Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekszi

26 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
330cd project A kezdetek 2011.10.09 19:27:00
Multheten eleg barati aron, 15-bol is felroppent a Merkantil teleprol a szerelohoz - a tovabbiakban Sebi. Varatlanul sima kezdet. Most igy varja a gondoskodo kezeket:   Hat innen kezodik minden. Hosszu lesz az ut, de kurvara meg fogja erni!Elso lepesben muszakilag akarom rendbe tenni,…..
Egy nem kispályázó nemkislány, aki nem érti, miért nem rakják meg az első randin és egy menőkocsis pasi, akinek baj van a gatyájában. Nem szeretnénk ítélkezni. Szilveszter éjszaka történt, hogy a barátaim leléptek fél kettőkor, de az év első napján nem akartam visszafogni…..
kekszi 2010.02.24 19:57:15
@grizliewok: egyetertek! velem is tortent korabban hasonlo eset..

nekem amugy siman bejott a posztiro stilusa ;)
Ha ilyen floppyt láttál, akkor nem most kezdted. Ha nem, kiválaszthatod, melyik Photoshopot használtad először! Ha egyiket sem ismered, találsz pár szót a bejegyzés végén a Photoshopról, ami nem egy bolt! Te mikor kezdted? 1990 1993 1995 1996 1998 2001 2002…..
kekszi 2010.02.19 14:17:23
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..
kekszi 2009.06.04 13:22:34
Tegnap este Nuernbergben a magyar talin ujra talalkoztam Eszterrel! Erdekes volt... leglabbis nekem. Kb 2 honapja ugy valtunk el (dec kozepen), tisztan emlekszem, hogy majdnem megettuk egymast a vonatra varva. Mostmeg semmi. Meg "amikor az uj-haverok ujra talalkoznak" feeling se volt, hogy mivan…..
keksz kalandjai shit happens 2009.01.25 23:45:00
Pentek, melo, hiv Cukor. Este menjunk be Nurnbergbe egy jokis latin klubba, biztos jo csajok lesznek... Multheten megismertunk egy magyar lanyt, Melindat (miskolci!), o hivott, mert ok mennek a nemet kolleganoivel es hogy menjunk mi is. Erdekes arcok   Aaaa mondom szarok…..
keksz kalandjai mar megint 2008.11.24 22:47:00
Pentek este gondoltam magamba teszek nehany sort, nem bamulom ahogy a gep szakadatlanul dolgozik az adatok visszallitasan. El is bicajoztam a nagy hoban driftelgetve a Kanapee-ig. Visszafele mar gyalog kellett jonnom, ugyanis elso defeketet kaptam vhol, vagy azok eresztettek le akiket oktattunk…..
A nyárnak vége, megvolt a szüret is, itt a szaridő, tegnap kivettem a kocsiból a nepvédő fóliát, ezzel végleg feladva az idei napsütésbe vetett hitemet. Valami véget ért, de nem volt tanulság nélkül való. Az európai értelemben vett kalandvágy jegyében nyugatról kelet felé…..
keksz kalandjai szopo ag 2008.10.27 15:23:00
Mostanaban nem nagyon hordom magamnal a telefont, mert nem keres senki es en se keresek senkit, nincs rajta penz, csak huzza a zsebemet. Szombaton se vittem magammal a boltba, otthon hagytam a tolton kikapcsolva, mert minek? Jo ido volt, sutott a nap, hazfele meg a bicajt is toltam, leglabb annyi…..
keksz kalandjai napjaim 2008.10.14 23:07:00
"Energy Nurnberg. Hits music radio!" Riaszt fel az a mocskos radiosebresztoora nyolckor. Lusta vagyok masik adot keresni, pedig mar kurvara unom, csakhogy orulok hogy ezt is sikerult befogni es nem a vinnyogasra kell szivrohamot kapnom mindig. "Bitze update! Prezentiert.... stau..…..
keksz kalandjai jo ez? 2008.10.12 23:51:00
Kitalaltam, hogy mostantol megprobalok ékezetes karaktereket használni. Vagy legalábbis részben, mert amúgy utálok így írni, egyrészt lassabban is megy (commodoron tanultam gepelni, abbol meg nem nagyon lehetett magyar billentyűzeteset kapni) és még nem találom az ékezetes betűket.…..
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..
keksz kalandjai szigetlakok 2008.10.02 20:26:00
Mult hetvegen az egyik nezok altal kiszavazott szigetlakot bucsuztattuk. Nincs igazbol vele semmi baj, olyan mindenki kedvence, a legynek se artana, mindenkivel joba van, kedves segitokesz. En a multkor tortentek utan kisse felve csatlakoztam hozzajuk, nehogy engem meg a lakok szavazzanak ki. Azert…..
