helyszín az EPAM Hungary meetup terme volt, akárcsak a…..