Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justicecritic91

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet gyermekeim! Nos visszatértem és hosszú idő után folytatjuk rögös utunkat a borzasztó történetek tengerén. Ám mielőtt ismét visszacsöppennénk a borzadályok sűrűjébe egy érdekes infó. Nem rég az írónő aki mostani alanyunkat írta a wattpadon megváltoztatta a mű címét Miatta lettem…..
Akkor következzék a 4. fejezet. Főhőseink már a bálban vannak, Kenta, tudjátok a LÚZER egy bomba csajjal táncol míg a suli LEGMENŐBB sráca egyedül ül a széken, persze jönnek hozzá a csajok de ő mindet elzavarta, mert hát buzi. Majd mikor a fehér hajú japán elmegy a wc-re ő követi. Milyen…..
Üdv gyerekek! Nos akkor folytassuk Japán Geralt barátunk meleg kalandjait: /Cemeron:/Reggel barátom tanácsára Kenta elé mentem. Több csávó jött ki köszöntvagy megnézte mit keresek itt. Mért kell pont nekem hozzá vonzódnom?Nyújtózva vártam már rá.Kijött kócos hajjal, egy szaggatott nadrágban és a…..
Üdvözlet gyermekeim. Íme az első írás melyet a Wattpad főoldala AJÁNLOTT nekem. Mit ne mondjak remek... Már a cím is beszédes. Ezek szerint az ember nem melegnek születik, ez csupán választás kérdése. Szóval a legtöbb fiú csak azért nem buzi, mert eddig nem találkozott egy elég jóképű pasival? Oké,…..
Jó néhány Wattpad kritikus található a neten ami nem csoda, hiszen amilyen sok szörnyű iromány található, szinte kimeríthetetlen a forrás. Ám a legtöbb kritikussal ellentétben engem nem feltétlenül a helyes írás, vagy a gagyi megfogalmazás zavar (hiszen senki sem születik egyből tökéletes írónak),…..
Üdv mindenkinek! Ezt a blogot egy fajta háttértárnak, B tervnek, biztonsági intézkedésnek szeretném használni a Wattpad mellett, hogy ha esetleg azt törölnék, akkor itt remélhetőleg meg marad minden. Sőt ki tudja talán egyszer ez lesz majd a fő posztoló helyem. Nos nem is húzom tovább az időt! Hadd…..