Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChronoZone

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre! Már nem tudom mióta figyelem az S8-at, ami nem a Samsung, hanem az Elephone sajátja. Eddig ez a készülék a legjobb, a Xiaomi Mi MIX megjelenése óta, ha az alápakolt hardvereket nézzük. És végre, nem csak koncepció rajzokat nézhetünk. A nemrég nálunk járt P8-as készülékük is teljesen rendben…..
Természetes, hogy mindenki próbálja így vagy úgy egyedivé tenni a saját autóját, de vannak akik ezt úgy érzik minden „erkölcsi” határon átivelő módon valósitják meg. Lehet ez egy önkifejező eszköz számukra, lehet ez a belső zűrzavaruk kivetülése, de kérek mindenkit, hogy ha ekkora a baj inkább…..
A híres emberek is csak emberek, és ők is szoktak bulizni. Ettől még persze ugyanolyan meglepő őket ennyire hétköznapi, ennyire felszabadult körülmények között látni, nem a megszokott, begyakorolt mosollyal az arcukon, amit máskor reflexből előkapnak, ha ott a kamera. Itt például…..
ChronoZone 2014.10.15 08:00:03
Autizmusmesék Nem vagyok hős 2014.06.03 11:25:47
Ember vagyok, olyan ember aki esendő és tele van hibákkal. Vannak gyerekeim és ezért anya is vagyok, de én még mindig én vagyok. Nem lettem más ember csak azért mert utódokat hoztam a világra és nagyon szeretem őket. Az egyik gyerekem autista. Én meg most rohadt fáradt és…..
ChronoZone 2014.10.14 10:26:33
"Az apaknak azert konnyebb, mert mindenki alapbol hulyere veszi oket - bevasarolni se tud, pelenkat cserelni - igy megfelelniuk se kell. Ha meg valaki beszol nekik, azt egy vallranditassal elintezik."

Apaként sem könnyebb.
7 éves auti fiút nevelünk feleségemmel.

Amikor elolvastam eme cikked férfiként is könnybe lábad a szemem, mert tudom miről írsz!

A munkahelyemen elárultam mitől vagyok nyúzott, fáradt.

Elmondtam, hogy auti gyermeket nevelünk és auti gyermeket nevelni becsülettel nem egyszerű.
Amikor van 3 féle kaja amit megeszik (tízről indultunk) és ha pont elfogyott akkor a föld alól is be kell szerezni. Amikor egész nap a KacsaTV (DuckTV)-t kell nézni amitől tényleg kisded szintjére ásod le magad agyilag. Jah és persze a hülyébbnél hülyébb youtube-os videókat hallgatni - amiket az első hang után már kívülről fújsz.

Amikor a gyerek olyannal akar játszani amihez se kedved, se érkezésed és különben is az elmúlt 1 órában csak azzal játszottál.

Amikor küzdesz az óvodával ahol magasról tojnak rá, hogy a gyermeked auti és fejleszteni kéne.
Kijelentik, hogy ők márpedig nem fognak külön fejlesztést végezni vele. A nagy közös óvodai programokra (kirándulás) meg egyenesen ne is vidd a gyereket, mert nem való közéjük.

Feleségemmel azóta sem voltunk kettesben sehol.
A családban még mindig mindenki azt hiszi, hogy "Á majd kinövi!" "Á rosszul neveled a gyereket! Majd eszik ha éhes!" "Á rosszul neveled a gyereket! ......"

A munkahelyemen egy legyintéssel elintézik ezt az egész dolgot.
Persze amikor éves jutalom osztás van akkor te kapod a legkevesebbet, mert te hiányoztál a legtöbbet.
Nem azért mert lógni akarok, hanem mert a fiammal kell törődni, hogy ő a lehető legjobbat kaphassa meg mindenben.

Ilyenkor szoktam mondani, hogy aki nincs benne egy auti gyermek nevelésében annak halvány lila fingja sincs az egész dolog bonyolultságáról és nehézségéről.

Köszönöm, hogy kiírhattam magamból.