Mult mult hetvegere a kint rekedt magyarok szerveztek egy kis ebed utanni osszeroffenest, eredetileg palacsintazast. Nah en be is neveztem magam, hogy majd csinalok Istencsaszar erlangeni husos palacsintat. Kora delutanra volt tervezve, en delelott szepen bevasaroltam ra es megvettem a hozzavalokat…..
keksz kalandjai napocska 2008.09.16 22:08:00
Megjott. Postan kuldtek, volt benne 2 agyonmagasztalo level, egy oklevel, egy kartya, amit lehet mutogatni. Meg egy napocskas kituzo! Nagyon zsir, vajon hogy mutatna az aufon? Jobban mint egy HUP polo? balra az a narancssarga-kek a kituzo..
keksz kalandjai szauna 2008.09.15 21:05:00
Talalkoztam az XXL-be egy orosszal. Kerdezte hogy milyen landrol jovok, mondtam neki hogy Hungary. Bamban bologatott. Jo, mondom akkor inkabb bemondom a tuttit, ertetlenkedik itt nekem, Ungarn. Ez mar atment, kerdezte is egybol hogy beszelem-e a nyelvuket. Mondtam neki hogy en mar nem az a generacio…..
hát, basszátok meg, Kondorosi Béla elindult a világhír felé, ami igencsak szép dolog egy amolyan szalkai parasztivadéktól. merthogy a blog.hu-s srácok kitették az Indiana Jones meets Matula Bácsit a főoldalra a "Friss és forró" dobozba, ami egyrészt igen…..
keksz kalandjai koforras 2008.09.13 12:11:00
Pentek este van, hat vegulis miert ne mennek el Farzaddal es ket kollegaval(D, T) sorozni ha mar annyira hivott Farzi. Macc nem jott (asszony miatt?), kar, pedig o mar odabent felszisszentett egy kiccmant. A legnagyobb esobe mentunk a leheto legtavolabb, de ugyvoltunk vele hogy megeri, mert a…..
keksz kalandjai szombat 2 2008.09.11 19:00:43
Elmentunk a csaladdal a nyekitora napozni meg pancsolni. Jo volt tesomat ujra lenyomni a vizala. Olyan jol sikerult, hogy meg a napszemuvege is odaveszett, elegge alamerult. En problatam utannamenni, de mar nem is lattam. Legalabb vmi napfeny is erte a testemet. Hazafele a regi szep idok emlekere…..
keksz kalandjai pentek 2008.09.08 23:22:00
Mielott felmentem Miskolczra, beugrottam tesomhoz a patikaba venni ezt-azt (fuldugot meg vitaminostapot) meg megnezi ot hogy mutat a pult mogul. Kurvajol. De tenyleg, erdemes megnezni. Viszont vitaminostapot nem tudott adni (csak receptre), de halistennek fuldugo sem volt. Jolvan, mondtam neki akkor…..
keksz kalandjai T-1 nap 2008.09.08 22:32:00
Mar nagyon vartam a holnapot, izgultam is kicsit. De joooo, mindjart ujra otthon leszek, kicsit feltoltodok, csalad, buli, regi jo arcok. Meg azert egyeztettem F. Zoltan (ext)-al, akivel mar egy honapja lezsiroztam az utat, hogy minden OK-e. Az volt. Az este vasarlassal, keszulodessel, packolassal…..
keksz kalandjai T-2 nap 2008.09.08 22:16:00
Elozo nap azert megneztem a helyet ahova mennem kell majd, de meg igy sem 100 hogy problemamentesen es idoben megerkezek. Kivetelesen azonban hiba nelkul vettem ezt az akadalyt. A kompetensz szenter tok ures volt, egyik irodaba se senkise. Vartam hat. Jott egy csavo, mondtam neki hogy Javabol jottem…..
keksz kalandjai bögre 2008.08.17 19:35:00
Rajottem hogy mi a lopikulatol kapok el mindenfele nyavajat mostanaban. Lehet nem kene a munkahelyi poharakbol inni. Mert a latszat csal, hiaba van elmosva, az meg televan mindenkinek a mindenevel aki hasznalta... Igyhat ugy dontottem, hogy nem alkalmazom oket. Es azota nincs is bajom. De igy nem…..
keksz kalandjai meh 2008.08.18 22:26:00
Este vegigporgettem mar a partyarea24-et, mert Cukor szerint lekaptak minket penteken a szorszalba. Kattingatok, migcsaknem egyszer megjelenik a kep:Uhh gecc, ilyen is volt?! Nem emlekszem ra, de el tudom kepzelni, volt mar ilyenre pelda... Hat ez biztos en vagyok. A polom is le van ontve, ez csak…..