Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabó28

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban több megbízható forrás is ugyanazon irányba mutató információt osztott meg, Fabrizio Romano szerint a Juventus a Chelsea-nek kész 37,5 millió eurót fizetni, plusz 2,5 millió eurót bónuszokban, azonban ehhez feltétel Dušan Vlahović értékesítése augusztus negyedike előtt, míg a Chelsea…..
Gabó28 2023.07.17 12:50:31
@JeetTrader: Luis Hasa pedig kiválóan játszott az U19-es EB-n.
Az Il Messaggero értesülései szerint a Juventus kihasználhatja Dejan Kuluševski keretbe való visszatérését, és a klub beszámíttathatja a fiatal svéd futballista játékjogát Sergej Milinković-Savić árába. A fővárosi lap szerint a torinói képviselők már próbálkoztak egy 25 millió eurót plusz…..
Hosszú betegséget követően, 58 évesen elhunyt a Juventus és a Sampdoria korábbi játékosa, Gianluca Vialli. Vialli 2018 novemberében beszélt először arról, hogy mintegy egy év küzdelem után sikerült túljutnia a súlyos betegségen, amely azonban 2021 decemberében kiújult. A szakember 2019…..
Gabó28 2023.01.06 19:28:18
A Juventus szombat délutáni, Atalanta elleni győztes mérkőzésén több játékos is kisebb-nagyobb sérülést szenvedett, és volt, akit le is kellett emiatt cserélnie az edzőnek, Maurizio Sarrinak. A Football Italia beszámolója szerint Federico Bernardeschit azért kellett lekapni a pályáról, mivel a…..
A spanyol gigász, a Real Madrid készen áll arra, hogy januárban komolyabb ajánlattal rukkoljon elő Paul Pogbáért. A Manchester United középpályása iránt ugyanakkor a Juventus is élénken érdeklődik, így akár versenyfutás is kialakulhat a világbajnok labdarúgó aláírásáért - állítja az El Desmarque-ra…..
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, hiszen az olasz rekordbajnoknak előbb a Manchester United csapatát fogadva kell kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, vasárnap este pedig már az AC Milan otthonába látogatva kell tartania a távolságot a kitartó üldözővé váló…..
Wes Craven és George A. Romero után jelen cikk születése előtt alig egy héttel még egy legendás horror rendező, Tobe Hooper is távozott közülünk. Mindhárom zseniális úriember életművéről elmondható, hogy elég hullámzó színvonalú, ugyanakkor az is, hogy a gyengébben sikerült darabok mellett…..
Gabó28 2017.09.04 08:41:54