Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timii Gábor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mi-egy-mas Elfogytak #2 2020.08.04 15:01:42
Ismét egy elfogytak posztot hozok. Hamarosan érkezik a következő, mert most elég sok terméket tesztelgetek és két kedvenc hajgöndörítőmet ki is hagytam most véletlenül. Lássuk, hogy mik fogytak el mostanában:   HIMALAYA FRESH START ARCLEMOSÓ ZSÍROS BŐRRE - ÁFONYA- Áfonya és egres kivonatot…..
Timii Gábor 2020.08.04 15:49:23
mi-egy-mas Mandulatorta 2020.07.22 18:40:49
Hozzávalók: 300 g hámozott mandula A mandulát forrásban lévő vízbe tesszük addig, míg nem jönnek fel a víz tetejére a mandulaszemek, majd kiszedjük, és a héját leszedjük még melegen, ha kihűlt, akkor ki kell szárítani vagy sütőben alacsony hőfokon, vagy konyharuhába tesszük és szárazra töröljük,…..
Timii Gábor 2020.07.24 09:38:37
Sziasztok!Kicsit félve állok neki ennek a posztnak. Igazából mindig szerettem részt venni a Glamour-napon, de az évek során eléggé átalakult a maga a Glamour-napok program és a vásárlási szokásaim is. Sok blogger/vlogger sok helyen megénekelte már, hogy igazából már nem is éri meg kuponozni, mert…..
A márkára 2019-ben figyeltem fel, mivel imádom az illatgyertyákat, illatosítókat, waxokat. 2019 júliusában volt egy Instagramos nyereményjáték, amelyen az új illatot kellett kitalálni a feltötött képről. Én a rozé pezsgőre tippeltem és bizony jó volt a tippem. Kaptam a márkától egy Rozé…..
Istagram story-ban kérdeztem, hogy miről olvasnátok szívesen. Elsőként a L’Oreal maszkjait és radírjait mutatom be nektek. Tudom, hogy létezik még több változat is, de én eddig csak ezeket próbáltam. A termékekről általánosságban elmondható, hogy elég jó minőségűek és igényes a csomagolásuk is.…..