Regisztráció Blogot indítok
Adatok
authorprime

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KRESZ egyik életszerűtlen szabálya szerint buszsávban nem lehet kerékpározni, azaz a biciklista a legforgalmasabb utakon arra kényszerül, hogy a buszok és az autók közt lavírozzon, az autósok dühét és értetlenségét, továbbá fokozott veszélyeket zúdítva a nyakába. A…..
Az Európai Autómentes Napon, szeptember 22-én ismét lesz Critical Mass, de most másként. Idén nem lezárt utak és rendőri biztosítás várja majd a bringásokat, hanem mindenki szabadon, de a létszám miatt valószínűleg csoportosan fog biciklizni Budapesten, olvasható a Critical Mass…..
authorprime 2008.08.27 15:48:56
skizo:
"Azt nem tudom, hogy élesen látok-e. Azt is csak sejtem, hogy ha az öncélú magamutogatás érdekében elkövetett útlezárások helyett az 50ezer ember egy álló napon át bicikli utat betonozna, akkor sokkal többet tudnának elérni az állítólagos céljaikból. Mert egy autósnak hiába mondod, hogy szálljon bkv-ra, ha ritkítják a járatokat, a jegy, meg a bérlet többe kerül, mint a benzin az autóba, a szolgáltatás minőségéről már nem is beszélve. "

demagog vagy, de játszhatunk így is. ha az összes "autós" (komolyan azt gondolod, hogy aki rendszeresen biciklizik, az nem vezet autót soha, vagy nem utazik bkv-n, vagy nem gyalogol?) bkv-ra szállna (megváltott jeggyel vagy bérlettel), akkor a bkv kénytelen lenne járatokat sűríteni, és pénz is lenne rá.

"Az sem sokat segít, ha évente 1 napra szívatják Őket a biciklisek, mert ettől legfeljebb dühösebbek lesznek. Egy részük még elgondolkodna azon, hogy bringával menjen, ha lennének normális bicikli utak, de a bringásoktól csak annyi telik, hogy követeljék az utakat. De miből? A befizetett különadójukból? Mert az csak az autósokat sújtja. Ja, hogy tényleg tenni is kéne ezért, és nem csak felvonulgatni? Na, azt már nem !?"

és szerinted pontosan mit lehet tenni? vigyen mindenki egy borítékban pénzt a helyi önkormányzathoz? vagy kezdjen el bicikliutat építeni tényleg? te mit szólnál hozzá, ha 50 ezer bringás, vagy csak 100 akár, elkezdene bicikliutakat építeni ott, ahol gondolja? és szerinted amúgy az "autósoknak" nem az lenne az érdeke, hogy a "biciklisek" külön utakon menjenek, és ne az autók között?
Vasi Csaba, a Magyar Pálinka Lovagrend tagja 14 nap alatt látogatja végig Magyarország 37 pálinkafőzdéjét, a 2300 kilométert biciklivel teszi meg. „Az út célja, hogy a minőségi magyar pálinkák kiválóságára és egyediségére, valamint a kulturált pálinkafogyasztásra…..